Kasia_i_Łukasz Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Z dzisiejszego spacerku... moje siedmioletnie szczeniątko :loveu: całuśnik jeden :razz: szaleństwo w śniegu :lol: Asheńka :loveu: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Z dzisiejszego, drugiego spacerku... uśmiechnięta mamusia :loveu: nauki czas :razz: portrecik :loveu: i na koniec pokazała nam...co myśli o tej całej nauce :evil_lol: Quote
Angelika_Roser Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 [FONT=Comic Sans MS]ASZTAR najpiękniejszy na świecie !! A już na pewno jeden z najpiękniejszych :razz: MEISHI cudna, Aidka przepulchna :loveu: a ARASHI jak zwykle pełna wdzięku :loveu:[/FONT] Quote
Guest Madziadalena Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Kapitalne zdjęcia :lol: Aidka z tym cudnym uśmiechem, Asztar wspaniały zawsze, Ashi radosna i Meishi z jęzorkiem...:loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Piękna grubiutka Mamunia:) http://i13.photobucket.com/albums/a269/jabola/130210046.jpg Cudna stójka! http://i13.photobucket.com/albums/a269/jabola/130210073.jpg Pzdr. Quote
Angelika_Roser Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 [FONT=Palatino Linotype]Dla najwspanialszych Dziadków na świecie walentynkowy Nagareboshi Gin :loveu:[/FONT] Quote
Kasia_i_Łukasz Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 W nocy z 13 na 14 lutego powitaliśmy dwie urocze córeczki Aidki i Akogareno :loveu: 13 lutego o godzinie 23:55 na świat przyszła bialutka OYASUMI NASAI Kazoku Kanshin (z jap. dobranoc) :loveu: 14 lutego o godzinie 2:30 powitaliśmy jej czerwoną siostrzyczkę OKAME Kazoku Kanshin (japońska bogini przynosząca wielorakie szczęście) :loveu: Quote
Kateczka Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 gratulujemy :D:D:D:D:D:D mamusi i reszcie rodzinki...śliczne kluski :D Quote
Angelika_Roser Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Ciociusiowe maleństwa !! :loveu::loveu::loveu: Już się nie mogę doczekać aż do Was przyjedziemy :multi: [/FONT] Quote
Shirai - Koki Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Kateczka napisał(a):gratulujemy :D:D:D:D:D:D mamusi i reszcie rodzinki...śliczne kluski :D My to tak jak Kateczka !!! Serdecznie gratulujemy !!! Sliczne maluszki, ale ja to po brzuchu Aidki myslalam ze z 10 bedzie :-)... Quote
Uruwashii Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Też gratulujemy bardzo...:multi: Maluszki przesliczne:loveu: Quote
Agappe Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 gratuluje serdecznie!!!!! z takiej dużej Aidki tylko dwie kluseczki się wykluły? ;) no to Aidka się chyba za bardzo nie namęczy ich odchowaniem ;) i małe techniczne pytanie: skoro jedna panienka urodziła się 13, a druga 14 to jaka bedzie ich data urodzenia? ;> zakładam jednak że ta sama? ja to myśle, że równolatkowie to powinni sie na jakąś rande umówić ;) powinni sie świetnie dogadać ;) tylko qrcze znowu mi teleportera brakuje ;) Quote
Guest Madziadalena Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Słodkie maleństwa o pięknych imionach :loveu::loveu: Quote
Kasia_Dawid Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Perełeczki kochane:-) śliczne :-) jeszcze raz gratulujemy :-) Quote
Asiaczek Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Gratulacje! ale faktycznie z tak grubiutkiej Mamuski tylko 2 maluchy...? Pzdr. Quote
INU Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Jakie cudne kluseczki! :loveu: Białaska sczególne, uwielbiam takie małe aniołki. No i jakie ma śliczne imię! Quote
Angelika_Roser Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 [FONT=Comic Sans MS]A może jakieś nowe fotki dziewczynek?! :loveu:[/FONT] Quote
Kasia_i_Łukasz Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 [quote name='Shirai - Koki']My to tak jak Kateczka !!! Serdecznie gratulujemy !!! Sliczne maluszki, ale ja to po brzuchu Aidki myslalam ze z 10 bedzie :-)... [quote name='Agappe']gratuluje serdecznie!!!!! z takiej dużej Aidki tylko dwie kluseczki się wykluły? ;) no to Aidka się chyba za bardzo nie namęczy ich odchowaniem ;) i małe techniczne pytanie: skoro jedna panienka urodziła się 13, a druga 14 to jaka bedzie ich data urodzenia? ;> zakładam jednak że ta sama? ja to myśle, że równolatkowie to powinni sie na jakąś rande umówić ;) powinni sie świetnie dogadać ;) tylko qrcze znowu mi teleportera brakuje ;) [quote name='Asiaczek']Gratulacje! ale faktycznie z tak grubiutkiej Mamuski tylko 2 maluchy...? Pzdr. Sądząc po gabarytach Aidki spodziewaliśmy się przywitać co najmniej małą drużynę piłkarską ;) Matka natura jednak rządzi się swoimi prawami i są tylko dwie ale jakże urocze dziewuszki :loveu: Za dzień urodzin sunieczek przyjmiemy datę 14 luty, w końcu wyjątkowe dziewczynki muszą mieć wyjątkową datę urodzin ;) Daria, koniecznie musimy zorganizować spotkanie naszych równolatków...jestem pewna, że Anatka i Asztarek świetnie by się dogadali :loveu: Pod koniec roku możemy też pomyśleć o jakieś wspólnej wystawie, gdzie zaprezentujemy naszych równolatków JUŻ w klasie weteranów :razz: [quote name='Kateczka']gratulujemy :D mamusi i reszcie rodzinki...śliczne kluski :D [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]Ciociusiowe maleństwa !! :loveu: Już się nie mogę doczekać aż do Was przyjedziemy :multi: [/FONT] [quote name='Uruwashii']Też gratulujemy bardzo...:multi: Maluszki przesliczne:loveu: [quote name='Madziadalena']Słodkie maleństwa o pięknych imionach :loveu: [quote name='Kasia_Dawid']Perełeczki kochane:-) śliczne :-) jeszcze raz gratulujemy :-) [quote name='INU']Jakie cudne kluseczki! :loveu: Białaska sczególne, uwielbiam takie małe aniołki. No i jakie ma śliczne imię! Kochani, bardzo Wam dziękujemy za gratulacje i przemiłe słowa :loveu: [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]A może jakieś nowe fotki dziewczynek?! [/FONT] Obiecuję, że jeszcze dziś wrzucę "świeżutkie" foteczki :lol: Quote
Angelika_Roser Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 [FONT=Comic Sans MS]No to zacieram łapki i czekam :diabloti:[/FONT] Quote
Kasia_i_Łukasz Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]No to zacieram łapki i czekam :diabloti:[/FONT] Już tak nie zacieraj ;) Siostrzyczki "O" w całej "O"kazałości :loveu: Prawda, że urosły? :cool3: Pozdrawiamy cieplutko! :loveu: Quote
Angelika_Roser Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Cyckami się dzielić nie muszą to rosną w oczach[/FONT]:loveu: Quote
Kateczka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 czy mi się zdaje czy Oyasumi na ostatnim zdjeciu lata :P Quote
Agappe Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 [quote name='Kasia_i_Łukasz'] Daria, koniecznie musimy zorganizować spotkanie naszych równolatków...jestem pewna, że Anatka i Asztarek świetnie by się dogadali :loveu: Pod koniec roku możemy też pomyśleć o jakieś wspólnej wystawie, gdzie zaprezentujemy naszych równolatków JUŻ w klasie weteranów :razz: my to się zapewne pojawimy w Legionowie. Szkoda, że klubówka nie jest 2 tygodnie później :/ zastanawiam się również (chociaż to ma małe szanse realizacji) nad Euro.. akity są oceniane 2 października i 3 października jest jeszcze klubówka ras japońskich, ale raz, że Słowenia jest troche daleko, dwa rok akademicki już się rozpocznie, trzy sędziowie średnio mi pasują (na Euro Słoweniec, na klubówce jesli dobrze pamiętam Angelika (z Niemiec), a ona już Niunię oceniała):roll: a jeśli chodzi o inne wystawy to wszystko będzie zależało od mojej obrony pracy magisterkiej, której jeszcze nie zaczęłam pisać :oops::oops: hmm może w tym roku będe jechała jeszcze do Bielska.. Częstochowa po drodze ;) tatę (bo zawsze z Nim jeżdże do Bielska) zostawie u znajomych w Lublińcu na kilka godzin i możemy gdzieś smignąć na spacer :roll: no chyba, że Wy się wybieracie w nasze okolice ;) Quote
Asiaczek Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 To ta klasa weteranów zbliża się... A ja juz miałam w tej klasie debiut - moja Felka po raz pierwszy została pokazana w kl. weteranów i na BIS Weteranów zajęła I miejsce! Alez to radośc... Życzę, aby i Anata i Asztar długo byli we wspaniałej kondycji i zajmowali jak najwyższe lokaty w klasie weteranów:) Pzdr. Quote
Shirai - Koki Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 To maly superman ... http://i13.photobucket.com/albums/a269/jabola/180210029.jpg Obie sa brdzo urocze !!!! Quote
Recommended Posts