Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W tym watku proponuje umieszczac info o wszelki mozliwosciach noclegowych z naszymi psiakami;)

Jednoczesnie prosba do Was - poszukuje jakiegos namiaru na nocleg w Trojmiescie/okolicach do 50km od strony Warszawy. Musimy sobie cos zarezerwowac przed wystawa, bo nie usmiecha mi sie pobudka przed 3 w nocy i 5-6 godzin za kolkiem...

Posted

No to my jesteśmy świeżo po pobycie w Trójmieście. Hotel Marina (Novotel) na pograniczu Sobotu i Gdańska przy samej promenadzie. Nie wiem ile z ludzi, ale za psa 70 zł / doba :crazyeye:. Taro bardzo sobie chwalił miękką pościel :lol: i skakanie po łóżkach.

Posted

Jak za psa 70 to za osobe pewnie 150-200 :razz: to nazbyt duzo.

Moze niech ktos z tamtejszych okolic zajrzy do watku i cos podpowie ;)

Posted

ja byłam w 2005roku w jakimś hotelu tuż przy morzu i jednocześnie bardzo blisko wystawy.. była Anata i nasz znajomy RR.. żadnych problemów z psem nie robili, ale cena pewnie była zabójcza (wyjazd był na firmę, więc nie mamy pojęcia ile kosztowało :evil_lol:)

• 4 weeks later...
  • 6 months later...
Posted

1.Ośrodek wypoczynkowy Harnaś- www.harnas.bukowinatatrzanska.pl 8zł/doba

Własnie wróciliśmy z Bukowiny Tatrz. Mieszkalismy z naszą psicą w Domu Pracy Twórczej i Wypczynku Wojtuś. Nie wzięli od nas złotówki za psie noclegi ale podczas rozmowy telefonicznej(przy rezerwacji) pytali o wielkość psa. Ja mam dużą yorczycę ale myślę,że z innymi psiakami nie powinno być problemów bo w pensjonacie tydzień wcześniej był labrador.mijaliśmy się w drzwiach on wyjeżdzał a moja suka wjeżdzała. Trzeba tylko buć ostrożnym bo pensjonat jest bardzo przyjazny dzieciom, które co chwila chcą głaskać psa.( oczywiście nie pytając wczesniej czy można). www.wojtus.pl
Dla zainteresowanych pobytem w w/w pensjonacie na 4 gwiazdki nie liczcie dałabym dwie, za to usytuowanie świetne. Po drugiej stronie ulicy wyciągi narciarskie.Można odpiąć narty i za chwilkę być na spacerze ze swoim pupilem a pózniej znowu na narty.:lol::lol::lol:
Jeszcze jeden adres www.siuster.pl- nie byłam ale nieźle położony blisko nart i knajpek.

• 3 months later...
Posted

Polecam Zajazd Krystyna. 20 zl doba za pieska. Duzo terenu do wybiegania wokol budynkow. W Ojcowskim Parku Narodowym mozliwe spacery z psem, pod warunkiem, ze zwierzak bedzie na smyczy.

• 2 weeks later...
Posted

Ośrodek położony jest w samym centrum Parku Narodowego...
Psy mile widziane :loveu: również na plaży - plaża dzika PRZEPIĘKNA :loveu:
Są do wynajęcia domki jak i również można spać w namiocie czy przyczepie ...

Adres WWW - jest tutaj podany cennik i jakieś zdjęcia