scarlet Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 :modla::modla::modla::modla: dzięki baaaaaaaaaaardzo. Halbina sytuacja na dziś wygląda następująco. Szukamy 4 DT lub DS tylko dla szczeniaczków (same sunie) Matka szczeniąt i jedna sunia zostają u tej dziewczyny. Niestety z różnych względów (przede wszystkim czasowych) nie może ona zatrzymać reszty. Dlatego trzeba znależć im domki na juź. Quote
pixie Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 scarlet zlota dziewczyno, jak dobrze ze wypatrzylas lady... to prawdziwa kaskada ogloszen rozumiem ze inny tymczas np w Bilgoraju wchodzilby w gre? ile czasu mamy maksymalnie na szukanie domkow? nie wyrzuci psiakow na ulice przeciez..tyle serca wlozyla! lady uklony bije....jeszcze raz scarlet czy marchewka11 pojawi sie dzis w watku i zmieni jego temat !? Jesli nie trzeba uderzac do Moderatora by zmienil na przyciagajacy uwagę! Quote
scarlet Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 marchewka pojawi się dzis wieczorem po pracy. Psiaków napewno nie wyrzuci tylko chyba juz psychicznie sobie nie radzi z taką gromadka (dziś telefonicznie z nią rozmawiałam)zrobila dobry uczynek i teraz trzeba jej pomoc bo inczej nastepnym razem nie zdecyduje sie pomóc jak się zrazi :) co do ogłoszeń to chyba ozłocę lady.... naprawde Quote
MARCHEWA Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Jak dobrze,że tyle osób przyszło z pomocą dla szczeniaków Marchewki11,mam nadzieję,że wspólnie znajdziemy dzieciakom dobre domki. Quote
LadyS Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Wy mnie dziewczyny nie złoćcie tylko jak trzeba, to piszcie :cool3: Quote
marchewka11 Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 DZIęKI!!!! Naprawdę powiem szczerze, że traciłam nadzieję i wiarę w ludzi. Wszystko co dziś przeczytałam troszeczkę mnie pocieszyło. Tylko jak pisałam wcześniej do Marchewy, nie mogę wkleić zdjęć. Może wyśle do kogoś na e- mail????? Quote
LadyS Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Chodzi Ci o wklejenie na wątek? jeśli tak, to wyślij: dieszerowsky.stephanie@gmail.com Quote
marchewka11 Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Tak jest, wkleić na wątek. Może na razie te co mam ????a jeszcze jutro wieczorem mogą być świeże. Quote
pixie Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 witej marchewko tytul zmieniony ale...hmmm stare mlode szczeniaczki malutkie.... jak ktos szuka szceniaka czy 4 mies to zainteresuje sie jesli starszej to ominie i odwrotnie bo suczka mlodziutka a starsza to roznica scarlet piekny banerek!!! Quote
halbina Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 fajnie, że się wątek rozwija! trzeba bieżących informacji i fotek, opisów psiakóew, jak duże, wielkość matki, opisy charakterków... no i duuuuuuuuużo ogłoszeń, ale te, jak widzę, sie robią! Brawo! Quote
LadyS Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Wstawiam co dostałam od marchewki oraz wcześniej od scarlet: Czekam na nowe oraz na podpisy do tych i opisy, wtedy dodam :) Quote
LadyS Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 halbina - dzięki, nie miałam pojęcia jak to zrobić :oops: Quote
marchewka11 Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Pixie nie wiem czy o to chodziło????? Śliczny ten banerek!!!!Czekam niecierpliwie, na pierwsze telefony... Sama też dzwonię, piszę..i czekamy, może w końcu:multi:. Quote
halbina Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 ladySwallow napisał(a):halbina - dzięki, nie miałam pojęcia jak to zrobić :oops: ja to robię banalnie... kopiuj - wklej... :razz: a zdjęć niestety mało... i niezbyt atrakcyjne... przepraszam, że krytykuję, ale ja już mam świadomość, że zdjęcia - urokliwe foty, atrakcyjne pozy, różnorodne ujęcia... to podstawa sukcesu... przepraszam :oops: Quote
LadyS Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 halbina napisał(a):ja to robię banalnie... kopiuj - wklej... :razz: a zdjęć niestety mało... i niezbyt atrakcyjne... przepraszam, że krytykuję, ale ja już mam świadomość, że zdjęcia - urokliwe foty, atrakcyjne pozy, różnorodne ujęcia... to podstawa sukcesu... przepraszam :oops: Hehe, nie przepraszaj - takie rady są jak najbardziej na miejscu - ja się aż tak na tym nie znam, tyle co mogłam, to ogłoszenia porobiłam i popodrzucam... Quote
halbina Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 przepraszam, bo nie lubie nikogo pouczać ani krytykować... ale to dzięki dobrym i fajnym fotkom moje tymczasy znajdują domki w miarę szybko! najpierw szukałam za każdym razem fotografa, potem zainwestowałam w aparat cyfrowy... :roll: kredyt zainwestowałam... :evil_lol: Quote
marchewka11 Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Rady się przydają jak najbardziej, niestety nie mam wprawy w robieniu fotek psiakom, tym bardziej, że bardzo ciężko uchwycić je pojedynczo, nie mam też rewelacyjnego sprzętu.Może jakieś rady???Spróbuję może będą lepsze. Niestety nie zdążę ich odchudzić.( tu oczywiście żartuję...) ale komentarze że takie ciężkie, nie zabiedzone też słyszałam.Pozdrowionka dla wszystkich!!!! Quote
halbina Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 co do rad... poszukać zaprzyjaźnionego fotografa... robić duuuuuużo fot, zwykle nadaje sie kilka tylko... i w różnych sytuacjach: na trawce, w zieleni, z człowiekiem i same psiaki... kiedy sie bawią, śpią, tarmoszą, przytulają, dumają... dużo cierpliwości i dużo fotek... :lol: Quote
Tundra Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Marchewko, a jak w samym Bilgoraju szukalas domow? Czy probowalas przez weterynarzy? Do ktorego chodzisz? Mozna by tez sprobowac umiescic chwytajaca za serce historie o szczeniaczkach, ktorych nikt nie chce i umiescic ja w bil. "Nowej" Ogloszenia= plakaty u weterynarzy, w sklepach z kwiatami, wszedzie gdzie tylko takie sie tam wiesza... Quote
Recommended Posts