Kasia_i_Łukasz Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Dzisiaj sunieczki ukończyły 5 tydzień życia, więc najwyższa pora na kolejną sesję fotograficzną :loveu: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 a teraz specjalna dedykacja dla INU :lol: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 dedykacja dla Kacedy - fanki MOMO :lol: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 i na koniec córka Aidy, również z nazwy ;) Pozdrowionka! :lol: Quote
Asiaczek Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 A kóra to "moja" Mandarynka...? Troche się pogubiłam tym bardziej, że u siebie mam podobne Kluseczki...:oops: No, może troche mniejsze;) Pzdr. Quote
Kasia_i_Łukasz Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Asiaczku, "Twoja" Mandarynka to MIKAN :loveu: Quote
Asiaczek Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Dzieki za podpowiedź! W takim razie to "moja, moja, moja Kluseczka o domowym imieniu Mandarynka"!!!:loveu::loveu: http://i13.photobucket.com/albums/a269/jabola/MIKAN.jpg Pzdr. Quote
Kacedy Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Kasia_i_Łukasz'] dedykacja dla Kacedy - fanki MOMO :lol:http://i13.photobucket.com/albums/a269/jabola/MOMO1.jpg Dziękuję bardzo Kasiu! MOMO śliczności :) Quote
Sylwia1 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Kasiu,dziewczyny sa slodziutkie :loveu:Już nie moge sie doczekac kiedy je zobacze na żywo.Zaczynam liczyć dni :lol: Quote
Akitka Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 No pięknie... Trochę mnie na dogo nie było, a tu taka piękna galeria powstała... I na dodatek z takimi pięknymi kluseczkami... :loveu: Zakochałam się! :loveu: Pozdrawiam Was, Kasiu i Łukaszu! Ciekawe czy i z jaką ekipą zobaczę Was na kolejnej katowickiej wystawie... :) Wygłaskajcie wszystkie Kitki ode mnie, zwłaszcza moją ulubienicę Aidę. :) Quote
Kasia_i_Łukasz Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 [quote name='Sylwia1']Kasiu,dziewczyny sa slodziutkie :loveu:Już nie moge sie doczekac kiedy je zobacze na żywo.Zaczynam liczyć dni :lol: Sylwunia, jeszcze tylko sześć dni :multi: Nie ukrywam, że liczę na tak cudną sesję fotograficzną jak w przypadku miotu "K" :loveu: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 [quote name='Akitka']No pięknie... Trochę mnie na dogo nie było, a tu taka piękna galeria powstała... I na dodatek z takimi pięknymi kluseczkami... :loveu: Zakochałam się! :loveu: Pozdrawiam Was, Kasiu i Łukaszu! Ciekawe czy i z jaką ekipą zobaczę Was na kolejnej katowickiej wystawie... :) Wygłaskajcie wszystkie Kitki ode mnie, zwłaszcza moją ulubienicę Aidę. :) Akitka, witaj po długiej przerwie - zbyt dłuuuugiej :calus: W Katowicach najprawdopodobniej będziemy, ale jeszcze nie mieliśmy czasu by na spokojnie zastanowić się z kim - wiesz, teraz maluszki to sprawa priorytetowa :lol: Wszystkie kitki wygłaskane - za głaski ślicznie Ci dziękują :Rose: Teraz czas na córunie Twojej ulubienicy :loveu: Mam nadzieję, że te fotki zachęcą Cię do odwiedzenia nas - przecież tak blisko siebie mieszkamy :cool3: ZAPRASZAMY SERDECZNIE! :) Quote
Akitka Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 [quote name='Kasia_i_Łukasz']Akitka, witaj po długiej przerwie - zbyt dłuuuugiej :calus: W Katowicach najprawdopodobniej będziemy, ale jeszcze nie mieliśmy czasu by na spokojnie zastanowić się z kim - wiesz, teraz maluszki to sprawa priorytetowa :lol: Wszystkie kitki wygłaskane - za głaski ślicznie Ci dziękują :Rose: Teraz czas na córunie Twojej ulubienicy :loveu: Mam nadzieję, że te fotki zachęcą Cię do odwiedzenia nas - przecież tak blisko siebie mieszkamy :cool3: ZAPRASZAMY SERDECZNIE! :) Oj nie kuście, nie kuście... Bo jeszcze się zbiorę i naprawdę przyjadę, zwłaszcza, że teraz mój brat mieszka w Częstochowie, to mogłabym się wybrać... :) Maluszki bezwzględnie cudowne!!! :loveu: Jestem w nich wszystkich zakochana! :loveu: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 [quote name='Sylwia1']Kasiu,dziewczyny sa slodziutkie :loveu:Już nie moge sie doczekac kiedy je zobacze na żywo.Zaczynam liczyć dni :lol: Ukochana ciocia Sylwunia, tak jak obiecała, nas odwiedziła i taki ślad (a raczej ślady) po sobie pozostawiła :loveu: za co jej ogromnie dziękujemy :Rose::Rose::Rose: cdn Quote
Akitka Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Ojeju... Ile słodyczy, ile piękności... :loveu: Ja nie wiem, jak wy się z nimi rozstaniecie... :roll::shake: Quote
Asiaczek Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Piękna sesja. Kazdego Malucha dobrze widąc. No i te pozycje wystawowe... Tfu, tfu,tfu,oby nie zapeszyć...:lol: pzdr. Quote
Kasia_i_Łukasz Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 Witajcie Kochani w tym magicznym, przedświątecznym okresie :loveu: Najwyższy czas by nieco odświeżyć naszą galerię :oops: Tydzień temu cztery siostrzyczki "M" wyjechały do swoich kochających domków i tu przy okazji gorąco pozdrawiamy ich rodzinki - wiemy, że tu zaglądacie ;) Jedna z nich - MICHI Kazoku Kanshin ma już nawet swoją "prywatną" mini galerię do obejrzenia której gorąco zachęcamy: http://xjonzee.pksiazek.net/michi/ Mam nadzieję, że niebawem doczekamy się tutaj fotek pozostałych dziewczynek ;) Z nami pozostały jeszcze trzy sunie, które tak pięknie prezentowały się podczas dzisiejszej sesji fotograficznej :lol: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 to na tyle...dobranoc :lol: Quote
Asiaczek Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Aj, jak miło raniutko wejść na DGm i zobaczyc takie puchate kuleczki na sniegu...:multi: Tym bardziej, że w W-wie od rana pada deszcz. co prawda zapowiadali deszcz ze śniegiem, ale... sniegu nie ma ani na lekarstwo...:cool1: Znowu z prognozą pogody nie trafili... Pzdr. Quote
cropka Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Przyszliśmy złożyć życzenia puchatym kluskom i ich właścicielom :p Quote
Recommended Posts