Agappe Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Miasto, Data [SIZE="4"]Białystok, 30-31.08.2008 [SIZE="3"]Międzynarodowa Wystawa (CACIB) Miejsce Stadion MOSiR w "Zwierzyńcu", Białystok, ul. 11 Listopada 28 Termin przyjmowania zgłoszeń 12.08.2008 - termin ostateczny, nie będzie przedłużony ! Opłaty: Wystawcy krajowi - opłaty wnoszone do 12.08.2008: - za pierwszego psa (z katalogiem) 90 zł - za każdego następnego (bez katalogu) 70 zł - za psa w klasie szczeniąt (bez katalogu) 45 zł - za psa z tytułem Int.Champ. (bez katalogu) 45 zł - para hodowlana (bez katalogu) 30 zł - grupa hodowlana (bez katalogu) 30 zł W konkurencjach PARA I GRUPA HODOWLANA biorą udział wyłącznie psy wcześniej zgłoszone do tych konkurencji, umieszczone w katalogu i opłacone !!! Opłata za udział w konkursie Młody Prezenter 20 zł/dzień (bez katalogu). Bezpłatnie (bez katalogu) - pod warunkiem wystawienia - psy/suki: - wszystkich ras polskich, - zgłoszone do klasy weteranów. Opłaty za psy zgłoszone w terminie, a wnoszone po 12.08.2008, wynoszą 150 zł za każdego psa, bez względu na klasę i ilość zgłoszonych psów. Sędziowanie grup: 30.08.2008 (sobota) - grupy: 2, 4, 7, 9 31.08.2008 (niedziela) - grupy: 1, 3, 5, 6, 8, 10 Sędziowie: FCI 5 Tomasz Borkowski (PL) Chow chow Nagi pies meksykański - mexican hairless dog Nagi pies peruwiański - peruvian hairless dog Pies faraona - pharaoh hound Podengo portugalski szorstkowłosy - portuguese podengo wire-haired Szpic mały kolorowy klasyczny - miniature spitz Szpic mały kolorowy współczesny - miniature spitz Szpic miniaturowy - pomeranian Szpic włoski - volpino italiano Vija Klucniece (LV) Akita amerykańska - american akita Basenji Siberian husky Szpic wilczy - keeshound Barbara Larska (PL) Akita Alaskan malamute Hokkaido Karelski pies na niedźwiedzie - karelian bear dog Łajka zachodniosyberyjska - west siberian laika Samoyed Shiba więcej informacji: http://zkwp.bialystok.pl/bialystok08info.php Quote
wani Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Marus to juz zapomniales, ze sie wpisalismy? :-o:lol: Quote
Agappe Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 nic mi nie wiadomo o kimkolwiek kto by się wybierał:roll: może znowu jacyś zagraniczni sąsiedzi się zjawią:roll: Quote
Musha Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Daria i znowu mała polemika czy ty naprawdę myślisz że LILKA nic nie zgłosi u siebie czy tylko zapomniałaś o niej ? Quote
Agappe Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Musha napisał(a):Daria i znowu mała polemika czy ty naprawdę myślisz że LILKA nic nie zgłosi u siebie czy tylko zapomniałaś o niej ? domysły a wiedza to zupełnie co innego.. nie mam pojecia czy Matagi zgłosi jakąkolwiek akitę, a z tego co zauważyłam ostatnio tylko jej shiby po ringach buszują, a akity dawno sie nie pojawiły.. co Ty dzisiaj taki czepialski?:shake: Quote
wani Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Agappe napisał(a): co Ty dzisiaj taki czepialski?:shake: Hipoteza: Z powodu braku laku :p Quote
Musha Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Agappe napisał(a):domysły a wiedza to zupełnie co innego.. nie mam pojecia czy Matagi zgłosi jakąkolwiek akitę, a z tego co zauważyłam ostatnio tylko jej shiby po ringach buszują, a akity dawno sie nie pojawiły.. co Ty dzisiaj taki czepialski?:shake: No to wiedza z ostatniej chwili - faktycznie nie zgłosiła żadnego akiciego kundelka,tylko same szyby, czepialski? po prostu nie mogę się połapać w obecnym układzie dogo i ciągle trafiam na ciebie a jak wiesz nie mówię i nie piszę o czymś o czym nie mam pojęcia jak co niektórzy :diabloti: Quote
Iwona&Wiki Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [SIZE=2]Akita (10) 31.08.2008 r. godz. 10.00 Sędzia: Barbara Larska (PL) Psy: Klasa pośrednia (1061 – 1062) YOSHITSUNE MATAGIINU PL - Lewicki Mirek – Białystok NIKOBAYASHI Roal - Mikuła Marzena – Bydgoszcz Klasa otwarta (1063) Akita u Izis YORITO - Topolewicz Piotr – Warszawa Suki: Klasa młodzieży (1064 – 1065) Akita u Izis (FCI) EMIKO - Mirosław Marek – Warszawa IZUMI GAI GUOKURAI V DOGUTTI - Szeliga-Szeremeta Ewa – Gdańsk Klasa pośrednia (1066 – 1068 ) DOKU Yamamoto - Michalak Andrzej – Ryki KAYUMI Migoto Inu (FCI) - Migdał Dariusz – Brwinów DAMARU Dolina Wiązów - Mikuła Marzena – Bydgoszcz Klasa otwarta (1069 - 1070) AMAYADORI'S OSHINAI Dogutti - Łoś Paulina – Gdańsk KENITA Migoto Inu FCI - Migdał Dariusz – Brwinów źródło Quote
Agappe Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 jakos tak nie za wiele towarzystwa:roll: Quote
Iwona&Wiki Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 ech.... tłumów to u nas chyba nigdy nie było:roll:;):) Ale rzeczywiście, zdecydowanie mniej "podlaskich Akit" i Lilka coś się zbiesiła:cool3: Szkoda, że w tym roku nie malitewskich kociaczków, ale za to jest rodzina;):multi: Quote
lady_m Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Tez liczylam, ze przyjada jakies zagraniczne akitki :cool1: Ale i tak 10 sztuk to juz cos ;) Quote
Agappe Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 na pewno wiecej niz w Rzeszowie :diabloti: Quote
lady_m Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 W ogole jakis taki ostatnio "nieurodzaj" na stawki :razz: Quote
Agappe Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Sędzia: Barbara Larska (PL) Psy: Klasa pośrednia (1061 – 1062) YOSHITSUNE MATAGIINU PL - NIKOBAYASHI Roal - Klasa otwarta (1063) Akita u Izis YORITO - oc.doskonala, lokata I, CWC, res.CACIB tym samym ukonczyl championat polski Suki: Klasa młodzieży (1064 – 1065) Akita u Izis (FCI) EMIKO - IZUMI GAI GUOKURAI V DOGUTTI - Klasa pośrednia (1066 – 1068 ) DOKU Yamamoto - KAYUMI Migoto Inu (FCI) - DAMARU Dolina Wiązów - Klasa otwarta (1069 - 1070) AMAYADORI'S OSHINAI Dogutti - KENITA Migoto Inu FCI - co dalej?? nikt jeszcze nie wrocil?? Iwona?? Quote
Migoto Inu Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Agappe napisał(a): Sędzia: Barbara Larska (PL) Psy: Klasa pośrednia (1061 – 1062) YOSHITSUNE MATAGIINU PL - oc. doskonała, lokata II NIKOBAYASHI Roal - oc.doskonała, lokata I, CWC, NPwR, Zw. Rasy ! Klasa otwarta (1063) Akita u Izis YORITO - oc.doskonala, lokata I, CWC, res.CACIB tym samym ukonczyl championat polski Suki: Klasa młodzieży (1064 – 1065) Akita u Izis (FCI) EMIKO - nieobecna IZUMI GAI GUOKURAI V DOGUTTI - oc.doskonała, Zw. Młodzieży, NJwR Klasa pośrednia (1066 – 1068 ) DOKU Yamamoto - oc.doskonała, res.CACIB KAYUMI Migoto Inu (FCI) - oc.doskonała, lokata I, CWC, NSwR, CACIB DAMARU Dolina Wiązów - nieobecna Klasa otwarta (1069 - 1070) AMAYADORI'S OSHINAI Dogutti - oc.doskonała, lokata II KENITA Migoto Inu FCI - oc.doskonała, lokata I, CWC :multi::multi::multi: Quote
cropka Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Serdeczne gratulacje dla pięknego NIKOBAYASHI'ego, dla Migotek ,i oczywiście dla YORITO oraz właścicieli :multi: A zdjęcia jakieś będą?:cool3: Quote
Migoto Inu Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 NIKOBAYASHI Roal - oc.doskonała, lokata I, CWC, NPwR, Zw. Rasy ! YOSHITSUNE MATAGIINU PL - oc. doskonała, lokata II Akita u Izis YORITO - oc.doskonala, lokata I, CWC, res.CACIB Nowy Champion Polski ! :) Gratulacje dla przystojnych kawalerów ! :) Zdjęć suczek niestety nie mamy, liczymy na Iwonę :) Na koniec naszej mini fotorelacji przedstawiamy najpiękniejszą gwiazdę wystawy ;) Akita u Izis WAKIKO - "Wiki" Quote
Migoto Inu Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 cropka napisał(a):Serdeczne gratulacje dla pięknego NIKOBAYASHI'ego, dla Migotek ,i oczywiście dla YORITO oraz właścicieli :multi: A zdjęcia jakieś będą?:cool3: Migotki dziękują ! ;) Quote
wani Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 szczegolne gratki dla Yorito :multi: najbardziej zaluje, ze nie poznalam Wikiszona :roll: ale... co sie odwlecze to nie uciecze ;) Quote
Iwona&Wiki Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 No jasne:) Dopiero dotarłam do domu, ale widze wyniki juz są. Miło było poznać Migotki - dziękuje za mnóstwo ciepłych słów o mojej Niuni i zobaczyć znów stałych odwiedzaczy b-stockiej wystawy. Od razu przepraszam, że ja dziś półprzytomna, w pospiechu i nawet słowa nie zamieniłam - Paulina - dzięki:) Ale rano, to byłam w drodze z Niunią do weta. Pilna sprawa, która zupełnie posypała mi dzisiejszy dzień. No, ale przynajmniej Niunia odwiedziła wystawę - nowe doswiadczenie :) Rzeczywiście zdjcia mam i to caaałą masę. Jeszcze nigdy dotąd nie udało mi się zrobić w tak krótkim czasie ponad 460 fot. Mówiłam, że uczę się dopiero nowego apatatu:oops: Również gratuluje wszystkim. Szkoda, że pogoda była do doopy. Quote
cropka Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Czekamy na zdjęcia :cool3:. Wikiszon jak zwykle piękny-ach te puchatki :loveu:. Quote
Iwona&Wiki Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 To, co tak na szybko wybrałam. po kolei: Quote
Recommended Posts