wapiszon Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Mam trzy fotki po sterylce w telefonie i nie wiem jak je przenieść na komputer. A dziewczyny które opiekują się sunią tez mają kłopoty z fotkami. Quote
agusiazet Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Kurczę 25 się zbliża!!! POMOCY!!!! Czy DT odda Lisię do schroniska? Ja bym nie mogła! Quote
Szczurosława Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 Tylko,że od tej pani to tak naprawde nie zależy:-( Quote
agusiazet Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 A może jej potrzeba pieniędzy na utrzymanie psa? Quote
wapiszon Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Sunia ma dom:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Wieczorem napiszę więcej! Quote
wapiszon Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Lisia nazywa sie teraz Halo. Została u dziewczyn a właściwie u dziewczyny , która sie nią opiekowała. Miały one zamiar szukać domu suni ale po kilku dniach stwierdziły,że nie oddadzą jej. W domu jest wyżełka niemiecka, dziewczynki sie zaprzyjaźniły. Mama dziewczyn ma setera irlandzkiego i trzy koty. Tak więc Halo trafiła do ludzi kochających zwierzęta.:multi::multi::multi: Ola ocenia sunię na nie więcej niż rok. Pewne była to jej pierwsza cieczka. Także zakończenie z happy endem! Ale straciłyśmy domek , który chciał przyjąć na tymczas jeszcze jedną sunię po sterylce Quote
Recommended Posts