kasiaNDM Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Może zaczne od początku... w poprzedni poniedziałek zadzwonił do mnie mój wet, że ludzie chcą uśpić zdrowego psa. Podobno powodów było wiele ale szkoda czasu bo są wyssane z palca.... Pan zrobił awanturę bo wet odmówił uśpienia i wyszedł. Podobno w poczekalni opowiadał jaka to ona nie kochana ale nie ma dla niej czasu bo to pies syna a jego nie ma. Zostało mi tylko myślenie... Nie tu to zrobi to gdzie indziej więc trzeba szybko pomóc. Pojechałam... słodka młoda sunia... wielki kaganiec i kolczatka :/ pazury kilometrowe... urojona ciąża. Poprosiłam o zdjęcie kagańca a ona wesoło zaczeła mnie witać. Właściwie wystarczyło jedno spojrzenie z moim Tż i decyzja szybko zapadła : ZABIERAMY :) Sunia jest super grzeczna. Na dworzu puszczona ze smyczy reaguje na wszystkie komendy. Pięknie zostaje w domu pod naszą nieobecność - nie wyje i nie szczeka. Raczej nie niszczy ale nie mam pewności bo jak wychodzimy zostaje w klatce. Do obcych ostrożna jednak kiedy już pozna ciągle chce się tulić. Nie agresywna do psów - chce się bawić. Mieszka u nas z dwoma amstaffami i świetnie się dogadują. Nauczona jest czystości. Sunia zostasnie wydana po sterylizacji 0.504 553 766 Quote
agusiazet Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Jest piękna! czy wysterylizowana? Bo to gratka dla hodoffców! Quote
lilith27 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='kasiaNDM'] Sunia zostasnie wydana po sterylizacji 0.504 553 766 i bardzo dobrze pseudohodowcy się nie rzucą na bidulkę serdecznie pozdrawiam Quote
kasiaNDM Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Nigdy w życiu nie oddam jej w złe ręce a tym bardziej nie oddam jej pseudohodoffcy ;) Quote
lilith27 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 bosh paradoks polega na tym, iż znawcy zabiliby się za takiego psa skąd się wzieli ludzie co chcieli sunię uśpić królewna piękna zjawiskowa faktycznie dziewczyne trzeba oddać po sterylizacji serdecznie pozdrawiam Quote
rufusowa Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Witaj Kasiu! gratuluje tak zjawiskowej tymczasowiczki :loveu: nie mogła dziewczynka lepiej trafić i oby DS znalazł się równie dobry :cool3: Quote
kasiaNDM Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 dzieki ;) Ciężko mi będzie się z nią rozstac :-( Bo to na prawde kochany aniołek Quote
rufusowa Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 wiem co czujesz....ja też sie przywiązuje do mojej tymczasowiczki...szkoda, ze nie mieszkamy w domach z ogrodami....albo jeszcze lepiej - z hektarową działką :diabloti: Quote
kasiaNDM Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 hehe wtedy już bysmy były dawno "zapsione" po uszy ;) Quote
abbk4 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 A czy wiadomo jak się zachowuje w stosunku do dzieci? Quote
kasiaNDM Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 Niestety nie mam możliwości sprawdzenia teraz jak się zachowuje do małych dzieci. Za dwa tyg Hela pojedzie ze mną na szkolenie 3 dniowe i jest szansa, że tam bedzie roczna córka znajomych ale to nic pewnego także nie obiecam, że sprawdze. Dwa dni temu byłam z Helką na dworzu, siedziałam sobie na ławce za blokiem gdzie nie było ludzi, ona biegała luzem - nagle zza bloku wybiegło kilkoro młodych chłopców ok.10 letnich z wielkim krzykiem i ona w ogóle nie zwróciła na nich uwagi. Przebiegli koło niej. Quote
andzia69 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 kasiaNDM napisał(a):Nigdy w życiu nie oddam jej w złe ręce a tym bardziej nie oddam jej pseudohodoffcy ;) a oddasz ją w ogóle?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
kasiaNDM Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 a mam wyjscie ? :-( weź Ty ciotka na niebieskim sprawdz priva ;) Quote
andzia69 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 kasiaNDM napisał(a):a mam wyjscie ? :-( weź Ty ciotka na niebieskim sprawdz priva ;) noooo wiesz....zawsze jest jakieś wyjście!:p a co do pw na niebieskim...dostałam powiadomienie, wchodzę...a tam nic nie ma!:cool3: Quote
kasiaNDM Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 dokładnie! Potrzeba nam 200zł! Wet się zlitował i zszedł z ceny. Powoli ją wyciągam z urojenca Quote
rufusowa Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 a na jakie konto się przelewa? Fundacji Ast? moze ktos by chciał/mógł zrobić bazarek lub allegro cegiełkowe? Quote
kasiaNDM Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 Mysle, że na konto fundacji ;) Kaska i tak przeleje pozniej kase do mnie bo sterylizacje zrobie u siebie. Ja dziś zagrzebie w czyms i bym coś wystawiła na bazarek... Jesli ktos moze pomoc to chetnie :) Helka jest dziwna. Wczoraj zjadła całą miske udek i piersi z ryzem i marchewką a dziś nie chciała jesc... Nie toleruje suchej karmy...więc jej gotuje ale i tak je jak ma kaprys :mad: Pozniej na mnie bedzie jak schudnie hihi kupiłam jej nawet puszki Bento i jakoś też tak nijak Quote
Recommended Posts