ANETTTA Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 Madzik77 napisał(a):misiu -beniek szuka spokojnego domku tyle dni nikt do misia nei zajrzał ladnie to tak ....hoppaj misiu hopaj :-( Quote
ANETTTA Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 tk malo osób tu zaglada czy ktos o niego wogóle pytał ...dzwoni :-(:-(:-( Quote
polciuaa Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Zac_ napisał(a):PoDnoSze ;(;( Ulituj się nad moim biednym wzrokiem i nie pisz tak. Przy okazji hop śliczny.:loveu: Quote
Doda_ Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 dogomanka_ napisał(a):Ulituj się nad moim biednym wzrokiem i nie pisz tak. tylko spokojnie :roll: Zac tak pisze, bo lubi.. :cool3: Quote
ANETTTA Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 w tym samym schronisku jest tez sunia Pozatym mamy drugiego bernardyna - tym razem suczkę:shake: Ok. 2/3lat pilnujcie jej ..pieknosc ....zeby była nie do zdobycia przez pseudo :-( dorzuce ja na 1 strone Quote
polciuaa Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 ale ja jestem spokojna.;) a to nie jest zadne wytłumaczenie.:razz: Poprostu za dużop się takiego pisania naoglądałam i działa to na mnie jak czerwona płachta na byka.;pp Quote
bagira@sara Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Dzisiejszy spacerek z Lili (nie wiem czy ma imie jakies??) jest piękną , mądra sunią. dogada się z każdym psem czy suką, z kotami równiez ( sprawdzone ;-) dzis ) Myslę, ze moze nawet iśc tam gdzie będa male dzieci . ktos zrobił dla niej allegro??? Quote
Madzik77 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 sliczne psiaki o anielskich serduchach szukaja domkow Quote
ANETTTA Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Madzik77 napisał(a):sliczne psiaki o anielskich serduchach szukaja domkowzgadzam sie :shake: tylko gdzie te domki Quote
modliszka84 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Beniu wciaz bezdomny!!!! Siedzi w ciasnym boksie i ani razu nie wyszedł na spacer!!!! RATUNKU! Quote
Madzik77 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 w gazeci elokalnej jest ogloszenie ze w okoliczach pabianic (w chechle) zaginal bernardyn -w pon zadzwonie i zapyt czy szukali w schronie nawet jesli to nie ich to moze kochaja ta rase i uratuja jednego z nich... Quote
Recommended Posts