Veene2 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 W tym watku proponuje umieszczac info o wszelki mozliwosciach noclegowych z naszymi psiakami;) Jednoczesnie prosba do Was - poszukuje jakiegos namiaru na nocleg w Trojmiescie/okolicach do 50km od strony Warszawy. Musimy sobie cos zarezerwowac przed wystawa, bo nie usmiecha mi sie pobudka przed 3 w nocy i 5-6 godzin za kolkiem... Quote
Druchna Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 No to my jesteśmy świeżo po pobycie w Trójmieście. Hotel Marina (Novotel) na pograniczu Sobotu i Gdańska przy samej promenadzie. Nie wiem ile z ludzi, ale za psa 70 zł / doba :crazyeye:. Taro bardzo sobie chwalił miękką pościel :lol: i skakanie po łóżkach. Quote
wani Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Jak za psa 70 to za osobe pewnie 150-200 :razz: to nazbyt duzo. Moze niech ktos z tamtejszych okolic zajrzy do watku i cos podpowie ;) Quote
Agappe Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 ja byłam w 2005roku w jakimś hotelu tuż przy morzu i jednocześnie bardzo blisko wystawy.. była Anata i nasz znajomy RR.. żadnych problemów z psem nie robili, ale cena pewnie była zabójcza (wyjazd był na firmę, więc nie mamy pojęcia ile kosztowało :evil_lol:) Quote
cropka Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Spis hoteli akceptujących zwierzaki w woj.pomorskim: http://zwierzakbezpiecznywpodrozy.pl/hotele2.php?wid=11 (niestety strony www często nieaktualne) O jakości i cenach się nie wypowiem, bo z racji miejsca zamieszkania nie korzystałam nigdy z trójmiejskich hoteli :eviltong:. Quote
ineczka Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Marinę i my polecamy, ale tez Posejdon i to także w Gdańsku oraz Villa Baltica w Sopocie. Quote
wani Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Zatrzymalismy sie w Posejdonie - teraz to i my go polecamy :p Quote
Franka12345 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 1.Ośrodek wypoczynkowy Harnaś- www.harnas.bukowinatatrzanska.pl 8zł/doba Własnie wróciliśmy z Bukowiny Tatrz. Mieszkalismy z naszą psicą w Domu Pracy Twórczej i Wypczynku Wojtuś. Nie wzięli od nas złotówki za psie noclegi ale podczas rozmowy telefonicznej(przy rezerwacji) pytali o wielkość psa. Ja mam dużą yorczycę ale myślę,że z innymi psiakami nie powinno być problemów bo w pensjonacie tydzień wcześniej był labrador.mijaliśmy się w drzwiach on wyjeżdzał a moja suka wjeżdzała. Trzeba tylko buć ostrożnym bo pensjonat jest bardzo przyjazny dzieciom, które co chwila chcą głaskać psa.( oczywiście nie pytając wczesniej czy można). www.wojtus.pl Dla zainteresowanych pobytem w w/w pensjonacie na 4 gwiazdki nie liczcie dałabym dwie, za to usytuowanie świetne. Po drugiej stronie ulicy wyciągi narciarskie.Można odpiąć narty i za chwilkę być na spacerze ze swoim pupilem a pózniej znowu na narty.:lol::lol::lol: Jeszcze jeden adres www.siuster.pl- nie byłam ale nieźle położony blisko nart i knajpek. Quote
Ancyk Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Polecam Zajazd Krystyna. 20 zl doba za pieska. Duzo terenu do wybiegania wokol budynkow. W Ojcowskim Parku Narodowym mozliwe spacery z psem, pod warunkiem, ze zwierzak bedzie na smyczy. Quote
Alusia Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Ośrodek położony jest w samym centrum Parku Narodowego... Psy mile widziane :loveu: również na plaży - plaża dzika PRZEPIĘKNA :loveu: Są do wynajęcia domki jak i również można spać w namiocie czy przyczepie ... Adres WWW - jest tutaj podany cennik i jakieś zdjęcia Quote
Recommended Posts