MARCHEWA Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 AMIGA prosi o adres pani z Krakowa. Marchewko11 napisz jak rozmowy z tą panią,czy zgadza sie na wizytę? Quote
LadyS Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Dziewczyny mam ogłoszenie, która chce? Wygląda w pomniejszeniu tak: Wysyłajcie maila z miejscowością i nickiem na dogo do mnie: dieszerowsky.stephanie@gmail.com to będę odsyłała w oryginalnym rozmiarze do wydrukowania na stronę A4 - można i kolorowo i czarno-biało. Quote
marchewka11 Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 Napisałam wczoraj do pani z Krakowa na temat wizyty i do tej pory nie odpowiedziała.Nie wiem czy się przestraszyła, poczekam do wieczora i spróbuję zadzwonić. Pan z Poznania nie odzywa sie wcale. Lady super ogłoszenia!!!! Quote
LadyS Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Co do tych ogłoszeń, to my z Tżtem możemy robić takie do wywieszania regularnie i szybko, tylko piszcie jak trzeba ;) Quote
bonsai_88 Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Jeśli chodzi o wizytę w Krakowie to jeśli nie macie chętnych to mogłabym ją odbyć w ostatnią niedzielę września ;) Quote
marchewka11 Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 Pani z Krakowa się zgadza, na rozmowę,ale napisałam jej też że jeśli rozmowa wypadnie korzystnie , to postaramy sie pomóc w transporcie. Quote
bonsai_88 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 I znowu ja :D... będę jeździć regularnie, co 2 tygodnie, z Gliwic do Krakowa... więc jeśli uda wam się załatwić dojazd tylko w okolice Gliwic to będę mogła przewieźć sunię do samego Krakowa. Jedynym warunkiem będę odebranie jej z samego rana [z psem na uczelnię nie pójdę ;)] Quote
LadyS Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Bonsai, super :) Mam nadzieje, że domek okaże się super domkiem... Jeśli tak, to potrzeba jeszcze trzech! Do góry! Quote
scarlet Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 ja mogę przejąć w Piekarach Śląskich 0 jakieś 20 km od Gliwic (moje ukochane rodzinne miasto) :D Quote
bonsai_88 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Do Piekar byłabym w stanie dojechać, jeśli tylko zdążę postawić samochód na nogi :D... bo do Krakowa jeżdżę pociągiem. A, no i sunia będzie mogła być zawieziona do Krakowa przeze mnie TYLKO w piątek [oczywiście co drugi tydzień]. No, pod warunkiem, że nie szczeka i mogłaby zostać długo sama nie niszcząc czy nie sikając to może udałoby mi się załatwić, żeby mogła przesiedzieć w hotelu do wieczora [bo nie każdemu musi uśmiechać się odbiór o 7 rano ;)]. Wiem, bo się dowiadywałam czy można tam przyjechać z psem czy nie [to akurat chodziło o to, czy będę mogła moją Birmę zabierać, jeśli TZ nie zapanuje sam nad psem i dzieckiem jednocześnie ;)] Quote
MARCHEWA Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 marchewka11 napisał(a):Pani z Krakowa się zgadza, na rozmowę,ale napisałam jej też że jeśli rozmowa wypadnie korzystnie , to postaramy sie pomóc w transporcie. Poproszę więc namiary na panią z Krakowa,wyśle je do AMIGI. Quote
scarlet Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 supciojeżeli byłby to piątek ale nie 19 i nie 26 (bo wyjazd mam) to w każdy inny piątek :) mogę ci nawet podrzucić sunię do gliwic - przy okazji odwiedzę mamuśkę i nie będziesz musiała jeżdzić :D Quote
bonsai_88 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Scarlet sunię musiałabyś przywieźć mi w czwartek - ja w piątek pociąg mam o 4 rano, więc raczej by ci się nie chciało przyjeżdżać :D.... A najbliższy piątek, kiedy jadę to właśnie 26... i tak o 2 tygodnie aż do świąt ;) Quote
marchewka11 Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Super tyle się dzieje!!!! Pani z Krakowa jeszcze mi nie odpisła na prośbę o adres, ale miałam jeszcze dziś dwa sms, z ciechanowa i dzierżoniowa. Jesteśmy umówieni na telefony wieczorem, jak tam ewentualnie ze sprawdzeniem domków???? U mnie możliwy transport suni do Warszawy więc do Ciechanowa chyba niedaleko, gorzej z Dzierżoniowem. Quote
marchewka11 Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 aha..Sonia już po sterylce trochę sie boję dzisiejszej nocy.... Quote
MARCHEWA Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [quote name='marchewka11']Super tyle się dzieje!!!! Pani z Krakowa jeszcze mi nie odpisła na prośbę o adres, ale miałam jeszcze dziś dwa sms, z ciechanowa i dzierżoniowa. Jesteśmy umówieni na telefony wieczorem, jak tam ewentualnie ze sprawdzeniem domków???? U mnie możliwy transport suni do Warszawy więc do Ciechanowa chyba niedaleko, gorzej z Dzierżoniowem. W Ciechanowie działa ; CIECHANÓW mycha101 gg6075677 mycha107@o2.p NET TRANSPORT - dni powszednie Ciechanów- Wawa, Wawa - Ciechanów średni raz w m-cu Ciechanów - Bydgoszcz i być może już wkrótce dojdzie Ciechanów - Radom. WIZ/Dom - C-ów i okolice WIZ/poadopcyjne - C-ów i okolice Jak zainteresowani sunią zgodzą się na wizytę trzeba będzie do niej napisać ;) Quote
MARCHEWA Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 WIZYTACJA DOMÓW ●Dzierżoniów – justynavege, Quote
LadyS Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 No to dobrze się dzieje... Marchewka, nie przejmuj się tak Sonią, będzie dobrze ;) Quote
marchewka11 Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Pani z Ciechanowa zgadza się na wizytę i rozmowę o warunkach i ewentualnym transporcie Quote
marchewka11 Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 pani z Krakowa -okazała się że z Wieliczki, czy tam też może pojechać Amiga i kiedy ? Quote
bonsai_88 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Jeśli Amiga nie będzie mogła to ja przypominam swoją kandydaturę ;).... tylko tzreba mi będzie łopatologicznie wytłumaczyć jak tam trafić :D Quote
marchewka11 Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Ok, cieszę się baaaaardzo ! Quote
MARCHEWA Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Czyli pani z Krakowa/Wieliczki się zgadza na wizytę,tak?Skoro bonsai_88 może do niej pojechac,to ustalcie jak najszybciej szczegóły,bo myślę,że dla AMIGI to może byc kłopot(zapytam jeszcze) Napisałam też do mychy101 z prośbą o wizytę w Ciechanowie,podajcie mi na pw adres zainteresowanych. Quote
MARCHEWA Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Z Wieliczki jest też Patia. Zdecydujcie co robicie,czy jedziesz Ty bonsai_88 czy pisać do Pati. Quote
Recommended Posts