Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cropka bardzo bym chciała CI pokazac zdjęcia rodzeństwa twojego Asimka ale Misza właściciel dwójki z nich mieszkających w Mołdawi co przyjeżdza to bez zdjęć. Moze następnym razem wreszcie jakies przywiezie. Wiem tylko tyle, że tak mu sie spodobała świeta trójca (ma jeszcze innego małego ryśka), że czeka na białaska, zeby mieć wszystkie kolory :)

Posted

[quote name='Asiunia02']
Ja jestem bardzo dumna z małego ryśka czyli Hadashi, trudno oceniac po zdjeciach, ale wydaje mi sie, ze ładnie sie prezentuje w ruchu.

Ja widzialam to moge cos powiedziec ;) Ma bardzo ladna sylwetke i dobrze sie prezentuje w ruchu...

A co do Zw. Rasy to Nikus troche dorósł i przez tam się grabić i stąd jego sylwetka o niebo lepsza. Oby tak dalej !!!

Nikobayashi to bardzo ladny pies ale zeby sie w pelni zaprezentowac to potrzebny mu wiekszy ring- te w Toruniu byly straszne... Ale akity to jeszcze tam jakos sobie radzily - gorzej bylo z hasiorami :shake:

Posted

Asiunia02 napisał(a):
Cropka bardzo bym chciała CI pokazac zdjęcia rodzeństwa twojego Asimka ale Misza właściciel dwójki z nich mieszkających w Mołdawi co przyjeżdza to bez zdjęć. Moze następnym razem wreszcie jakies przywiezie. Wiem tylko tyle, że tak mu sie spodobała świeta trójca (ma jeszcze innego małego ryśka), że czeka na białaska, zeby mieć wszystkie kolory :)

No to prawdziwy kolekcjoner Ryśków :lol:, a zdjęcia misiowego rodzeństwa bardzo bardzoooooo bym chciała zobaczyć :jumpie:. Będę bardzo wdzięczna jeśli uda Ci się je w końcu wyciągnąć od właściciela :p.

Posted

[quote name='cropka']Aniu gratulacje dla Kimiko :multi:!!! czy mi się wydaje, czy to był jej debiut? :cool3:
OCZYWIŚCIE GRATULACJE DLA WSZYSTKICH!!!!

Tak to debiut mojej misi Kimisi :loveu:a co do Rysiowego dziecka ,sunia jest rewelacyjna piękna w ruchu ,włos ,budowa :loveu:serio jest cudowna gratulacje dla wszystkich wystawiających w Toruniu

Posted

Mi tez sie wydaje ze ładnie sie prezentuje w ruchu i ma ładna budowe, tylko ze na oceniam na podstawie zdjec, mam nadzieje, że niedługo z Anią (wł. małego ryśka) spotkamy sie na jakies wystawie. Po zdjeciach takze widac, że bedzie bardzo podobna do tatusia, zarówno z wyglądu jak i z charakteru. Akumek też bardzo długo był wysoki, ale chudy, a teraz jest wielki misiu :)

• 3 months later...
Posted

WYNIKI OFICJALNE:

544 pies młodzieży TENKEITEKI Halne Wzgórze dosk. I złoty Zw.Mł.,
545 pies pośrednia KAKUJIN HALNE WZGÓRZE dosk. II srebrny
546 pies pośrednia NIKOBAYASHI Roal dosk. I złoty NPwR, Zw.Rasy,
547 suka szczeniąt AOI KIMIKO HALNE WZGÓRZE w.obiec I -
548 suka szczeniąt HADASHI Dolina Wiązów w.obiec II -
549 suka szczeniąt NEKO Co Ty na To nb - -
550 suka pośrednia DAMARU Dolina Wiązów dosk. I złoty CWC, NSwR,
551 suka otwarta YOKA Rilaf nb - -