Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy tragedia cudownej Chanell poruszy czyjeś serce?
Patrząc na tą smutną , zapatrzoną gdzieś w dal sunieczkę ,aż łzy cisną się do oczu ,że nie jest w stanie jej pomóc.
Chyba że znajdzie się ktoś z ogromnym sercem i pokocha tą łagodną, subtelną ,pragnącą bliskości człowieka suńkę !!!

Posted

dzisiaj do mnie napisała pewna Pani, że na ten moment chciałaby przychodzić do schroniska i zaopiekować się Chanell, dać jej spacerki, a w przyszłości ok. 1 miesiąca może domek.

Posted

hanka456 napisał(a):
dzisiaj do mnie napisała pewna Pani, że na ten moment chciałaby przychodzić do schroniska i zaopiekować się Chanell, dać jej spacerki, a w przyszłości ok. 1 miesiąca może domek.

I co z ta pania:roll:przyszła ?

Posted

hanka456 napisał(a):
Pani była, poszła z sunią na spacer, dość długi. Sunia była przeszczęśliwa. Jutro również przyjdzie. Oby tylko wszystko poszło dobrze.

:multi::multi::multi:oby,trzymam kciuki sliczna panienko.

Posted

Mnie się również tak wydaje, że to ta Pani.
Pani była również dzisiaj. Przyjdzie jutro. Zaczyna traktować Channell emocjonalnie. Oby wszystko potoczyło się dla dobra obydwu Pań.

Posted

hanka456 napisał(a):
Pani była również dzisiaj, przyjdzie w sobotę o godzinie 10.00. Myślę, że Channell już ma dom.

To byłoby piekne:multi:moze wreszcie zagosci usmiech na tym smutnym pycholku.

Posted

Pani emocjonalnie traktuje Channell jak swoją sunię. Dzisiaj pracowała, nie mogła przyjść do schroniska, ale dzwoniła i z wielką troską o nią pytała. Jutro oczywiście będzie.
Channell jest na stronie niemieckiej fundacji. Zapytałam Panią czy można ją zdjąć i podziękować za pomoc. Powiedziała, że tak, bo Channell już jest jej.
Napiszę i podziękuję Niemieckiej Fundacji za troskę.