Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kasia_Dawid']ja to już nie mogę się doczekać kiedy my z Natsulkiem i Nasheńką wyruszymy na rowerową wyprawę :-)

Kasiu, jeszcze troszeczkę zaczekać musicie aż maluchy podrosną a potem mam nadzieję, że będziemy urządzać sobie wspólne eskapady rowerowe :loveu:

[quote name='Kateczka']ale super....zdjęcia też...ale ta jazda na rowerze...w towarzystwie....czy psiaki Was ciągną czy tylko biegną przed. chyba zmuszę się wreszcie do odłożenia na rower :oops:
No i wracając do zdjęć...śliczna pamiątka z tak ładnego dnia....z tego co mówią pogodynki:p zima nas jeszcze dość długo nie zastanie więc czekam na więcej:razz:

Kateczka, ciągną i to jak! :crazyeye: Ja przecież kawał kobity jestem a sama Meishi potrafi mnie tak ciągnąć, że hamulce muszę uruchamiać :-o

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]A wieści niosą, że Asztarek znów zostanie tatusiem :loveu: tym razem mamusia będzie pręgowana :loveu:

Ciekawe co na to Arashi :evil_lol::loveu:
[/FONT]

Angelika, Ty to jesteś jak Sherlock Holmes i Detektyw Monk w jednej postaci - nic się przed Tobą nie da ukryć :evil_lol:

[quote name='Madziadalena']Kasiu, prawda to? :crazyeye: i ja nic nie wiem?! :mad:;) Szczegóły poproszę :loveu:

Madziu, to dopiero zapowiedź miotu, więc tfu, tfu coby nie zapeszyć :cool3:

[quote name='Agappe']ja rozumiem, że te wszystkie zdjęcia jaki akity biegną przed rowerem i w dodatku takie zachwycone to fotomontarz? :evil_lol::evil_lol:

mnie nie oszukacie!!! ja też tego próbowałam i nie tak się kończyło!!:evil_lol:

Agappe, Ty niedowiarku okropny :angryy::diabloti: następnym razem filmik nakręcimy i udowodnimy, że tak potrafimy :lol:

[quote name='Asiaczek']Nonono, ale wiadomość!
Czekamy na fotki Szanownej Małżonki:)

Pzdr.

Asiaczku, na razie czekamy na "zaręczyny" przyszłych małżonków ;)

[quote name='Jurki :oD']Zdjecia MIODZIO!!!

A co do roweru to faktycznie to musi byc fotomontaż bo naszą bardziej interesują szprychy od biegania z rowerem, przy rowerze :mdrmed:

Justa, i Ty "Brutusie" przeciwko nam :mad::lol:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Madziadalena
Posted

Meishi prześliczna i pięknie zaprezentowana przez Łukasza :loveu: Kasiu gratuluję Wam serdecznie :loveu:Gorące uściski dla Was i Meishi :)

Posted

[quote name='Angelika_Roser'][CENTER][FONT=Comic Sans MS][B]Wróciłam a tu niespodzinaki dalej nie ma :mad:

:loveu: czekam[/B]
[/FONT][/CENTER][/QUOTE]

Niespodzianka ze specjalną dedykacją dla Agappe i innych niedowiarków :evil_lol:

[video=youtube;OBSngaSlMLg]http://www.youtube.com/watch?v=OBSngaSlMLg[/video]

Posted

[quote name='Kasia_i_Łukasz']Niespodzianka ze specjalną dedykacją dla Agappe i innych niedowiarków :evil_lol:

[url]http://www.youtube.com/watch?v=OBSngaSlMLg[/url][/QUOTE]

A już poza gratulacjami chciałam Wam przekazać ochrzan, że nie ma filmiku :evil_lol: a tu prosze :)

ale to wciąż może być ustawione :evil_lol: ujęcia zawsze się kończą jak kitka znajduje się w bliskiej odległości od kamery:mad: moja Anata tez umie ciągnąć (mnie, sanki) jak ktoś stoi przed nią i ją woła.. ale jak już osiągnie cel to kaput.. ani krok dalej..

Guest Madziadalena
Posted

Coś wspaniałego :loveu: Mam nadzieję, że Nagai odziedziczył po tatusiu zapał do biegania przy rowerze :lol: a jeszcze lepiej, do ciągnięcia :diabloti:

Posted

Nazbierało mi się trochę zaległości w wstawianiu ostatnio otrzymanych fotek :oops: Zaczynam od Aidkowej córusi :loveu:

Portrecik :loveu:

buszująca w szuwarach :lol:

i w śnieżnej scenerii :loveu:

W imieniu całej rodzinki Musy przekazuję pozdrowienia dla pozostałych siostrzyczek "M" :lol:

Posted

Tak się ciesze, że widzę Siostrzyczki "M" :Cool!:

Śliczniutkie Nasze Siostrzyczki :loveu::loveu::loveu:

Dziękujemy obu rodzinkom :Rose: Pozdrawiamy również bardzo serdecznie i przesyłamy mnóstwo mizianeczke dla Cudnych Siostrzyczek :loveu::loveu::loveu:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Dziękujemy za gratulacje, my też pozdrawiamy słodkie siostrzyczki :loveu:
Mago bardzo wypiękniała :crazyeye:, może na jakąś wystawę się skuszą? :loveu:
Albo na stałe wpadną na dogomanie? :evil_lol:
[/FONT]