Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No pięknie... Trochę mnie na dogo nie było, a tu taka piękna galeria powstała... I na dodatek z takimi pięknymi kluseczkami... :loveu: Zakochałam się! :loveu:
Pozdrawiam Was, Kasiu i Łukaszu! Ciekawe czy i z jaką ekipą zobaczę Was na kolejnej katowickiej wystawie... :) Wygłaskajcie wszystkie Kitki ode mnie, zwłaszcza moją ulubienicę Aidę. :)

Posted

[quote name='Sylwia1']Kasiu,dziewczyny sa slodziutkie :loveu:Już nie moge sie doczekac kiedy je zobacze na żywo.Zaczynam liczyć dni :lol:

Sylwunia, jeszcze tylko sześć dni :multi: Nie ukrywam, że liczę na tak cudną sesję fotograficzną jak w przypadku miotu "K" :loveu:

Posted

[quote name='Akitka']No pięknie... Trochę mnie na dogo nie było, a tu taka piękna galeria powstała... I na dodatek z takimi pięknymi kluseczkami... :loveu: Zakochałam się! :loveu:
Pozdrawiam Was, Kasiu i Łukaszu! Ciekawe czy i z jaką ekipą zobaczę Was na kolejnej katowickiej wystawie... :) Wygłaskajcie wszystkie Kitki ode mnie, zwłaszcza moją ulubienicę Aidę. :)

Akitka, witaj po długiej przerwie - zbyt dłuuuugiej :calus:
W Katowicach najprawdopodobniej będziemy, ale jeszcze nie mieliśmy czasu by na spokojnie zastanowić się z kim - wiesz, teraz maluszki to sprawa priorytetowa :lol:
Wszystkie kitki wygłaskane - za głaski ślicznie Ci dziękują :Rose:
Teraz czas na córunie Twojej ulubienicy :loveu: Mam nadzieję, że te fotki zachęcą Cię do odwiedzenia nas - przecież tak blisko siebie mieszkamy :cool3: ZAPRASZAMY SERDECZNIE! :)

Posted

[quote name='Kasia_i_Łukasz']Akitka, witaj po długiej przerwie - zbyt dłuuuugiej :calus:
W Katowicach najprawdopodobniej będziemy, ale jeszcze nie mieliśmy czasu by na spokojnie zastanowić się z kim - wiesz, teraz maluszki to sprawa priorytetowa :lol:
Wszystkie kitki wygłaskane - za głaski ślicznie Ci dziękują :Rose:
Teraz czas na córunie Twojej ulubienicy :loveu: Mam nadzieję, że te fotki zachęcą Cię do odwiedzenia nas - przecież tak blisko siebie mieszkamy :cool3: ZAPRASZAMY SERDECZNIE! :)

Oj nie kuście, nie kuście... Bo jeszcze się zbiorę i naprawdę przyjadę, zwłaszcza, że teraz mój brat mieszka w Częstochowie, to mogłabym się wybrać... :)
Maluszki bezwzględnie cudowne!!! :loveu: Jestem w nich wszystkich zakochana! :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Sylwia1']Kasiu,dziewczyny sa slodziutkie :loveu:Już nie moge sie doczekac kiedy je zobacze na żywo.Zaczynam liczyć dni :lol:

Ukochana ciocia Sylwunia, tak jak obiecała, nas odwiedziła i taki ślad (a raczej ślady) po sobie pozostawiła :loveu: za co jej ogromnie dziękujemy :Rose::Rose::Rose:

cdn

• 2 weeks later...
Posted

Witajcie Kochani w tym magicznym, przedświątecznym okresie :loveu:

Najwyższy czas by nieco odświeżyć naszą galerię :oops:

Tydzień temu cztery siostrzyczki "M" wyjechały do swoich kochających domków i tu przy okazji gorąco pozdrawiamy ich rodzinki - wiemy, że tu zaglądacie ;)
Jedna z nich - MICHI Kazoku Kanshin ma już nawet swoją "prywatną" mini galerię do obejrzenia której gorąco zachęcamy: http://xjonzee.pksiazek.net/michi/
Mam nadzieję, że niebawem doczekamy się tutaj fotek pozostałych dziewczynek ;)

Z nami pozostały jeszcze trzy sunie, które tak pięknie prezentowały się podczas dzisiejszej sesji fotograficznej :lol:

Posted

Aj, jak miło raniutko wejść na DGm i zobaczyc takie puchate kuleczki na sniegu...:multi:
Tym bardziej, że w W-wie od rana pada deszcz. co prawda zapowiadali deszcz ze śniegiem, ale... sniegu nie ma ani na lekarstwo...:cool1: Znowu z prognozą pogody nie trafili...

Pzdr.