Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tak, zdecydowanie

a poza tym cwana bestia z niego - rewelacyjnie umie podawać łapki. Na zmiane, raz jedna, raz druga. Gdy tylko czegos chce, żeby go głaskac na przyklad to jak machnie taką łapką to nie pozostaje nic innego jak spełnic prosbe :cool3:

• Replies 168
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

modliszka84 napisał(a):
tak, zdecydowanie

a poza tym cwana bestia z niego - rewelacyjnie umie podawać łapki. Na zmiane, raz jedna, raz druga. Gdy tylko czegos chce, żeby go głaskac na przyklad to jak machnie taką łapką to nie pozostaje nic innego jak spełnic prosbe :cool3:

skąd ja znam to machanie łapką na zawołanie ........bo jak mu mówie daj łape to nie wie oco chodzi .......a jak on cos chce to łapki daje na zmiane ..oj te benie sa takie mądre i cwane ...szkoda że ludziska je tak nie szanują .......

Posted

właśnie szkoda , że te psy są tak niedoceniane :shake: a to idealny misiaczek nawet dla małych bajtli oczywiście pod opieką dorosłych bo przy takiej masie wiadomo trzeba uważać:evil_lol:

Posted

Benek jest typowym benkiem przytulaśny słodziak oddany człowiekowi :loveu: pomoc człowiekowi to sens jego istnienia on musi być z człowiekiem i przy człowieku :multi: i zaręczam jeżeli wychodzi się na spacer z takim psem nikt nie pozostaje obojętny na te gabaryty:crazyeye:

Posted

to młody pies przyszły pańcio napewno się z nim dogada bez problemów;) a oczki należy przemywać i uszki czyścić i będzie oki :lol: za domeczek psisko pokocha bezgranicznie a serce ma ogromne :loveu:( podobnie jak apetyt ):cool3:

Posted

Helga72 napisał(a):
no dalej Benny po domek:Dog_run:

witam kolejnego bernardynomaniaka ......:multi::multi::multi::multi::multi:a TY Helga sie przymiżasz do nowego misiaczka czytałam to i owo ...

Posted

tylko na tymczas jeszcze się nie pozbierałam i nie jestem w stanie brać nowego psa :-( nie dam rady :shake: Misiek tylko do czasu znalezienia ludzia jak przeczytałam , że ma byc uśpiony młody , zdrowy pies:angryy: Mój Bej był z przytuliska jak go brałam ważył 47 kilo , brudny , śmierdzący z uszu lała się ropa co spowodowało poważny niedosłuch , stareńki zęby starte do dziąseł... Tak wyglądał w pażdzierniku a już zimą piękne futro uszy zdrowe bo regylarnie pielęgnowane oczki przmywane i waga wiosną 90 kg. Jak szłam ulicą to ludzie mnie zatrzymywali i głaskali i podziwiali:crazyeye: Benardyn wystawowy :cool3: a 2 tyg. temu raczysko znowu przypuściło atak i nic już nie mogłam zrobić :-( byłam bezsilna i ja i mój zaprzyjazniony wet . jestem pusta w środku nie mogę się zebrać dlatego w tym roku nie wezme żadnego futra póki co tylko tabletki biorę ale na pustkę i tęsknotę nie pomagają:shake:

Posted

bernardyny to wyjątkowe psy dlatego życzę z całego serca temu słodziakowi żeby znalazł kochającego ludzia , który w pełni doceni urodę i cudowny charakter tego dumnego molosa :loveu:

Posted

i tak przez zrządzenie losu ja stara owczarkara zostałam ludziem bernardyna :loveu: Anettta nie potrafię wstawiać zdjęć bo zobaczyłabyś mojego smoka zaraz po zabraniu z przytuliska i latem

Posted

mam chyba nawet zdjęcia w komp ale nie wiem jak w nie wejść a co dopiero wkleić na wątek niestety jesli chodzi o technike to ja jestem :comp26::wallbash: nie gniewajcie się cioteczki sama nie dam rady przepraszam:shake: