Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 376
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety, naiwnie myślałam że nam się uda. Miałam nadzieję, że jeśli trafią do mnie a nie do schronu znajdę im domy.Dziś też usłyszałam, że nie powinnam była ich zabierać tylko uśpić.Z każdym dniem jest coraz ciężej , telefony nie dzwonią , nikt nie pisze , nie odpowiada na e-maile.

Posted

Kurcze,niedobrze,że nie ma odzewu w sprawie suniek:shake:,ja wysłałam ich zdjęcia pani,która szuka suczki i wieczorem poogłaszam je na nowo na Allegro i ale.gratce.

Poprosiłam o pomoc w ogłaszaniu sunczek Scarlet,może nie odmówi.

Na prośbę Marchewki11 wklejam zdjęcia suń z opisem,niestety zdjęcia jednej suczki mi się nie otwierają.

Posted

sunia nazywana przez nas siostrą Dodeczki. Jest największą sunią , ma wysokie łapki długie uszy i taki arystokratyczny wygląd,.Wszystkie są bardzo miłe, straszne z nich pieszczochy, lubią noszenie na rękach i jazdę samochodem.

Posted

dostałam maila i jestem na wezwanie. Dziś zacznę robić ogłoszenia -mam nadzieję, że pomogą. Postaram się pomóc....
Napiszcie tylko prosze miasto i województwo w jakim są sunie (bo niedoczytałam)

Posted

najważniejsze to wysterylizować matkę szczeniąt, bo okaże się, że za parę miesięcy będzie podobny problem - sunia zostaje u ciebie czy też jest do adopcji?? Postaram się w miarę możliwości pomóc jak się tylko da.

Posted

:) oby :) dziś robię ogłoszenia- troszkę się opóźniło ale.... Marchewka zmień jeszcze prosze tutłu postu 'PILNY DT LUB DS - PROSZĘ O POMOC" - może wejdzie więcej osób

Posted

jeszcze jedno - przyszli właściciele powini zgodzić się na wizytę przed i poadopcyjną i w umowie adopcyjnej powinna być informacja o sterylizacji szczeniaków (w odpowiedniej porze). i pilnie potrzebuję zdjęcia w formacji JPEG inaczej nie będe mogła ich dołaczyć do ogłoszeń!!!! najlepiej na ek09@wp.pl

Posted

Dzięki za wszystko!!!!! Mam nadzieję, że może w końcu sie uda. Tutaj na miejscu w cała sprawę zaangażował się już teraz zaprzyjaźniony weterynarz, jest z nami całym sercem. Razem wysłaliśmy ponad 200 e- maili. Ale najgorsze jest to jak ludzie mówią, że oddzwonią lub przyjadą je obejrzeć i nic...
Bardzo potrzebuję waszej pomocy, one muszą jak najszybciej znaleźć dom...Nie wiem, jak długo jeszcze dam radę utrzymać 6 psiaczków....