Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 376
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Napisałam wczoraj do pani z Krakowa na temat wizyty i do tej pory nie odpowiedziała.Nie wiem czy się przestraszyła, poczekam do wieczora i spróbuję zadzwonić. Pan z Poznania nie odzywa sie wcale. Lady super ogłoszenia!!!!

Posted

I znowu ja :D... będę jeździć regularnie, co 2 tygodnie, z Gliwic do Krakowa... więc jeśli uda wam się załatwić dojazd tylko w okolice Gliwic to będę mogła przewieźć sunię do samego Krakowa. Jedynym warunkiem będę odebranie jej z samego rana [z psem na uczelnię nie pójdę ;)]

Posted

Do Piekar byłabym w stanie dojechać, jeśli tylko zdążę postawić samochód na nogi :D... bo do Krakowa jeżdżę pociągiem. A, no i sunia będzie mogła być zawieziona do Krakowa przeze mnie TYLKO w piątek [oczywiście co drugi tydzień]. No, pod warunkiem, że nie szczeka i mogłaby zostać długo sama nie niszcząc czy nie sikając to może udałoby mi się załatwić, żeby mogła przesiedzieć w hotelu do wieczora [bo nie każdemu musi uśmiechać się odbiór o 7 rano ;)]. Wiem, bo się dowiadywałam czy można tam przyjechać z psem czy nie [to akurat chodziło o to, czy będę mogła moją Birmę zabierać, jeśli TZ nie zapanuje sam nad psem i dzieckiem jednocześnie ;)]

Posted

marchewka11 napisał(a):
Pani z Krakowa się zgadza, na rozmowę,ale napisałam jej też że jeśli rozmowa wypadnie korzystnie , to postaramy sie pomóc w transporcie.

Poproszę więc namiary na panią z Krakowa,wyśle je do AMIGI.

Posted

supciojeżeli byłby to piątek ale nie 19 i nie 26 (bo wyjazd mam) to w każdy inny piątek :) mogę ci nawet podrzucić sunię do gliwic - przy okazji odwiedzę mamuśkę i nie będziesz musiała jeżdzić :D

Posted

Scarlet sunię musiałabyś przywieźć mi w czwartek - ja w piątek pociąg mam o 4 rano, więc raczej by ci się nie chciało przyjeżdżać :D.... A najbliższy piątek, kiedy jadę to właśnie 26... i tak o 2 tygodnie aż do świąt ;)

Posted

Super tyle się dzieje!!!! Pani z Krakowa jeszcze mi nie odpisła na prośbę o adres, ale miałam jeszcze dziś dwa sms, z ciechanowa i dzierżoniowa. Jesteśmy umówieni na telefony wieczorem, jak tam ewentualnie ze sprawdzeniem domków???? U mnie możliwy transport suni do Warszawy więc do Ciechanowa chyba niedaleko, gorzej z Dzierżoniowem.

Posted

[quote name='marchewka11']Super tyle się dzieje!!!! Pani z Krakowa jeszcze mi nie odpisła na prośbę o adres, ale miałam jeszcze dziś dwa sms, z ciechanowa i dzierżoniowa. Jesteśmy umówieni na telefony wieczorem, jak tam ewentualnie ze sprawdzeniem domków???? U mnie możliwy transport suni do Warszawy więc do Ciechanowa chyba niedaleko, gorzej z Dzierżoniowem.

W Ciechanowie działa ;

CIECHANÓW
mycha101
gg6075677
mycha107@o2.p
NET
TRANSPORT - dni powszednie Ciechanów- Wawa, Wawa - Ciechanów
średni raz w m-cu Ciechanów - Bydgoszcz i być może już wkrótce dojdzie Ciechanów - Radom.
WIZ/Dom - C-ów i okolice
WIZ/poadopcyjne - C-ów i okolice

Jak zainteresowani sunią zgodzą się na wizytę trzeba będzie do niej napisać ;)

Posted

Czyli pani z Krakowa/Wieliczki się zgadza na wizytę,tak?Skoro bonsai_88 może do niej pojechac,to ustalcie jak najszybciej szczegóły,bo myślę,że dla AMIGI to może byc kłopot(zapytam jeszcze)

Napisałam też do mychy101 z prośbą o wizytę w Ciechanowie,podajcie mi na pw adres zainteresowanych.