Kasia_i_Łukasz Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 [quote name='Kasia_Dawid']ja to już nie mogę się doczekać kiedy my z Natsulkiem i Nasheńką wyruszymy na rowerową wyprawę :-) Kasiu, jeszcze troszeczkę zaczekać musicie aż maluchy podrosną a potem mam nadzieję, że będziemy urządzać sobie wspólne eskapady rowerowe :loveu: [quote name='Kateczka']ale super....zdjęcia też...ale ta jazda na rowerze...w towarzystwie....czy psiaki Was ciągną czy tylko biegną przed. chyba zmuszę się wreszcie do odłożenia na rower :oops: No i wracając do zdjęć...śliczna pamiątka z tak ładnego dnia....z tego co mówią pogodynki:p zima nas jeszcze dość długo nie zastanie więc czekam na więcej:razz: Kateczka, ciągną i to jak! :crazyeye: Ja przecież kawał kobity jestem a sama Meishi potrafi mnie tak ciągnąć, że hamulce muszę uruchamiać :-o [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]A wieści niosą, że Asztarek znów zostanie tatusiem :loveu: tym razem mamusia będzie pręgowana :loveu: Ciekawe co na to Arashi :evil_lol::loveu: [/FONT] Angelika, Ty to jesteś jak Sherlock Holmes i Detektyw Monk w jednej postaci - nic się przed Tobą nie da ukryć :evil_lol: [quote name='Madziadalena']Kasiu, prawda to? :crazyeye: i ja nic nie wiem?! :mad:;) Szczegóły poproszę :loveu: Madziu, to dopiero zapowiedź miotu, więc tfu, tfu coby nie zapeszyć :cool3: [quote name='Agappe']ja rozumiem, że te wszystkie zdjęcia jaki akity biegną przed rowerem i w dodatku takie zachwycone to fotomontarz? :evil_lol::evil_lol: mnie nie oszukacie!!! ja też tego próbowałam i nie tak się kończyło!!:evil_lol: Agappe, Ty niedowiarku okropny :angryy::diabloti: następnym razem filmik nakręcimy i udowodnimy, że tak potrafimy :lol: [quote name='Asiaczek']Nonono, ale wiadomość! Czekamy na fotki Szanownej Małżonki:) Pzdr. Asiaczku, na razie czekamy na "zaręczyny" przyszłych małżonków ;) [quote name='Jurki :oD']Zdjecia MIODZIO!!! A co do roweru to faktycznie to musi byc fotomontaż bo naszą bardziej interesują szprychy od biegania z rowerem, przy rowerze :mdrmed: Justa, i Ty "Brutusie" przeciwko nam :mad::lol: Quote
Asiaczek Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Tak czy siak - dajcie jakąś informację o zaręczynach, co? pzdr. Quote
Kateczka Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Ciekawe co na taką zdradę Zuzek......i ile bedzie pręgósków...ale faktycznie nie zapeszam :D udanych zalotów :) Quote
Jurki :oD Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 KOCHANI WAM RÓWNIEŻ ŻYCZYMY POWODZENIA I TRZYMAMY :happy1: Quote
Jurki :oD Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 KOCHANI bardzo Wam Serdecznie GRATULUJEMY :Rose: Przesyłamy mizianeczki dla CUDNEJ MEISHI za wspaniały występ :loveu: I dla Was Kochani również przesyłamy Buziaczki :buzi: Quote
Angelika_Roser Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Gratulujemy występu :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Kasia_i_Łukasz Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 W podziękowaniu za trzymanie kciuków i gratulacje :buzi: kilka fotek naszej dzisiejszej srebrnej medalistki ;) Pozdrawiamy cieplutko :hand: Quote
Kateczka Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 sunia jest piękna :) dzieki takim zdjęciom mogę się douczać z wystawiania Tanoshiego :D.... tak sobie skacze po galeriach i stronach hodowców i chłone :P Quote
Kasia_Dawid Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Jeszcze raz gratulujemy Wam Kochani, Meishi pięknie się zaprezentowała :-) co widać na foteczkach :-) Quote
Asiaczek Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Gratulacje, piękna prezentacja! Tylko jedną akitkę wystawialiście? pzdr. Quote
Guest Madziadalena Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Meishi prześliczna i pięknie zaprezentowana przez Łukasza :loveu: Kasiu gratuluję Wam serdecznie :loveu:Gorące uściski dla Was i Meishi :) Quote
Shirai - Koki Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Ale Meshi pieknie trzyma glowe w gorze, wspaniale widac ze zna swoja wartosc :loveu: Quote
Angelika_Roser Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [CENTER][FONT=Comic Sans MS][B]Wróciłam a tu niespodzinaki dalej nie ma :mad: :loveu: czekam[/B] [/FONT][/CENTER] Quote
Kasia_i_Łukasz Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 [quote name='Angelika_Roser'][CENTER][FONT=Comic Sans MS][B]Wróciłam a tu niespodzinaki dalej nie ma :mad: :loveu: czekam[/B] [/FONT][/CENTER][/QUOTE] Niespodzianka ze specjalną dedykacją dla Agappe i innych niedowiarków :evil_lol: [video=youtube;OBSngaSlMLg]http://www.youtube.com/watch?v=OBSngaSlMLg[/video] Quote
Angelika_Roser Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]Kazoku Kanshin w ruchu !! :loveu::loveu::loveu: Jak dla mnie to tylko więcej i WIĘCEJ :loveu::loveu::loveu: [/FONT][/B][/CENTER] Quote
Agappe Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='Kasia_i_Łukasz']Niespodzianka ze specjalną dedykacją dla Agappe i innych niedowiarków :evil_lol: [url]http://www.youtube.com/watch?v=OBSngaSlMLg[/url][/QUOTE] A już poza gratulacjami chciałam Wam przekazać ochrzan, że nie ma filmiku :evil_lol: a tu prosze :) ale to wciąż może być ustawione :evil_lol: ujęcia zawsze się kończą jak kitka znajduje się w bliskiej odległości od kamery:mad: moja Anata tez umie ciągnąć (mnie, sanki) jak ktoś stoi przed nią i ją woła.. ale jak już osiągnie cel to kaput.. ani krok dalej.. Quote
Shirai - Koki Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jestem pelna podziwu !!!!!! Quote
Guest Madziadalena Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Coś wspaniałego :loveu: Mam nadzieję, że Nagai odziedziczył po tatusiu zapał do biegania przy rowerze :lol: a jeszcze lepiej, do ciągnięcia :diabloti: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 Nazbierało mi się trochę zaległości w wstawianiu ostatnio otrzymanych fotek :oops: Zaczynam od Aidkowej córusi :loveu: Portrecik :loveu: buszująca w szuwarach :lol: i w śnieżnej scenerii :loveu: W imieniu całej rodzinki Musy przekazuję pozdrowienia dla pozostałych siostrzyczek "M" :lol: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 Domowa sesja Asztarkowej wnusi :loveu: Portrecik :loveu: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 Magusia w czarno-białym wydaniu :lol: Magusia w plenerze :lol: z ukochaną Pańcią :loveu: W imieniu rodzinki Magusi przekazuje gratulacje dla Masshiro i Ginusia za udany występ na wystawie w Kielcach :loveu: Quote
Jurki :oD Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Tak się ciesze, że widzę Siostrzyczki "M" :Cool!: Śliczniutkie Nasze Siostrzyczki :loveu::loveu::loveu: Dziękujemy obu rodzinkom :Rose: Pozdrawiamy również bardzo serdecznie i przesyłamy mnóstwo mizianeczke dla Cudnych Siostrzyczek :loveu::loveu::loveu: Quote
Jurki :oD Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Kochani z może by tak zorganizować jakiś zlocik Siostrzyczek "M"??? Quote
Guest Madziadalena Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Śliczna ta dama :loveu: http://1.1.1.1/bmi/i13.photobucket.com/albums/a269/jabola/IMG_1842.jpg Mago, cudna sezameczka:loveu: podobna do Asztara i jaka wysoka:crazyeye: Quote
Angelika_Roser Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Dziękujemy za gratulacje, my też pozdrawiamy słodkie siostrzyczki :loveu: Mago bardzo wypiękniała :crazyeye:, może na jakąś wystawę się skuszą? :loveu: Albo na stałe wpadną na dogomanie? :evil_lol: [/FONT] Quote
Recommended Posts