Kasia_Dawid Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 :tort: :new-bday: Oczywiście moc gorących życzeń urodzinowych dla wspaniałej Meishi również i od całej naszej czwórki :loveu: radosnych zabaw i spacerków, sukcesów na ringu oraz smacznych i chrupiących kości :lol: ps. przepraszamy za małe spóźnienie, ale jesteśmy wciąż na wyjeździe :lol: pozdrawiamy gorąco :lol: Quote
Angelika_Roser Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [FONT=Comic Sans MS]A ja się chciałam poskarżyć, że tu nie ma nowych zdjęć :mad: Chyba się kopsne do tej Częstochowy i wam do tyłków nakopie :evil_lol: Sama napstrykam fotek i się z wami nie podzielę :eviltong: Hihi a tak poważnie... to się mi tęskni :oops: dajcie jakieś fotki :loveu: [/FONT] Quote
Kasia_i_Łukasz Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 Angelika żebyś już dłużej tęsknić nie musiała :calus: kolejna porcja fotek naszych akitek :loveu: Najpierw przeciąganki :diabloti: dziewczynki trochę niewyraźne bo zabrakło w domu Rutinoscorbinu :evil_lol: Portreciki :loveu: Quote
Jurki :oD Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Śliczne pyszczuszki :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 Zawsze razem :loveu: Asztarkowa głupawka :lol: Przeszliśmy na wyższy poziom, teraz trenujemy postawę bez ringówki :cool3: Zasłużony odpoczynek ;) Quote
Jurki :oD Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Aidka to caly Asztarek a Asztarek to cała Aidka :loveu: Quote
Angelika_Roser Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Super foteczki, wkońcu się doczekałam :multi: :loveu: :sweetCyb: :Rose:[/FONT] Quote
Asiaczek Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 ...i nawet całkiem sporo tych fot... Pzdr. Quote
Shirai - Koki Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Kasia_i_Łukasz napisał(a): Przeszliśmy na wyższy poziom, teraz trenujemy postawę bez ringówki :cool3: Pieknie, pieknie, pieknie to jest swietny pomysl i u nas sie sprawdza..ale wymaga tony cierpliwoci u nas :evil_lol: Quote
Kasia_Dawid Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Ależ dziewczyny pięknie pozują :-) po prostu miodzio :-) Quote
Kasia_Dawid Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='Kasia_i_Łukasz']Zawsze razem :loveu: Tatuś i mamusia :lol: cudna fotka :loveu: jak patrzę na to zdjęcie, to widzę, że Nashi i Natsu są bardzo podobni do swoich rodziców :loveu: Quote
Angelika_Roser Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Natsu duży jak tatuś, Nashi malutka jak mamusia :loveu:[/FONT] Quote
Kasia_Dawid Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Angelika_Roser napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Natsu duży jak tatuś, Nashi malutka jak mamusia :loveu:[/FONT] tak dokładnie :p a już się troszkę martwiłam, że Nasheńka taka drobniutka Quote
Shirai - Koki Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Kasia_Dawid napisał(a):tak dokładnie :p a już się troszkę martwiłam, że Nasheńka taka drobniutka Nie zamartwiajcie sie zawczasu...ksiezniczki zawsze sa drobniutki i piekne, czyli jak Naszenka :evil_lol: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 Migawki z dzisiejszego dnia... ...miłość dodaje skrzydeł :loveu: ...dla wszystkich czworonogów za Tęczowym Mostem ['] ['] ['] Quote
Angelika_Roser Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Ślicznie!! Asztarkowi z wrażenia aż oczka wyszły :loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ściskamy i pozdrawiamy [/FONT]:Rose: Quote
Kasia_Dawid Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Kasieńko piękne fotki :-) teraz wiem po kim Natsu tak lubi na nas skakać :-) Quote
Asiaczek Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Pańcia, nie duś! http://i13.photobucket.com/albums/a269/jabola/O1112OO9016.jpg Pzdr. Quote
Agappe Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Kasia_i_Łukasz']Migawki z dzisiejszego dnia... http://i13.photobucket.com/albums/a269/jabola/O1112OO9016.jpg czyżby Asztarek został akitą długowłosą i to podduszoną akitą długowłosą? :evil_lol::evil_lol: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Nareszcie dzień wolny od pracy :multi: Człowiek najchętniej wyruszyłby w plener na polowanie z akitami ;) a tu ciągle pada i pada i pada :-( Taka pogoda sprzyja jedynie kanapowcom, więc pozostając w tym temacie...kanapowa sesja Magusi Asztarkowej wnusi :loveu: i na koniec wygibasy na dywanie :lol: Kolejna porcja fotek w naszej galerii po weekendzie, akicim weekendzie :p Quote
Angelika_Roser Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Słodka panienka :loveu:[/FONT] Quote
Jurki :oD Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Śliczniutka siostrzyczka Masshiro. Normalnie Cud, Miód, Orzeszki :loveu: http://i13.photobucket.com/albums/a269/jabola/S6302544.jpg Quote
Guest Madziadalena Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Ależ słodka mordeczka :loveu::loveu: Quote
Jurki :oD Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 KOCHANI bardzo Wam gratulujemy!!! :cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao: MEISHI gratulujemy ukończenia MŁODZIEŻOWEGO CHAMPIONATU!!! :cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao: Quote
Recommended Posts