Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 168
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Modliszka mówi , że jak narazie to nikt nie pytał :-( kurczę Twoje benki miały więcej szczęścia czytałam , że już jeden w domciu a następny prawie w domciu :multi: a ta nasza bida przecież i jemu nic nie brakuje chłopak jak złoto :razz:

Posted

A dzisiaj było tak blisko domku... Zadzwoniła wieczorem miła pani, Benny mialby szanse na dom ale niestety. Pani ma juz dwie suczki i psa kastrata. Pies to CAO a Benny psow nie cierpi. A szkoda... bo chłopaki na pewno sie nie dogadaja. Tym samym domu nie ma.

Posted

A dzisiaj było tak blisko domku... Zadzwoniła wieczorem miła pani, Benny mialby szanse na dom ale niestety. Pani ma juz dwie suczki i psa kastrata. Pies to CAO a Benny psow nie cierpi. A szkoda... bo chłopaki na pewno sie nie dogadaja. Tym samym domu nie ma.

Posted

Modliszka ja bym nie przekreślała chłopaka wcale nie jest powiedziane , że się nie dogadają :razz: Moj tymczas też raz podskoczył Benkowi i miał taką szkołe latania , że natychmiast nabrał respektu ;) nie można spróbować tak spokojnie bez paniki myślę , że stosunki stopniowo by się ociepliły:evil_lol:

Posted

Tylko ze ta pani mówiła że jej azjata tez nie jest tolerancyjny i miły do innych psów. Generalnie szukała dziewczyny bernardyna, ale Benny jest wpadł w oko no i zadzwoniła.
Dała sugestie zeby w aukcji napisac, że pies normalnie je i pije i nie ma trudnosci z tym.

Posted

cholera jak na złość azjata:angryy: z innymi rasami byłoby łatwiej no cóż... ale wiesz może faktycznie napisać , że jest sprawny i głośno szczeka nie ma z tym problemu :eviltong: może ludzi przeraż a to , że on bidok jeść i pić nie może