Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No no, w Zakopanem śniegu po szyję. Przynajmniej dla Masshiro:cool3::)
Faaajnie miała:)

Kasiu, fotki z wyprawy przepiękne:loveu: Jak zawsze:)
Też ładnie Was zaśnieżyło:)
Wszyskie rodzinne są prześliczne:loveu:
Tylko Twój Łukasz coś zmarznięty troszkę:cool3:
No ale jak zimą bez czapki:shake: Kto to widział?:shake:

A z walentynkowej wyprawy, te dwa jak dla mnie bomba:
http://i13.photobucket.com/albums/a269/jabola/DSC00330.jpg:loveu:
i
http://i13.photobucket.com/albums/a269/jabola/DSC00348.jpg:loveu:
A co jest w Międzyborowie?:oops:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Iwona&Wiki napisał(a):
A co jest w Międzyborowie?:oops:

Raz w miesiącu mam weekendowe zajęcia na kursie, który odbywa się właśnie w Międzyborowie. Lutowy zjazd przypadł na walentynkowy weekend, więc część rodzinki postanowiła mi towarzyszyć :loveu:

Posted

O, ja Waszych akitek nie rozpoznaję, więc nie podejmuję się odgadnąć która jest która.
ale fajnie jest poobserwowac, jak maluszek rośnie, jak uszyska stają... nie wiedzieć kiedy, prawda?

Pzdr.

• 2 weeks later...
Posted

Bardzo dawno tu nie zagladalam a tu takie sliczne zdjecia -wasza panienka urosla i jeszcze piekniejsza -Kanemo ukonczyl roczek ale dla mnie wydaje sie wciaz malym szczeniaczkiem
nie wiem tylko czemu na jego widok ludzie uciekaja skoro taka z niego kruszynka :evil_lol:

Posted

[quote name='ali71']Bardzo dawno tu nie zagladalam a tu takie sliczne zdjecia -wasza panienka urosla i jeszcze piekniejsza -Kanemo ukonczyl roczek ale dla mnie wydaje sie wciaz malym szczeniaczkiem
nie wiem tylko czemu na jego widok ludzie uciekaja skoro taka z niego kruszynka :evil_lol:

Witaj Kochana ali71 :lol: Samej mi trudno uwierzyć w to, że te "szkraby" ukończyły już pierwszy roczek życia - dla mnie chyba na zawsze pozostaną "naszymi maluszkami" :loveu::loveu::loveu:

Apropos "naszych maluszków" - fotki kolejnych siostrzyczek "M". Tym razem MOMO i MUSUME AIDA:

nie ma jak ze starszym braciszkiem :evil_lol:

śnieżna sesja fotograficzna Musy :loveu:

Posted

Kolejny etap socjalizacji - WYSTAWA :lol: Korzystając z okazji, że właśnie dziś, na katowickiej Międzynarodówce, oceniane były akitki, zaaranżowaliśmy spotkanie naszej MEISHI i jej śnieżnobiałej siostrzyczki MASSHIRO. Trening poza ringiem, ale przynajmniej na terenie wystawy ;)

Posted

Boże jakie one są śliczne:loveu:. Czasem żałuję , że nie uczestniczę w wystawach bo nie moge tych pieknotek na żywo pooglądać :(.
Naprawdę śliczne, śliczne dziewczynki.

Guest Yoshiii
Posted

Boshe... Jakie piękności...:-o
Po prostu nie mogę się napatrzec...
A o zdecydowani, który z Waszych czworonogów jest najładniejszy mowy nie ma :loveu::-o

Posted

[quote name='Agappe']udały Wam się te panienki :) :loveu::loveu:

Agappe, nie zaprzeczę absolutnie, co najwyżej odpukam w niemalowane :oops: :lol:

[quote name='Asiaczek']widac ręke fachowca:lol:, główka od razu ładniejsza (moim zdaniem).

Asiaczku, zgadzam się z Tobą. Muszę jednak zaznaczyć, że to była pierwsza lekcja Masshiro i Mariusza pod okiem „fachowca”. Jestem pewna, że doskonale opanują tajniki wystawiania i nie raz będziemy z nich bardzo dumni :loveu:

[quote name='AKITY-HalneWzgórze']Widziałam na żywo obie pięknotki - ach,co to się będzie działo na wystawach :crazyeye:
serdeczne pozdrowienia od akitek z Halnego :lol:

Już się doczekać tych wystaw nie mogę :multi:
I my przesyłamy pozdrowienia dla wszystkich akitek z Halnej Górki :lol:

[quote name='ania_wawa']Boże jakie one są śliczne:loveu:. Czasem żałuję , że nie uczestniczę w wystawach bo nie moge tych pieknotek na żywo pooglądać :(.
Naprawdę śliczne, śliczne dziewczynki.

Aniu, zawsze możesz wybrać się na wystawę w charakterze „obserwatora”, mam więc nadzieję, że kiedyś się jednak spotkamy :lol:

[quote name='Iwona&Wiki']Prawda, przeurocze:loveu:
http://i13.photobucket.com/albums/a269/jabola/IMG_0144.jpg :crazyeye::loveu:
A gdzie mieszka Musume? Fajnie ma:eviltong:
Chociaż to chyba mały szatan:eviltong: A Axel - cierpliwa dusza?:roll:

Iwonka, chyba pomyliłaś dwie siostrzyczki „M” :cool3: Na tej fotce jest Musume, zdjęcie wykonane było podczas wypadu w góry a ten mały „szatanek”, który „umila” życie Axel’owi to Momo :evil_lol:

[quote name='Yoshiii']Boshe... Jakie piękności...:-o
Po prostu nie mogę się napatrzec...
A o zdecydowani, który z Waszych czworonogów jest najładniejszy mowy nie ma :loveu::-o

Yoshiii, serdecznie witamy w naszej galerii i oczywiście zapraszamy ponownie :p

• 3 weeks later...
Posted

Dawno mnie tutaj nie było, więc mam spore zaległości :oops:

Zaczynam od Mikanki z japońskiego "Mandarynka" w domu zwana "Mandi":lol:
Najpierw kilka jej archiwalnych fotek...

I fotki z minionego weekendu, Mandi na szkoleniu PT :razz: