Guest Madziadalena Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Nie no, wille są piekne, bez dwóch zdań, pełen komfort dla kitek :loveu: Akicie mordeczki śliczne, ściskam wszystkie :lol: A te zimowe widoczki Kasiu, po prostu urzekły mnie :loveu: http://www.dogomania.pl/editpost.php?do=editpost&p=13880568 Quote
Angelika_Roser Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Byłam, wille zobaczyłam !! Cudeńka, Miałczuś i Ginuś bardzo dziękują za gościnę :loveu: jesteście cudowni :calus::calus: [/FONT] Quote
Kateczka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 się w ogóle nie wypowiem na temat willi bo szczenki do teraz nie mogę podnieść do góry tak mi opadła....poprostu rewelacja...tylko z tymi kotami do góry to nie wiem czy zima przejdzie bo to zmarzlaki straszne...no chyba, ze posadzka podgrzewana :P Quote
Jurki :oD Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Pozdrowionka Kochani dla Was od Nas :loveu: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Pierwsze próby fotografowania nowym aparatem :oops: w roli głównej Aidka i Meishi :lol: buzi, buzi :loveu: drapanko :evil_lol: Meishi kangurek :lol: i przeciąganko ;) Quote
Angelika_Roser Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 [FONT=Comic Sans MS] No to teraz tylko przyjezdzać do Was na sesje zdjęciowe :loveu: Przyszła mamusia pięknieje w oczach, ach te macierzyństwo :loveu::loveu::loveu: już się maluszków doczekać nie mogę :evil_lol: wycałuję i wypieszczę :loveu: [/FONT] Quote
Kasia_i_Łukasz Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Meishi polująca na ptaszka :diabloti: :lol::lol::lol: taś, taś ptaszku...gdzie się schowałeś? :evil_lol: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS] No to teraz tylko przyjezdzać do Was na sesje zdjęciowe :loveu: Przyszła mamusia pięknieje w oczach, ach te macierzyństwo :loveu::loveu::loveu: już się maluszków doczekać nie mogę :evil_lol: wycałuję i wypieszczę :loveu: [/FONT] Pierwszą sesję zdjęciową obiecujemy wszystkim uczestniczkom i uczestnikom niedzielnego zlotu :loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 i na koniec nasze kociumbasy :lol: Seniorka kociego rodu - koteczka Pysia :loveu: najmłodsza w kocim klanie - koteczka Mi Mi :loveu: Mi Mi w paszczy Filpka :evil_lol: zalotny Filipek :cool3: szczęśliwe małżeństwo :loveu: Quote
Kateczka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 no nareszcie fotki....Meishii:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: a kociambry cudne:razz: Mi Mi juz mi się podoba bo lubię kociaki z takim umaszczeniem :cool3: ale Filip i to jego spojrzenie mnie powala.....i jeszcze ma imię mojego niedawno wyadoptowanego tymczasa.... dobrze że dogo jest trochę zakocone...bo za często słysze, że co któraś osoba nie lubi tu kotów Quote
Kasia_i_Łukasz Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 Asztar i Arashi, dumni i poważni jak na akity przystało... nic bardziej mylnego ;) Quote
Kasia_i_Łukasz Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 brykania ciąg dalszy :lol: Aszeńka ujarzmiona ;) Quote
Jurki :oD Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Ale za to z jaką gracja :loveu: :loveu: Quote
Shirai - Koki Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Pieknie sie prezentuja...:loveu::loveu: http://i13.photobucket.com/albums/a269/jabola/nowe180.jpg Kto zaczepia... http://i13.photobucket.com/albums/a269/jabola/nowe181.jpg ...ten musi poledz..he he he..:diabloti: http://i13.photobucket.com/albums/a269/jabola/nowe200.jpg Quote
Guest Madziadalena Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Zachwycające :loveu: wyjątkowo piękna, "stateczna" para :loveu::loveu: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 24.01.2010 r. - kolejna, bardzo ważna data w historii naszej hodowli - I zlot Kazoku Kanshin :multi: Miejsce spotkania - Bobolice :razz: Powitania: - Justynka i Musume Aida :loveu: - Natsukashii i Meishi :loveu: - Masshiro i Natsukashii :loveu::lol::loveu: - ja i Nashi :loveu: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 Nasheńka - nasza długowłosa ślicznotka :loveu::loveu::loveu: przystojniaczek Natsulek :loveu: Natsu: siostra ratuj! ta Pani zaraz odgryzie mi łapkę :evil_lol: Black end White - Mariusz i Masshiro :lol: Wiesia i Musi :loveu: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 Masshiro :loveu: w drodze do Mirowa... przyczajony Ginuś :lol: Masshiro i Ginuś :evil_lol: Masshiro i Ginuś :diabloti: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 Angelika z Ginem i ja z Meishi...w tle zamek w Mirowie Kasia i Dawid z Nasheńką i Natsu :loveu: Radek i Ginuś :cool3: Nagareboshi Gin :lol: Musume Aida :loveu: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 od lewej: Mariusz i Justynka z Masshiro, Angelika z Ginem, Tadziu z Musi, Dawid z Natsu, ja z Meishi i Kasieńka z Nasheńką :lol: Musi i Natsu :loveu: Tadziu z Musi :cool3: Masshiro :loveu: Nasheńka :loveu: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 Musi :loveu: wykapana Aidka :loveu: Meishi :loveu: Dawid i Natsu :cool3: Angelika i stłamszony Ginuś :lol: Kasie z Meishi i Nashi :lol: Quote
Asiaczek Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Kateczka napisał(a):no nareszcie fotki....Meishii:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: a kociambry cudne:razz: Mi Mi juz mi się podoba bo lubię kociaki z takim umaszczeniem :cool3: ale Filip i to jego spojrzenie mnie powala.....i jeszcze ma imię mojego niedawno wyadoptowanego tymczasa.... dobrze że dogo jest trochę zakocone...bo za często słysze, że co któraś osoba nie lubi tu kotów Ja uwielbiam koty i tez tu bywam...;) A jakiż to nowy aparat kupiliście/ Prosze się pochwalić... Pzdr. Quote
Kasia_i_Łukasz Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 Tadziu i Musi :cool3: Ślicznota Masshiro raz jeszcze :loveu: Ginuś i Masshiro w śnieżnej kąpieli :lol: Samuraj Nagareboshi Gin :loveu: i na dobranoc...śpiąca królewna Musume Aida :loveu: Do następnego Kochani!:multi: Quote
Recommended Posts