Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:modla::modla::modla::modla: dzięki baaaaaaaaaaardzo.
Halbina sytuacja na dziś wygląda następująco. Szukamy 4 DT lub DS tylko dla szczeniaczków (same sunie) Matka szczeniąt i jedna sunia zostają u tej dziewczyny. Niestety z różnych względów (przede wszystkim czasowych) nie może ona zatrzymać reszty. Dlatego trzeba znależć im domki na juź.

• Replies 376
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

scarlet zlota dziewczyno, jak dobrze ze wypatrzylas lady...
to prawdziwa kaskada ogloszen

rozumiem ze inny tymczas np w Bilgoraju wchodzilby w gre?

ile czasu mamy maksymalnie na szukanie domkow?
nie wyrzuci psiakow na ulice przeciez..tyle serca wlozyla!

lady uklony bije....jeszcze raz

scarlet czy marchewka11 pojawi sie dzis w watku i zmieni jego temat !?

Jesli nie trzeba uderzac do Moderatora by zmienil na przyciagajacy uwagę!

Posted

marchewka pojawi się dzis wieczorem po pracy. Psiaków napewno nie wyrzuci tylko chyba juz psychicznie sobie nie radzi z taką gromadka (dziś telefonicznie z nią rozmawiałam)zrobila dobry uczynek i teraz trzeba jej pomoc bo inczej nastepnym razem nie zdecyduje sie pomóc jak się zrazi :) co do ogłoszeń to chyba ozłocę lady.... naprawde

Posted

DZIęKI!!!! Naprawdę powiem szczerze, że traciłam nadzieję i wiarę w ludzi.
Wszystko co dziś przeczytałam troszeczkę mnie pocieszyło. Tylko jak pisałam wcześniej do Marchewy, nie mogę wkleić zdjęć. Może wyśle do kogoś na e- mail?????

Posted

witej marchewko

tytul zmieniony ale...hmmm stare mlode szczeniaczki malutkie....
jak ktos szuka szceniaka czy 4 mies to zainteresuje sie jesli starszej to ominie i odwrotnie

bo suczka mlodziutka a starsza to roznica

scarlet piekny banerek!!!

Posted

fajnie, że się wątek rozwija! trzeba bieżących informacji i fotek, opisów psiakóew, jak duże, wielkość matki, opisy charakterków... no i duuuuuuuuużo ogłoszeń, ale te, jak widzę, sie robią! Brawo!

Posted

ladySwallow napisał(a):
halbina - dzięki, nie miałam pojęcia jak to zrobić :oops:

ja to robię banalnie... kopiuj - wklej... :razz:
a zdjęć niestety mało... i niezbyt atrakcyjne... przepraszam, że krytykuję, ale ja już mam świadomość, że zdjęcia - urokliwe foty, atrakcyjne pozy, różnorodne ujęcia... to podstawa sukcesu... przepraszam :oops:

Posted

halbina napisał(a):
ja to robię banalnie... kopiuj - wklej... :razz:
a zdjęć niestety mało... i niezbyt atrakcyjne... przepraszam, że krytykuję, ale ja już mam świadomość, że zdjęcia - urokliwe foty, atrakcyjne pozy, różnorodne ujęcia... to podstawa sukcesu... przepraszam :oops:

Hehe, nie przepraszaj - takie rady są jak najbardziej na miejscu - ja się aż tak na tym nie znam, tyle co mogłam, to ogłoszenia porobiłam i popodrzucam...

Posted

przepraszam, bo nie lubie nikogo pouczać ani krytykować... ale to dzięki dobrym i fajnym fotkom moje tymczasy znajdują domki w miarę szybko! najpierw szukałam za każdym razem fotografa, potem zainwestowałam w aparat cyfrowy... :roll: kredyt zainwestowałam... :evil_lol:

Posted

Rady się przydają jak najbardziej, niestety nie mam wprawy w robieniu fotek psiakom, tym bardziej, że bardzo ciężko uchwycić je pojedynczo, nie mam też rewelacyjnego sprzętu.Może jakieś rady???Spróbuję może będą lepsze.
Niestety nie zdążę ich odchudzić.( tu oczywiście żartuję...) ale komentarze że takie ciężkie, nie zabiedzone też słyszałam.Pozdrowionka dla wszystkich!!!!

Posted

co do rad... poszukać zaprzyjaźnionego fotografa... robić duuuuuużo fot, zwykle nadaje sie kilka tylko... i w różnych sytuacjach: na trawce, w zieleni, z człowiekiem i same psiaki... kiedy sie bawią, śpią, tarmoszą, przytulają, dumają... dużo cierpliwości i dużo fotek... :lol:

Posted

Marchewko, a jak w samym Bilgoraju szukalas domow?
Czy probowalas przez weterynarzy?
Do ktorego chodzisz?
Mozna by tez sprobowac umiescic chwytajaca za serce historie o szczeniaczkach, ktorych nikt nie chce i umiescic ja w bil. "Nowej"

Ogloszenia= plakaty u weterynarzy, w sklepach z kwiatami, wszedzie gdzie tylko takie sie tam wiesza...