mortikia Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Klatka też była wypróbowana, ale suczka bardzo źle ją znosiła. Tundra, jak ze szczeniakami bywa? Ci ludzie mają pojęcie o psach i byłam pod wrażeniem ich pracy z Tiką, bo to bardzo nadpobudliwa suczka, ale jak napisałam - już nie dają rady. Mimo tego, że mała zostaje sama w domu sporadycznie i na krótko (ok. 30 - 60 minut) zawsze wtedy coś niszczy. Nauka czystości była u Tiki przeprowadzona idealnie, nie ma się do czego przyczepić, bardzo im zależało. Dzisiaj byłam u Tiki: suczka w doskonałej kondycji, do kolana, bardzo żywiołowa. Mój chłopak zrobił jej kilkanaście zdjęć, choć nie było to łatwe, bo to mała wiercipięta. W głowie tylko zabawa ;) Postaram się fotki jak najszybciej zgrać i wstawić, ale... chyba do nowego wątku, jak myślicie? Quote
mortikia Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Wejdźcie na wątek Tiki !!! http://www.dogomania.pl/forum/f28/cudna-tika-bez-ogona-szuka-nowego-domu-warszawa-140122/ Szukamy nowego domu - proszę o pomoc :shake: Quote
Recommended Posts