Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Już tylko jedna sunia z Biłgoraja poszukuje domu.
To Piąta najmniejsza z ogonkiem przekochana czarnula. Uwielbia pieszczoty, wykorzystuje każdy moment aby polizać mnie po twarzy. Jest najodważniejsza z całego towarzystwa, jednak dwie pozostałe sunie chyba za na nie przepadają. To ona zawsze jest tarmoszona podczas zabawy, czasem nie pozwalają jej spać ze sobą.
Piąta lubi dzieci i akceptuje inne psy.
Dzięki waszej ogromnej pomocy,sunie z Biłgoraja znalazły domy, choc były chwile zwątpienia.....
Gdyby jeszcze Piątej udało sie go znaleźć będzie super!!!!
gg13702354
kontakt:marchewka11@poczta.onet.pl

tel 604 263 036

• Replies 376
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Cieszę się że pomaga mi Marchewa!!!
Sunieczki są kochane, zasługują na dobry dom.
A psy które były w potrzebie potrafią okazać wdzięczność. Mój poprzedni pies Alf był psem ze schronu - 4 letni kundelek, kiedy go braliśmy przebywał tam od roku ( był w naszej rodzinie 13 lat). Sonia zachowuje się teraz bardzo podobnie, cały czas zagląda w oczy, domaga się pieszczot. Maluchy nie dają przejść, każdy musi być pogłaskany.
Jeden piesek już dzisiaj śpi w nowym domu, drugi jedzie jutro razem z panią weterynarz. A sunieczki wciąż czekają.....

Posted

Nic sie nie dzieje, sunieczki dalej u mnie. Są naprawdę bardzo grzeczne, straszne z nich pieszczochy. Ale nie wiem co dalej ???? Jeszcze w żywieniu pomagają mi rodzice...Przecież nie mogę ich oddać do schronu!!!!!!