Agappe Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 wpadamy ze świąteczną rewizytą, ale wtym roku bez kartki.. jestem lań i nie chciało mi się zrobić :oops::oops: [SIZE="3"]Dużo zdrowia i radości w Waszym życiu niech zagości i prezenty, i śnieg biały, by te święta urok miały. Samych wzruszeń przy choince, życzę Tobie i rodzince! :tree1::x-mas::x-mas::santagri:Daria i Anatka ;):santagri::x-mas::tree1: Quote
Iwona&Wiki Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 :x-mas: :tree1: Wesołych Świąt!!! :tree1: :x-mas: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 Dziewczynki kochane bardzo Wam dziękujemy za prześliczne karteczki i cudowne życzenia :loveu: Myślę, że najpiękniejszym podziękowaniem będę dzisiejsze fotki naszych najmłodszych sunieczek :lol: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 To moja ulubiona fotka z dzisiejszej sesji :loveu::lol::loveu: ja widać na załączonym obrazku małe akitki uczymy również poruszania się na dwóch łapkach - kto wie, jakie zdolności będą im przydatne w dorosłym życiu ;) :diabloti: jest i dziadziuś :loveu: Quote
Iwona&Wiki Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 To prawda, czasy nie są łatwe:) Stanie na dwóch łapkach opanowane, to... zostało już tylko douczyć otwietrania lodówki;):eviltong: To pójdzie jak z płatka:) Prywatna galeria - fajna:) Ech, a te są bajeczne:) http://i13.photobucket.com/albums/a269/jabola/akitkimiotM366.jpg:loveu: http://i13.photobucket.com/albums/a269/jabola/akitkimiotM115.jpg:loveu: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Nareszcie zima zawitała w Częstochowie :multi: Najlepsza, więc okazja do "śnieżnego" spacerku z naszymi najmniejszymi akitkami :loveu: Towarzyszyły nam Pati i Paula, które systematycznie odwiedzają nasze akitki :lol: Quote
Asiaczek Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Ta fotka podoba mi się najbardziej. Jest taka śnieżno-puchata!:loveu: http://i13.photobucket.com/albums/a269/jabola/DSC09930.jpg Pzdr. Quote
ania_wawa Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Cudne Foteczki. Nie mogę się napatrzeć na te poważne małe mordki. Taki wyraz u małej kitki rozkłada mnie na łopatki :loveu:. Tak jakby były już duzymi, poważnymi kitami. Quote
ali71 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 :lol:szybciutko dodaje foteczki wnusia -Kanemo z wojazy do Polski .Pies turysta jakich malo. Quote
ali71 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 to powyzej na promie do Wenecji a tutaj zima w Polsce:evil_lol: Quote
gosiaja Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 a może w zamian za to otwieranie lodówki nauczyły by się zapalać i gasić światło ? :) Quote
Kasia_i_Łukasz Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Nasza kolejna wyprawa po Jurze Krakowsko-Częstochowskiej. Dzisiejszy cel to OGRODZIENIEC :lol: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 na koniec portreciki z naszą najmłodszą pociechą :loveu: Quote
Asiaczek Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Chyba jestem troszkę nie w temacie; jak ma na imię Wasza nowa pociecha (psia!)? Edit: juz wiem! Imię jest w Waszym podpisie...gapa ze mnie... Pzdr. Quote
Kasia_i_Łukasz Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Walentynkowy weekend w Międzyborowie - w roli głównej nasza najmłodsza pociecha :loveu: za chwilkę ciąg dalszy :lol: Quote
Sylwia1 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Ślicznie rośnie najmłodsza pociecha :loveu: Bardzo mi się podoba,ojjj bardzo. Jak tam do Was do jadę do spokoju jej nie dam pewnie :diabloti: Uściski dla Waszych futrzaczków od Nas i naszych kitek-zimowych tajfunów :evil_lol: Quote
cropka Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Dawno mnie tu nie było...ile pięknych zdjęć do obejrzenia zastałam :loveu:. Prześliczna ta Wasza mała ruda kluseczka :loveu: niech się zdrowo chowa i pięknieje z każdym dniem :p. Quote
Kasia_i_Łukasz Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Teraz kilka fotek białej siostrzyczki "M" - tak MASSHIRO wypoczywała w Zakopanem :lol: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Sylwia1 napisał(a):Ślicznie rośnie najmłodsza pociecha :loveu: Bardzo mi się podoba,ojjj bardzo. Jak tam do Was do jadę do spokoju jej nie dam pewnie :diabloti: Uściski dla Waszych futrzaczków od Nas i naszych kitek-zimowych tajfunów :evil_lol: Ty już tyle nie obiecuj, tylko przyjeżdżaj czym prędzej :lol: Uściski dla Twoich kitek przesyłam, szczególnie dla tej w stanie błogosławionym :loveu: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 cropka napisał(a):Dawno mnie tu nie było...ile pięknych zdjęć do obejrzenia zastałam :loveu:. Prześliczna ta Wasza mała ruda kluseczka :loveu: niech się zdrowo chowa i pięknieje z każdym dniem :p. Witamy po przerwie i nie dziękujemy coby nie zapeszyć :cool3: Quote
Recommended Posts