Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

się w ogóle nie wypowiem na temat willi bo szczenki do teraz nie mogę podnieść do góry tak mi opadła....poprostu rewelacja...tylko z tymi kotami do góry to nie wiem czy zima przejdzie bo to zmarzlaki straszne...no chyba, ze posadzka podgrzewana :P

Posted

[FONT=Comic Sans MS] No to teraz tylko przyjezdzać do Was na sesje zdjęciowe :loveu:
Przyszła mamusia pięknieje w oczach, ach te macierzyństwo :loveu::loveu::loveu: już się maluszków doczekać nie mogę :evil_lol: wycałuję i wypieszczę :loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS] No to teraz tylko przyjezdzać do Was na sesje zdjęciowe :loveu:
Przyszła mamusia pięknieje w oczach, ach te macierzyństwo :loveu::loveu::loveu: już się maluszków doczekać nie mogę :evil_lol: wycałuję i wypieszczę :loveu:
[/FONT]

Pierwszą sesję zdjęciową obiecujemy wszystkim uczestniczkom i uczestnikom niedzielnego zlotu :loveu::loveu::loveu:

Posted

no nareszcie fotki....Meishii:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
a kociambry cudne:razz: Mi Mi juz mi się podoba bo lubię kociaki z takim umaszczeniem :cool3: ale Filip i to jego spojrzenie mnie powala.....i jeszcze ma imię mojego niedawno wyadoptowanego tymczasa....
dobrze że dogo jest trochę zakocone...bo za często słysze, że co któraś osoba nie lubi tu kotów

Guest Madziadalena
Posted

Zachwycające :loveu: wyjątkowo piękna, "stateczna" para :loveu::loveu:

Posted

24.01.2010 r. - kolejna, bardzo ważna data w historii naszej hodowli - I zlot Kazoku Kanshin :multi:
Miejsce spotkania - Bobolice :razz:

Powitania:
- Justynka i Musume Aida :loveu:

- Natsukashii i Meishi :loveu:

- Masshiro i Natsukashii :loveu::lol::loveu:

- ja i Nashi :loveu:

Posted

Nasheńka - nasza długowłosa ślicznotka :loveu::loveu::loveu:

przystojniaczek Natsulek :loveu:

Natsu: siostra ratuj! ta Pani zaraz odgryzie mi łapkę :evil_lol:

Black end White - Mariusz i Masshiro :lol:

Wiesia i Musi :loveu:

Posted

Kateczka napisał(a):
no nareszcie fotki....Meishii:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
a kociambry cudne:razz: Mi Mi juz mi się podoba bo lubię kociaki z takim umaszczeniem :cool3: ale Filip i to jego spojrzenie mnie powala.....i jeszcze ma imię mojego niedawno wyadoptowanego tymczasa....
dobrze że dogo jest trochę zakocone...bo za często słysze, że co któraś osoba nie lubi tu kotów

Ja uwielbiam koty i tez tu bywam...;)

A jakiż to nowy aparat kupiliście/ Prosze się pochwalić...

Pzdr.