Cyraneczka Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Na razie tylko plan sędziowania :) Siberian Husky PSY - RÜDEN Klasa szczeniąt - 1 Klasa młodzieŜy - 2 Klasa pośrednia - 1 Klasa otwarta - 1 Klasa championów - 1 SUKI - HÜNDINNEN Klasa młodzieŜy - 3 Klasa pośrednia - 1 Klasa otwarta - 5 Klasa championów - 1 Quote
jolka11 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 dla ułatwienia Psy klasa szczeniat INDIANA JONES Sadeckie Pieszczochy :lol: Quote
galadria Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 ...pierwsze wieści !!! Queenie BOB :multi::multi::evil_lol: OGROMNE GRATULACJE-teraz czekamy co dalej:):evil_lol: Dragon NPWR- Gratulacje ;) ...a dalej niezawodna czarnulka II BOG Bravo !!! Quote
Florka_xyz Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 jej ahhh ta QUEENI jest niezawodna :loveu:Sorki niezawodny duet:loveu::multi::multi::multi:Gratulacje rowniez dla Dragona i Joli:multi:;-) Quote
Cyraneczka Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 GRATULACJE dla zwyciezców z Nowego Sącza!!! :multi::multi: Buziaczki dla Beatki, Darka i Queenie oraz dla Joli i Dragona :loveu: Poprosimy o staweczke i więcej wyników :) Quote
husky_strzegom Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Gratulacje dla zwycięzców z Nowego Sącza :) Brawo, Brawo :) Quote
Cyraneczka Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 jolka11 napisał(a):dla ułatwienia Psy klasa szczeniat INDIANA JONES Sadeckie Pieszczochy :lol: Mariolka, czy możesz dla ułatwienia wrzucić całą staweczkę i wyniki?? Jakoś tak ucichło o tej wystawie, a ja bym chciała też zdjęcia zobaczyć :placz: Quote
jolka11 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Znalazłam chwilkę czasu wiec mogę wklepać całą stawkę . Jakie były poszczególne oceny niestety nie wiem . Po pierwsze brak tablicy z wynikami ,a po drugie bylam bardzo zapracowana :-) sedzia Katarzyna Boryczko Psy klasa szczeniąt INDIANA JONES Sądeckie Pieszczochy -ob klas mlodzieży AMISZ Od Czarnych Górali ? Husqvarna BEST BEAUTY lokata 1 klasa pośrednia OMRI de Ciukci klasa otwarta NORBI Srebro Północy klasa championow Ebonyshadow n Shapali's DRAGON- NDPwR Suki klasa mlodziezy CLEOPATRA Gidelskie Sanie - nb MARA z Banciarni -lok 2 PANDA Lodowy Dotyk -lok.1 klasa pośrednia Husqvarna WINTER LOVE -lok1 klasa otwarta INNISFREE SILVER Paracortus NANA Srebro Północy Shery SASHKA RAY OF LIGHT Eskimoski Domek-nb SILVER STAR Marakaja Husqvarna TIARA -lok 1 klasa Championów Arktogea QUEEN OF NIGHT -NDSwR ,BOG 2 O foty musisz prosić Beatkę . Ja zrobiłam sobie wolne :lol: Quote
LOCZEK Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Dziękujemy za Gratki![/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]P.S.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Szczególne podziękowania za wspaniałą walke na ringu,za szczodrość sponsorowi nagród SH-Sądeckie Pieszczochy i za gościnność Mariolce i Krzysiowi .[/FONT] Quote
flashka-g Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Brawo dla Quennie:loveu: Czekamy na fotki:) Quote
Recommended Posts