Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Helga72 napisał(a):
Anetko zdjęcia mojego Beja wysłałam Ci jeszcze 2 razy ale nie wiem czy dotarły jak pomyślę , że w Łodzi też dwa benki :-(
nieeeeeeeeeeeeeeeeeee nic nie mam :-(

w lodzi 2 a jeszcze cała masa innych :-(

• Replies 168
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

http://www.allegro.pl/item437434931_zaadoptuj_bethovena.html

ten ben to uciekinier ma pana ale ucieka ..musi sie ewakuowac .bo wkoncu go hycel złapie ...pan nie robi nic aby go zatrzymac ......a przeciez wiemy wystrcza checi

............

Bethoven jest cudownym i kochanym 8 letnim Bernardynem, nie ma w sobie ani grosz agresji, jest posłuszny i potulny kocha dzieci i inne zwierzęta, niestety od momentu kiedy mysliwi zacżeli strzelać w lesie ( mieszka przy samym lesie ) zestresował się biedaczysko i nauczył uciekać. Co na nieszczeście dla jego schorowanego starszego właściciciela mu pozostało. Dlatego Bethoven potrzebuje dobrze ogrodzonego ogrodu i kochającej rodziny a gwarantuje że odwdzięczy się swoim cudownym charakterem.
!!!!SZUKAMY DLA NIEGO DOBREJ NOWEJ RODZINY KTÓRA GO POKOCHA!!!
Bethoven mieszka aktualnie w Łaziska Górnych, bardzo zależy nam na nowym domu dla niego żeby nie trafił do schroniska
To nie jest aukcja handlowa tylko informacyjna, aby pomóc Bethovenowi, (pamiętaj nim klikniesz)
kontakt 504 091 400

1 400

Posted

Państwo, którzy wzięli Benka to sąsiedzi moich rodziców. Skierowałam ich do Pabianic, bo wcześniej mieli bernardyna, który umarł na raka i "zachorowali" na kolejnego benka :). Poza tym mają bokserkę ze schronu na Marmurowej.
Z Benkiem wszystko w porządku. Wszystkie zabiegi pielęgnacyjne przeszedł, z boksią się zaprzyjaźnił, u weta był i ma być jeszcze konsultowany (w sprawie języka), także wszystko ok. Wczoraj dzwoniłam i nadal jest wszystko ok :)

Posted

Aska7 napisał(a):
Państwo, którzy wzięli Benka to sąsiedzi moich rodziców. Skierowałam ich do Pabianic, bo wcześniej mieli bernardyna, który umarł na raka i "zachorowali" na kolejnego benka :). Poza tym mają bokserkę ze schronu na Marmurowej.
Z Benkiem wszystko w porządku. Wszystkie zabiegi pielęgnacyjne przeszedł, z boksią się zaprzyjaźnił, u weta był i ma być jeszcze konsultowany (w sprawie języka), także wszystko ok. Wczoraj dzwoniłam i nadal jest wszystko ok :)

ale niespodzianka:multi::multi::multi::multi:
żeby więcje takich było:loveu::loveu:

na prawdę ekstra

• 2 weeks later...
Posted

Benio bierze leki i podobno język się cofa. Jeśli zima będzie ostra, to byłoby dobrze, gdyby do zimy język był na swoim miejscu ;). Co prawda język wisi tylko jak Benio stoi, jak je albo leży to język ma schowany :p

Posted

Aska7 napisał(a):
Benio bierze leki i podobno język się cofa. Jeśli zima będzie ostra, to byłoby dobrze, gdyby do zimy język był na swoim miejscu ;). Co prawda język wisi tylko jak Benio stoi, jak je albo leży to język ma schowany :p

oooo
to jaka diagnoza weta była?
co to z tym językiem mu się stało?

• 3 months later...
Posted

Aska7 napisał(a):
Benek ma się świetnie. Język prawie schowany. Pani zakochana. Happy end :)

HURA:multi: :loveu: A będzie można liczyć na jakieś fotki? Ciekawa jestem, jak bardzo Beniu się zmienił

Pozdrowienia dla Pani Benka!;)

• 1 month later...