Iwona&Wiki Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 No no, w Zakopanem śniegu po szyję. Przynajmniej dla Masshiro:cool3::) Faaajnie miała:) Kasiu, fotki z wyprawy przepiękne:loveu: Jak zawsze:) Też ładnie Was zaśnieżyło:) Wszyskie rodzinne są prześliczne:loveu: Tylko Twój Łukasz coś zmarznięty troszkę:cool3: No ale jak zimą bez czapki:shake: Kto to widział?:shake: A z walentynkowej wyprawy, te dwa jak dla mnie bomba: http://i13.photobucket.com/albums/a269/jabola/DSC00330.jpg:loveu: i http://i13.photobucket.com/albums/a269/jabola/DSC00348.jpg:loveu: A co jest w Międzyborowie?:oops: Quote
ania_wawa Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Ale piękne foteczki :loveu:. Masshiro w śniegu boska!! Wasze rude maleństwo równie urocze. Czy one naprawdę muszą rosnąć?? Quote
Asiaczek Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Rzeczywiście to BYŁ wypoczynek... http://i13.photobucket.com/albums/a269/jabola/P1010012.jpg Ruda akitka rośnie na całkiem, całkiem piękną panienkę...:loveu: Pzdr. Quote
Kasia_i_Łukasz Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Iwona&Wiki napisał(a):A co jest w Międzyborowie?:oops: Raz w miesiącu mam weekendowe zajęcia na kursie, który odbywa się właśnie w Międzyborowie. Lutowy zjazd przypadł na walentynkowy weekend, więc część rodzinki postanowiła mi towarzyszyć :loveu: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Teraz kilka foteczek, archiwalnych i teraźniejszych, kolejnej siostrzyczki "M": MAGO ASZTAR Kazoku Kanshin :loveu: To moja ulubiona fotka Magusi :loveu: wykapany, mały Asztarek :loveu: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Spacerkowo :lol: I na koniec zagadka, która to córa a która matka? :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 O, ja Waszych akitek nie rozpoznaję, więc nie podejmuję się odgadnąć która jest która. ale fajnie jest poobserwowac, jak maluszek rośnie, jak uszyska stają... nie wiedzieć kiedy, prawda? Pzdr. Quote
ali71 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Bardzo dawno tu nie zagladalam a tu takie sliczne zdjecia -wasza panienka urosla i jeszcze piekniejsza -Kanemo ukonczyl roczek ale dla mnie wydaje sie wciaz malym szczeniaczkiem nie wiem tylko czemu na jego widok ludzie uciekaja skoro taka z niego kruszynka :evil_lol: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 [quote name='ali71']Bardzo dawno tu nie zagladalam a tu takie sliczne zdjecia -wasza panienka urosla i jeszcze piekniejsza -Kanemo ukonczyl roczek ale dla mnie wydaje sie wciaz malym szczeniaczkiem nie wiem tylko czemu na jego widok ludzie uciekaja skoro taka z niego kruszynka :evil_lol: Witaj Kochana ali71 :lol: Samej mi trudno uwierzyć w to, że te "szkraby" ukończyły już pierwszy roczek życia - dla mnie chyba na zawsze pozostaną "naszymi maluszkami" :loveu::loveu::loveu: Apropos "naszych maluszków" - fotki kolejnych siostrzyczek "M". Tym razem MOMO i MUSUME AIDA: nie ma jak ze starszym braciszkiem :evil_lol: śnieżna sesja fotograficzna Musy :loveu: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 Kolejny etap socjalizacji - WYSTAWA :lol: Korzystając z okazji, że właśnie dziś, na katowickiej Międzynarodówce, oceniane były akitki, zaaranżowaliśmy spotkanie naszej MEISHI i jej śnieżnobiałej siostrzyczki MASSHIRO. Trening poza ringiem, ale przynajmniej na terenie wystawy ;) Quote
Agappe Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 udały Wam się te panienki :) :loveu::loveu: <a moze jakies wyniki z katowic wstawicie przy okazji?:roll:> Quote
Asiaczek Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 widac ręke fachowca:lol:, główka od razu ładniejsza (moim zdaniem). Pzdr. Quote
AKITY-HalneWzgórze Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Widziałam na żywo obie pięknotki - ach,co to się będzie działo na wystawach :crazyeye: serdeczne pozdrowienia od akitek z Halnego :lol: Quote
ania_wawa Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Boże jakie one są śliczne:loveu:. Czasem żałuję , że nie uczestniczę w wystawach bo nie moge tych pieknotek na żywo pooglądać :(. Naprawdę śliczne, śliczne dziewczynki. Quote
Iwona&Wiki Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Prawda, przeurocze:loveu: [quote name='Asiaczek']widac ręke fachowca:lol:, główka od razu ładniejsza (moim zdaniem). Mhmmm... fachowiec też wygląda na zachwyconego:):loveu: http://i13.photobucket.com/albums/a269/jabola/IMG_0144.jpg :crazyeye::loveu: A gdzie mieszka Musume? Fajnie ma:eviltong: Chociaż to chyba mały szatan:eviltong: A Axel - cierpliwa dusza?:roll: Quote
Guest Yoshiii Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Boshe... Jakie piękności...:-o Po prostu nie mogę się napatrzec... A o zdecydowani, który z Waszych czworonogów jest najładniejszy mowy nie ma :loveu::-o Quote
Kasia_i_Łukasz Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 [quote name='Agappe']udały Wam się te panienki :) :loveu::loveu: Agappe, nie zaprzeczę absolutnie, co najwyżej odpukam w niemalowane :oops: :lol: [quote name='Asiaczek']widac ręke fachowca:lol:, główka od razu ładniejsza (moim zdaniem). Asiaczku, zgadzam się z Tobą. Muszę jednak zaznaczyć, że to była pierwsza lekcja Masshiro i Mariusza pod okiem „fachowca”. Jestem pewna, że doskonale opanują tajniki wystawiania i nie raz będziemy z nich bardzo dumni :loveu: [quote name='AKITY-HalneWzgórze']Widziałam na żywo obie pięknotki - ach,co to się będzie działo na wystawach :crazyeye: serdeczne pozdrowienia od akitek z Halnego :lol: Już się doczekać tych wystaw nie mogę :multi: I my przesyłamy pozdrowienia dla wszystkich akitek z Halnej Górki :lol: [quote name='ania_wawa']Boże jakie one są śliczne:loveu:. Czasem żałuję , że nie uczestniczę w wystawach bo nie moge tych pieknotek na żywo pooglądać :(. Naprawdę śliczne, śliczne dziewczynki. Aniu, zawsze możesz wybrać się na wystawę w charakterze „obserwatora”, mam więc nadzieję, że kiedyś się jednak spotkamy :lol: [quote name='Iwona&Wiki']Prawda, przeurocze:loveu: http://i13.photobucket.com/albums/a269/jabola/IMG_0144.jpg :crazyeye::loveu: A gdzie mieszka Musume? Fajnie ma:eviltong: Chociaż to chyba mały szatan:eviltong: A Axel - cierpliwa dusza?:roll: Iwonka, chyba pomyliłaś dwie siostrzyczki „M” :cool3: Na tej fotce jest Musume, zdjęcie wykonane było podczas wypadu w góry a ten mały „szatanek”, który „umila” życie Axel’owi to Momo :evil_lol: [quote name='Yoshiii']Boshe... Jakie piękności...:-o Po prostu nie mogę się napatrzec... A o zdecydowani, który z Waszych czworonogów jest najładniejszy mowy nie ma :loveu::-o Yoshiii, serdecznie witamy w naszej galerii i oczywiście zapraszamy ponownie :p Quote
Kasia_i_Łukasz Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Wiosenny, niedzielny spacerek po naszej ukochanej Jurze :loveu: no to lecimy :lol: mały odpoczynek... i na koniec dowód, że "akitniętym" prędzej czy później wyrastają "akicie" uszy :cool3: Quote
Sylwia1 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Cudne są Wasze spacerki :lol: Uściski i buziaki dla was i Kitek :loveu: od naszej futrzatej rodzinki. Do zobaczenia niedługo :multi: Quote
Asiaczek Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Hahaha, dobre!:lol: http://i13.photobucket.com/albums/a269/jabola/DSC00705.jpg Pzdr. Quote
wani Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 [quote name='Asiaczek']Hahaha, dobre!:lol: http://i13.photobucket.com/albums/a269/jabola/DSC00705.jpg Pzdr. rewelacja :lol: Quote
lady_m Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 [quote name='Kasia_i_Łukasz'] i na koniec dowód, że "akitniętym" prędzej czy później wyrastają "akicie" uszy :cool3: Sliczne uszki :loveu: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Dawno mnie tutaj nie było, więc mam spore zaległości :oops: Zaczynam od Mikanki z japońskiego "Mandarynka" w domu zwana "Mandi":lol: Najpierw kilka jej archiwalnych fotek... I fotki z minionego weekendu, Mandi na szkoleniu PT :razz: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Teraz siostrzyczka MICHI :cool3: Tę fotkę miałam tutaj zamieścić przy okazji Wielkanocy, ale wówczas mojego laptopa szlag trafił :mad: i w ramionach ukochanego Pancia :loveu: Quote
Recommended Posts