Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kasia_Dawid']Widzisz Kasiu musisz częściej zaglądać :cool3: tyle się tu dzieje :razz::loveu:

Kasieńko, obiecuję poprawę :lol: Muszę jednak najpierw uporać się z awarią laptopa :cool1:

[quote name='Madziadalena']Kasiu, poróbcie zdjęcia akitkowemu solenizantowi, chcę zobaczyc śliczną mordeczkę Asztarka :loveu: A i fotki dziewczyn mile widziane, proooszęęę :buzi:

Madziu, Solenizant obecnie kompletnie pozbawiony jest "owłosienia", więc na fotomodela się nie nadaje ;) Mimo wszystko postaramy się w weekend zamieścić "świeżutkie" fotki Asztarka i reszty naszego akiciego stadka :lol:

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]Babcię Kasie to trzeba na przymusowy dogomaniakowy urlop wysłać bo ona to coś za bardzo zapracowana jest :mad:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]A my tu byśmy się nią dobrze zajęli, prawda?! :loveu:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]PS. Ginuś tęskni... jak pytam czy chce do babci to tak dziwnie kręci łepkiem :evil_lol:[/FONT]

Angelika, stanowczo domagam się tego "przymusowego, dogomaniakowego urlopu" :mad: O niczym innym nie marzę :lol:
Ja też przyjacielsko kręcę "łepkiem" na samą myśl o spotkaniu z Ginusiątkiem :loveu:

[quote name='Agappe']Ja tak tylko na chwilkę..

od jubilatki dla jubilata:
kurier już w drodze

Wszystkiego Najlepszego!!

Spóźnione :oops: ale najserdeczniejsze życzenia urodzinowe dla Anatki - Asztarkowej równolatki :loveu:

Ps. przysięgam, że kurier wyjechał od nas w całości :evil_lol:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Jurki :oD']A to wstawie jeszcze jedno a co tam :lol:

Kolejna ślicznotka z rodziny :loveu:
MUSUME AIDA Kazoku Kanshin II lokata oc. obiecująca :loveu:

http://img525.imageshack.us/img525/9801/p1020302.jpg

Jurki kochane moje dziękujemy za foteczki kolejnej ślicznotki "M" :loveu: Małe sprostowanie Musa otrzymała ocenę doskonałą, ocenę obiecującą otrzymują szczeniaczki :lol: Muszę przyznać, że trafiliśmy w 10 z jej imieniem, to wykapana Aidka :loveu: [SIZE="3"]Serdeczne gratulacje dla MUSUME AIDA i Tadzia :multi: Jesteśmy z Was bardzo dumni! :loveu:

Posted

Obiecałam, że weekend zamieszczę nowe fotki naszych akitek i słowa dotrzymuję :cool3:

Dzisiejszy spacerek numer 1. W rolach głównych Asztarek i Aszka :loveu:

mój najukochańszy siedmiolatek :loveu:

rodzinny portrecik :lol:

stłamszona moją miłością Aszka :lol:

Posted

[quote name='Kasia_i_Łukasz']

akitnięta dożywotnio :loveu:

[quote name='Kasia_i_Łukasz']

Kasiu, nie tylko akitki były przeszczęśliwe :multi:

[FONT=Comic Sans MS]Akitnieta dożywotnio :loveu: boskie, [/FONT][FONT=Comic Sans MS]a jaka skoczna[/FONT] :evil_lol:
[FONT=Comic Sans MS]pozdrawiamy cieplutko[/FONT]!! :loveu:

Posted

Uruwashii napisał(a):
I my składamy życzenia:):):):):) a tak w ogóle to będziecie może z Asztarem w Kielcach??

Dziękujemy :loveu: W Kielcach będziemy z Meishi, Angeliką z Ginusiem i Madzią z Negai :lol: Asztarek przeszedł na baaaardzo zasłużoną emeryturę wystawową :cool3:

Posted

Kasia_i_Łukasz napisał(a):
Koniecznie musimy zorganizować wyprawę w większym składzie akitek Kazoku Kanshin :lol::lol::lol:

jestem za :loveu: fajnie by było spotkać się w plenerze i powędrować :lol::multi:

Posted

[quote name='Kateczka']sliczne widoczki.....piękne psy i urocza właścicielka... wszystko pasuje:cool3: tylko pozazdroscić takich spacerów...te górki:loveu:

...to raczej skałki ;) Kateczka, ślicznie dziękujemy za ciepłe słowa :lol:

Posted

Agappe napisał(a):
Meishi to kiedykolwiek schodzi uśmiech z pyszczka? :lol:

Raczej nie :lol: chyba, że za bardzo się wyluzuje i dziadek Asztarek musi jej pokazać kto tak naprawdę wiedzie prym w tej akiciej rodzince :evil_lol:

Posted

Agappe napisał(a):
żartujesz??? u Was facet rządzi??? jak Ty do tego dopuściłas?:mad:

Daria, nie zapominaj, że Meishi jest najmłodszą damą w naszym stadzie. To jedyna kobitka, która jeszcze Asztarkowi na łeb nie wlazła ;) :lol: Walczy jak lew, by chociaż Ona mu się podporządkowała ;) :diabloti: