Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety, nie znam nazwy hodowli, Pani w meilu podała mi jedynie imiona rodziców i ich fotografie.

Górne- Matka
Dolna- Ojciec
Teraz widać? (-:

Posted

Kurcze, teraz to i u mnie nie widać tych zdjęć, nie wiem o co chodzi :<
Imionka rodziców:

ojciec: Ethan z trblic.
matka; Ona wspolny dom.

Pani dodała również, że szczeniaczki zapowiadają się dobrze wystawowo, niedawno wysłała mi właśnie zdjęcie suni. Zaraz wgram od nowa fotki na serwer i spróbuję je wkleić.

Posted

czy mozesz zdradzic w jakim wieku jest ta mala suczka ?
Spytaj sie Hodowcy jakiego wzrostu sa Rodzice.pamietaj ,ze Pomeraniany sa do tylko 22 cm wzrostu

Magi

Posted

Juszes napisał(a):
Szczeniaczki urodziły się 23.04, Co do wzrostu nie wiem, spytam przy pisaniu następnego meila. Ta Pani również zaprasza mnie w odwiedki do wglądu rodziców, a to chyba dobry znak?

Tak postepuje kazdy powazny Hodowca,nie zawsze ma sie Szczescie poznac obydwoje rodzicow,ale to najwazniejsze,zeby przynajmniej matke zobaczyc na Zywo.To jest w obustronnym Interesie.
Ty poznasz Hodowce i jego psy a Hodowca ciebie.
Te szczeniaczki maja juz 3 miesiace,wiec sa latwo do zmierzenia i zwazenia.

Magi

Posted

Skoro tak, powinna Pani zajrzeć na ten wątek: [B]
[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108248[/url]
[/B]Mam nadzieję, że po jego przejrzeniu będzie już Pani wiedziała co i jak :-) Bo chętnie popodziwiam szczeniaczki pomków (-:

Posted

[quote name='Wspólny Dom']Witam
Nareszcie się zarejestrowałam Pozdrawiam wszystkich mam nadzieje że nauczę się wstawiać zdęcia i będe mogła się pochwalić moimi szczeniakami
Anna[/quote]

To świetnie Anno, że się zarejestrowałaś i weszłaś na Forum. Witamy i czekamy na wyniki nauki wstawiania zdjęć.

Posted

widzę że coraz więcej propozycji :)
ta maleńka śliczna :loveu: te z alegratki też :) szczególnie te jaśniejsze, bo moim zdaniem pomarańczowe pompki są najładniejsze :eviltong:
powodzenia ;)

(tak ja jestem z isiaczka.mylog.pl ;) fajnie że mnie skojarzyłaś :evil_lol:)

Posted

Na dniach bierzemy się z rodzicami za telefonowanie do hodowców, na ale gratce pojawiła się tez jedna zapowiedz miotu, z pewnością tez obdzwonimy. Miejmy nadziej, że zakończy się to... owocnie ;))

PS: Isiaczek, a ty jeszcze blogujesz? Bo ja myślę nad powrotem :p

Posted

Juszes napisał(a):
Na dniach bierzemy się z rodzicami za telefonowanie do hodowców, na ale gratce pojawiła się tez jedna zapowiedz miotu, z pewnością tez obdzwonimy. Miejmy nadziej, że zakończy się to... owocnie ;))

PS: Isiaczek, a ty jeszcze blogujesz? Bo ja myślę nad powrotem :p

o super :loveu: mam nadzieję że założysz mu, a raczej jej tu fotoblog ? :cool3:

PS: Ostatnio zawiesiłam bloga, ale już powróciłam, co prawda nie piszę tak często jak wcześniej, ale czasem jestem ^^ ostatnio kilka osób wróciło, ale z naszej dawnej 'paczki' niewiele jest osób, dlatego nudnawo jest.. ale im więcej tym lepiej, więc wracaj, inni może też się skuszą ;)

• 2 weeks later...
Posted

Pani pieski są na prawdę przepiękne!

Puki co wciąż nie jesteśmy zdecydowani na żadnego konkretnego szczeniaka... ale miejmy nadzieję, że z czasem w końcu znajdziemy wymarzoną psinkę.

Posted

Hej Juszes. :) Pamiętasz mnie? (love-york z myloga :cool3:).
Śliczne są te szczeniaczki. Nie dziwię się wyboru rasy - pamiętam, że bardzo Ci się one podobały. Mam nadzieję, że niedługo nastąpi też i wybór psiaka.
Pozdrawiam. ;)