ANETTTA Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Helga72 napisał(a):Anetko zdjęcia mojego Beja wysłałam Ci jeszcze 2 razy ale nie wiem czy dotarły jak pomyślę , że w Łodzi też dwa benki :-(nieeeeeeeeeeeeeeeeeee nic nie mam :-( w lodzi 2 a jeszcze cała masa innych :-( Quote
ANETTTA Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 http://www.allegro.pl/item437434931_zaadoptuj_bethovena.html ten ben to uciekinier ma pana ale ucieka ..musi sie ewakuowac .bo wkoncu go hycel złapie ...pan nie robi nic aby go zatrzymac ......a przeciez wiemy wystrcza checi ............ Bethoven jest cudownym i kochanym 8 letnim Bernardynem, nie ma w sobie ani grosz agresji, jest posłuszny i potulny kocha dzieci i inne zwierzęta, niestety od momentu kiedy mysliwi zacżeli strzelać w lesie ( mieszka przy samym lesie ) zestresował się biedaczysko i nauczył uciekać. Co na nieszczeście dla jego schorowanego starszego właściciciela mu pozostało. Dlatego Bethoven potrzebuje dobrze ogrodzonego ogrodu i kochającej rodziny a gwarantuje że odwdzięczy się swoim cudownym charakterem. !!!!SZUKAMY DLA NIEGO DOBREJ NOWEJ RODZINY KTÓRA GO POKOCHA!!! Bethoven mieszka aktualnie w Łaziska Górnych, bardzo zależy nam na nowym domu dla niego żeby nie trafił do schroniska To nie jest aukcja handlowa tylko informacyjna, aby pomóc Bethovenowi, (pamiętaj nim klikniesz) kontakt 504 091 400 1 400 Quote
ANETTTA Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 czy ktos wie co z naszym benkiem ....jak mu sie wiedzie w nowym domku :multi: Quote
ANETTTA Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 postarma sie .......:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:w najblizszym czasie cos wrzucić Quote
Aska7 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Państwo, którzy wzięli Benka to sąsiedzi moich rodziców. Skierowałam ich do Pabianic, bo wcześniej mieli bernardyna, który umarł na raka i "zachorowali" na kolejnego benka :). Poza tym mają bokserkę ze schronu na Marmurowej. Z Benkiem wszystko w porządku. Wszystkie zabiegi pielęgnacyjne przeszedł, z boksią się zaprzyjaźnił, u weta był i ma być jeszcze konsultowany (w sprawie języka), także wszystko ok. Wczoraj dzwoniłam i nadal jest wszystko ok :) Quote
modliszka84 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 O rany ale cudownie!!! :multi: Kamien spadł mi z serca. Aska7 tak cichaczem działasz, całe szczescie ze panstwo sie jednak przekonali do naszego Benka :) Quote
ANETTTA Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 wielkie dzieki ..TY mu powiedz beniowi ze mu tu kciuki za niego trzymamy ...i pomiziaj za uszkiem od nas Quote
lilith27 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Aska7 napisał(a):Państwo, którzy wzięli Benka to sąsiedzi moich rodziców. Skierowałam ich do Pabianic, bo wcześniej mieli bernardyna, który umarł na raka i "zachorowali" na kolejnego benka :). Poza tym mają bokserkę ze schronu na Marmurowej. Z Benkiem wszystko w porządku. Wszystkie zabiegi pielęgnacyjne przeszedł, z boksią się zaprzyjaźnił, u weta był i ma być jeszcze konsultowany (w sprawie języka), także wszystko ok. Wczoraj dzwoniłam i nadal jest wszystko ok :) ale niespodzianka:multi::multi::multi::multi: żeby więcje takich było:loveu::loveu: na prawdę ekstra Quote
polciuaa Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 ale wspaniałe wieści!:multi::loveu: Pomiziaj Beniaka od nas porządnie.;) Quote
Aska7 Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Benio bierze leki i podobno język się cofa. Jeśli zima będzie ostra, to byłoby dobrze, gdyby do zimy język był na swoim miejscu ;). Co prawda język wisi tylko jak Benio stoi, jak je albo leży to język ma schowany :p Quote
lilith27 Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Aska7 napisał(a):Benio bierze leki i podobno język się cofa. Jeśli zima będzie ostra, to byłoby dobrze, gdyby do zimy język był na swoim miejscu ;). Co prawda język wisi tylko jak Benio stoi, jak je albo leży to język ma schowany :p oooo to jaka diagnoza weta była? co to z tym językiem mu się stało? Quote
ANETTTA Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 super ze trafił do dobrego domku który o niego zadaba Quote
Aska7 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Benek ma się świetnie. Język prawie schowany. Pani zakochana. Happy end :) Quote
kasia14 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Aska7 napisał(a):Benek ma się świetnie. Język prawie schowany. Pani zakochana. Happy end :) HURA:multi: :loveu: A będzie można liczyć na jakieś fotki? Ciekawa jestem, jak bardzo Beniu się zmienił Pozdrowienia dla Pani Benka!;) Quote
ANETTTA Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 i ja proszę o foteczki mordeczki ........super wieści Quote
Aska7 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Jest szczęśliwy :) i wielki jak niedźwiedź, waży z 70 kilo :) Quote
Madzik77 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Widac ze kawał psiaka z niego! Wsapnialy domek mu sie trafil!! I widać ze tez kocha swoją pańcię DZIEKUJEMY! Quote
ANETTTA Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 aaaaaaaaa po jęzorku nie ma sladu ...czy to aby napewno był nasz benio :evil::evil::evil: :evil_lol::evil_lol:słodziutki kochaniutki jak kazdy beniulka Quote
Recommended Posts