modliszka84 Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 tak, zdecydowanie a poza tym cwana bestia z niego - rewelacyjnie umie podawać łapki. Na zmiane, raz jedna, raz druga. Gdy tylko czegos chce, żeby go głaskac na przyklad to jak machnie taką łapką to nie pozostaje nic innego jak spełnic prosbe :cool3: Quote
lilith27 Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 o mój boshe :evillaug::evil_lol::megagrin: Quote
ANETTTA Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 modliszka84 napisał(a):tak, zdecydowanie a poza tym cwana bestia z niego - rewelacyjnie umie podawać łapki. Na zmiane, raz jedna, raz druga. Gdy tylko czegos chce, żeby go głaskac na przyklad to jak machnie taką łapką to nie pozostaje nic innego jak spełnic prosbe :cool3: skąd ja znam to machanie łapką na zawołanie ........bo jak mu mówie daj łape to nie wie oco chodzi .......a jak on cos chce to łapki daje na zmiane ..oj te benie sa takie mądre i cwane ...szkoda że ludziska je tak nie szanują ....... Quote
kasia14 Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 wyróżnione allegro http://allegro.pl/show_item.php?item=426606408 Quote
Helga72 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 właśnie szkoda , że te psy są tak niedoceniane :shake: a to idealny misiaczek nawet dla małych bajtli oczywiście pod opieką dorosłych bo przy takiej masie wiadomo trzeba uważać:evil_lol: Quote
Helga72 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Benek jest typowym benkiem przytulaśny słodziak oddany człowiekowi :loveu: pomoc człowiekowi to sens jego istnienia on musi być z człowiekiem i przy człowieku :multi: i zaręczam jeżeli wychodzi się na spacer z takim psem nikt nie pozostaje obojętny na te gabaryty:crazyeye: Quote
Helga72 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 to młody pies przyszły pańcio napewno się z nim dogada bez problemów;) a oczki należy przemywać i uszki czyścić i będzie oki :lol: za domeczek psisko pokocha bezgranicznie a serce ma ogromne :loveu:( podobnie jak apetyt ):cool3: Quote
ANETTTA Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 Helga72 napisał(a):no dalej Benny po domek:Dog_run: witam kolejnego bernardynomaniaka ......:multi::multi::multi::multi::multi:a TY Helga sie przymiżasz do nowego misiaczka czytałam to i owo ... Quote
Helga72 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 tylko na tymczas jeszcze się nie pozbierałam i nie jestem w stanie brać nowego psa :-( nie dam rady :shake: Misiek tylko do czasu znalezienia ludzia jak przeczytałam , że ma byc uśpiony młody , zdrowy pies:angryy: Mój Bej był z przytuliska jak go brałam ważył 47 kilo , brudny , śmierdzący z uszu lała się ropa co spowodowało poważny niedosłuch , stareńki zęby starte do dziąseł... Tak wyglądał w pażdzierniku a już zimą piękne futro uszy zdrowe bo regylarnie pielęgnowane oczki przmywane i waga wiosną 90 kg. Jak szłam ulicą to ludzie mnie zatrzymywali i głaskali i podziwiali:crazyeye: Benardyn wystawowy :cool3: a 2 tyg. temu raczysko znowu przypuściło atak i nic już nie mogłam zrobić :-( byłam bezsilna i ja i mój zaprzyjazniony wet . jestem pusta w środku nie mogę się zebrać dlatego w tym roku nie wezme żadnego futra póki co tylko tabletki biorę ale na pustkę i tęsknotę nie pomagają:shake: Quote
Helga72 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 bernardyny to wyjątkowe psy dlatego życzę z całego serca temu słodziakowi żeby znalazł kochającego ludzia , który w pełni doceni urodę i cudowny charakter tego dumnego molosa :loveu: Quote
ANETTTA Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 wiem o tym sama mam takiego szczesciarza w domu ... jak dlugi milas swojego psa od zabrania go ze schroniska ......do TM Quote
Helga72 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 niestety niecały rok bo wziełam go w pazdzierniku :-( był mi przeznaczony bo tak wogóle to pojechałam po owczarka niemieckiego Quote
Helga72 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 i tak przez zrządzenie losu ja stara owczarkara zostałam ludziem bernardyna :loveu: Anettta nie potrafię wstawiać zdjęć bo zobaczyłabyś mojego smoka zaraz po zabraniu z przytuliska i latem Quote
lilith27 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 czekamy na zdjęcia mam nadzieję......... Quote
Helga72 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Wielkie dzięki za instrukcje:loveu: ale nie przeceniajcie mnie kochane cioteczki bez pomocy młodego pokolenia nie dam rady:oops: Quote
Helga72 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 mam chyba nawet zdjęcia w komp ale nie wiem jak w nie wejść a co dopiero wkleić na wątek niestety jesli chodzi o technike to ja jestem :comp26::wallbash: nie gniewajcie się cioteczki sama nie dam rady przepraszam:shake: Quote
ANETTTA Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 Helga TY wiesz co to znaczy rok szczescia w domku ...dla takiego bidy to majami Quote
ANETTTA Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 a umiesz je przeslac na meila to ja je tu wrzuce anetkag@op.pl Quote
Helga72 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Anetko przesłałam Ci zdjęcia mojego smoka Quote
Helga72 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Mój najdroższy , jedyny , niepowtarzalny smok :loveu: Boże aż wierzyć się nie chce , że już za TM :-( Quote
Helga72 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 do góry benek czeka aż ktoś go pokocha :loveu:jest młody , zdrowy i w pełni sił tylko taki samotny ... Quote
Recommended Posts