HuSkaCz Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 rozumiem, że ktoś nie chce. Ja tylko wyrażam swoje zdanie. Nie namawiam, tylko mówię o sterylce :) A hodowca zajmuje się psami, a nie siedzi całymi dniami na forum, a po za tym, każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie. sopel, jak to mówią - Jak ktoś raz kupi SH, to będzie je miał przez całe życie, albo nigdy więcej nie popełni tego błędu ;) pozdrawiam Quote
sopel Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 masz racje huskacz....fiesta to drugi hasior w naszej historii, choc plci pieknej:):):) i pewnie nie ostatni skoro chce sie z nimi scigac:):diabloti: Quote
sopel Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 niestety:(:(:( jeszcze nie musimy poczekac jeszcze :angryy: jedziemy za kilka dni na wakacje gdzie jest caly czas goraco a z maluchem ktory nas nawet nie zna ciezko podjac takie ryzyko, wiec juztyna ma jeszcze okazje nacieszyc sie slicznota:):):) Quote
mortikia Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Miśka napisał(a):soplu, czy Fiesta jest już u Was w domu? Mirka, masz mój numer, nie możesz zadzwonić i zapytać? Quote
Miśka Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Nie, z co najmniej dwóch powodów. Nie mam na to ochoty i Ci nie wierzę. Quote
mortikia Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Brak wiary w ludzi to twój problem. To miłe, że tak interesuje cię los szczeniąt z naszej hodowli. :) A jeśli nie chodzi o los szczeniąt, tylko o twoją kasę, to bądź spokojna. Quote
Miśka Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 nie przyrównuj się do innych ludzi, bo nie ufam konkretnie Tobie. Właśnie dlatego, że podobne deklaracje już słyszałam... Miłe będzie jak mnie zaskoczysz... pozytywnie. eot. Quote
HUSKYTEAM Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 A hodowca zajmuje się psami, a nie siedzi całymi dniami na forum, Uwielbiam ten tekst. Klasyka gatunku ;) :cool2: Quote
mortikia Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Oby stake-out szybko zaczął działać, bo jego stałym użytkownikom nudzi się i szukają dymu gdzie indziej ;) Quote
HUSKYTEAM Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 tylko hodowla psów z linii wystawowych (są one championami piękności), które regularnie biegają, dzięki determinacji właściciela. Hehe, trafnie to ujęłaś ;) Co tam u Was w ogóle, widzimy się gdzies? Quote
sopel Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 fiesta w domu juz szaleje:):) teraz zastanawiam sie nad buda, czy ma byc ocieplana czy nie no i optymalne wymiary musze sie dowiedziec:diabloti: juzstyna sie leni w chorwacji wiec musze poszukac inaczej..a moze ktos z was cos mi na ten temat napisze?? Quote
Recommended Posts