Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Madziadalena
Posted

Kapitalne zdjęcia :lol: Aidka z tym cudnym uśmiechem, Asztar wspaniały zawsze, Ashi radosna i Meishi z jęzorkiem...:loveu::loveu::loveu:

Posted

W nocy z 13 na 14 lutego powitaliśmy dwie urocze córeczki Aidki i Akogareno :loveu:

13 lutego o godzinie 23:55 na świat przyszła bialutka OYASUMI NASAI Kazoku Kanshin (z jap. dobranoc) :loveu:

14 lutego o godzinie 2:30 powitaliśmy jej czerwoną siostrzyczkę OKAME Kazoku Kanshin (japońska bogini przynosząca wielorakie szczęście) :loveu:

Posted

Kateczka napisał(a):
gratulujemy :D:D:D:D:D:D mamusi i reszcie rodzinki...śliczne kluski :D

My to tak jak Kateczka !!! Serdecznie gratulujemy !!! Sliczne maluszki, ale ja to po brzuchu Aidki myslalam ze z 10 bedzie :-)...

Posted

gratuluje serdecznie!!!!!

z takiej dużej Aidki tylko dwie kluseczki się wykluły? ;) no to Aidka się chyba za bardzo nie namęczy ich odchowaniem ;)

i małe techniczne pytanie:
skoro jedna panienka urodziła się 13, a druga 14 to jaka bedzie ich data urodzenia? ;> zakładam jednak że ta sama?

ja to myśle, że równolatkowie to powinni sie na jakąś rande umówić ;) powinni sie świetnie dogadać ;) tylko qrcze znowu mi teleportera brakuje ;)

Guest Madziadalena
Posted

Słodkie maleństwa o pięknych imionach :loveu::loveu:

Posted

[quote name='Shirai - Koki']My to tak jak Kateczka !!! Serdecznie gratulujemy !!! Sliczne maluszki, ale ja to po brzuchu Aidki myslalam ze z 10 bedzie :-)...

[quote name='Agappe']gratuluje serdecznie!!!!!

z takiej dużej Aidki tylko dwie kluseczki się wykluły? ;) no to Aidka się chyba za bardzo nie namęczy ich odchowaniem ;)

i małe techniczne pytanie:
skoro jedna panienka urodziła się 13, a druga 14 to jaka bedzie ich data urodzenia? ;> zakładam jednak że ta sama?

ja to myśle, że równolatkowie to powinni sie na jakąś rande umówić ;) powinni sie świetnie dogadać ;) tylko qrcze znowu mi teleportera brakuje ;)

[quote name='Asiaczek']Gratulacje!
ale faktycznie z tak grubiutkiej Mamuski tylko 2 maluchy...?

Pzdr.

Sądząc po gabarytach Aidki spodziewaliśmy się przywitać co najmniej małą drużynę piłkarską ;) Matka natura jednak rządzi się swoimi prawami i są tylko dwie ale jakże urocze dziewuszki :loveu:

Za dzień urodzin sunieczek przyjmiemy datę 14 luty, w końcu wyjątkowe dziewczynki muszą mieć wyjątkową datę urodzin ;)

Daria, koniecznie musimy zorganizować spotkanie naszych równolatków...jestem pewna, że Anatka i Asztarek świetnie by się dogadali :loveu: Pod koniec roku możemy też pomyśleć o jakieś wspólnej wystawie, gdzie zaprezentujemy naszych równolatków JUŻ w klasie weteranów :razz:

[quote name='Kateczka']gratulujemy :D mamusi i reszcie rodzinki...śliczne kluski :D

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]Ciociusiowe maleństwa !! :loveu:
Już się nie mogę doczekać aż do Was przyjedziemy :multi:
[/FONT]

[quote name='Uruwashii']Też gratulujemy bardzo...:multi: Maluszki przesliczne:loveu:

[quote name='Madziadalena']Słodkie maleństwa o pięknych imionach :loveu:

[quote name='Kasia_Dawid']Perełeczki kochane:-) śliczne :-) jeszcze raz gratulujemy :-)

[quote name='INU']Jakie cudne kluseczki! :loveu:
Białaska sczególne, uwielbiam takie małe aniołki. No i jakie ma śliczne imię!

Kochani, bardzo Wam dziękujemy za gratulacje i przemiłe słowa :loveu:

[FONT=Comic Sans MS]A może jakieś nowe fotki dziewczynek?! [/FONT]

Obiecuję, że jeszcze dziś wrzucę "świeżutkie" foteczki :lol:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]No to zacieram łapki i czekam :diabloti:[/FONT]

Już tak nie zacieraj ;)

Siostrzyczki "O" w całej "O"kazałości :loveu:

Prawda, że urosły? :cool3:

Pozdrawiamy cieplutko! :loveu:

Posted

[quote name='Kasia_i_Łukasz']
Daria, koniecznie musimy zorganizować spotkanie naszych równolatków...jestem pewna, że Anatka i Asztarek świetnie by się dogadali :loveu: Pod koniec roku możemy też pomyśleć o jakieś wspólnej wystawie, gdzie zaprezentujemy naszych równolatków JUŻ w klasie weteranów :razz:

my to się zapewne pojawimy w Legionowie. Szkoda, że klubówka nie jest 2 tygodnie później :/ zastanawiam się również (chociaż to ma małe szanse realizacji) nad Euro.. akity są oceniane 2 października i 3 października jest jeszcze klubówka ras japońskich, ale raz, że Słowenia jest troche daleko, dwa rok akademicki już się rozpocznie, trzy sędziowie średnio mi pasują (na Euro Słoweniec, na klubówce jesli dobrze pamiętam Angelika (z Niemiec), a ona już Niunię oceniała):roll:

a jeśli chodzi o inne wystawy to wszystko będzie zależało od mojej obrony pracy magisterkiej, której jeszcze nie zaczęłam pisać :oops::oops:

hmm może w tym roku będe jechała jeszcze do Bielska.. Częstochowa po drodze ;) tatę (bo zawsze z Nim jeżdże do Bielska) zostawie u znajomych w Lublińcu na kilka godzin i możemy gdzieś smignąć na spacer :roll: no chyba, że Wy się wybieracie w nasze okolice ;)

Posted

To ta klasa weteranów zbliża się... A ja juz miałam w tej klasie debiut - moja Felka po raz pierwszy została pokazana w kl. weteranów i na BIS Weteranów zajęła I miejsce! Alez to radośc...

Życzę, aby i Anata i Asztar długo byli we wspaniałej kondycji i zajmowali jak najwyższe lokaty w klasie weteranów:)

Pzdr.