Kasia_i_Łukasz Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 Mamusia młodzieżowych dziewczynek :lol: Michi w porównaniu o Rasę :loveu: Nasz Best Baby w konkurencji "BIS Baby" :loveu: Nasza Best Junior w konkurencji "BIS Junior" :loveu: THE END :p Quote
Angelika_Roser Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 A my na to wszytsko tak: :sweetCyb: :laugh2_2::sweetCyb::laugh2_2::sweetCyb::laugh2_2::sweetCyb: PS. hyhy :drink1:to trzeba by zorganizować kiedyś :evil_lol: Quote
Jurki :oD Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Angelika_Roser napisał(a):A my na to wszytsko tak: :sweetCyb: :laugh2_2::sweetCyb::laugh2_2::sweetCyb::laugh2_2::sweetCyb: PS. hyhy :drink1:to trzeba by zorganizować kiedyś :evil_lol: Nic dodac nic ujac :lol: Tylko szkoda ze nam sie wszystkie zdjecia nie otwieraja :placz: Quote
Jurki :oD Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Kasia_i_Łukasz napisał(a): Justynko, formalnie tytuł "V-ce Mł.Zw.Klubu" nie istnieje. To bardziej taki wymysł hodowców ;) Chciałam jednak podkreślić ten fakt, gdyż Masshiro powtórzyła sukces swojej mamusi z 2007 roku :multi: Tutaj link do fotki z "Klubówki 2007", którą "ukradłam" ze stronki Halniaków (mam nadzieję, że mi wybaczą :cool3:): http://akita_halne.republika.pl/club07/lokatyclubshow-junir.jpg To się nazywa radość z sukcesu, widać, że obie bardzo zadowolone :loveu::lol::loveu: Kasiu mimo ze tytuł "V-ce Mł.Zw.Klubu" nie istnieje to i tak nas bardzo cieszy :mdrmed::mdrmed::mdrmed: a co do zdjecia to o maly wlos a bym sie poplakala ze szczescia :mdrmed::mdrmed::mdrmed: Buziaczki dla Was Kochani :iloveyou: Quote
Asiaczek Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Noooo, to rozumiem! Radość Hodowców, Wystawców, psów... Tak trzymać, Kochani! Pzdr. Quote
Matagi Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Gratulacje moje!!!:multi::lol: Mam nadzieję,że mój upominek będzie dobrze służył tej młodej akitce :lol: [url]http://i13.photobucket.com/albums/a269/jabola/Klubwka2OO92OO9149.jpg[/url] Quote
Angelika_Roser Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [FONT=Comic Sans MS]GRATULACJE dla MEISHI za zdobycie I lokaty i tytułu Zwycięzcy Młodzieży !! :sweetCyb: [/FONT] Quote
Kasia_Dawid Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Gratulujemy I miejsca Meishi :-) BRAWO :-) Quote
Uruwashii Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 My pogratulowaliśmy na miejscu;) miło było poznać, pozdrawiamy z Krakowa:) Quote
Kasia_i_Łukasz Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 Bardzo dziękujemy za gratulacje :lol::lol::lol: Laura i Paweł, nam też było miło poznać Was i Waszego uroczego Demona :loveu: 27 września 2009 - kolejny wielki dzień dla naszej hodowli :multi: [SIZE="3"]MEISHI Kazoku Kanshin na Międzynarodowej Wystawie Psów we Wrocławiu otrzymała ocenę doskonałą, zajęła I lokatę (w stawce 7 suń) i otrzymała tytuł Zwycięzcy Młodzieży!!! :multi::multi::multi: Muszę przyznać, że te nasze dziewczyny mają doskonałe wyczucie czasu. Aszka w moje imieniny wydała na świat maluszki "N" a Meishi w urodziny Łukasza zdobyła "duże" Zwycięstwo Młodzieży :lol::loveu::lol: Zapraszam na krótką fotorelację z wczorajszego, wielkiego dnia :lol: Do kompletu brakuje jeszcze dwóch suń. Od lewej: MEISHI Kazoku Kanshin, MIYABI GO Shiyo-Mokuteki, MIYUKY Tomimopa, SUKI Delle Bianche Vallate, YOSHIKO z Grodzkiego Zakątka Meishi i Miyabi Meishi i na drugim planie Miyuky Meishi :loveu: W biegu: KEIKO Tomimopa i Meishi Quote
Uruwashii Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Nic się nie chwaliłeś że masz urodziny:mad: Oczywiście wszystkiego najlepszego, ale gdybym wiedział to byś dostał coś na wzmocnienie:evil_lol: Quote
Angelika_Roser Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [FONT=Comic Sans MS]:multi::multi::multi: :sweetCyb: [/FONT] Quote
Kasia_i_Łukasz Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 Uściskom nie było końca :cool3: Pamiątkowa fotka z sędzią ;) "Młodzieżowe" dziewczyny na lokatach: lokata I - MEISHI Kazoku Kanshin :loveu: lokata II - SUKI Delle Bianche Vallate lokata III - ASSARI GO Namitori lokata IV - KEIKO Tomimopa a tak Łukasz dziękował Meishi za najpiękniejszy urodzinowy prezent :loveu::loveu::loveu: The end... Quote
Kasia_i_Łukasz Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='Uruwashii']Nic się nie chwaliłeś że masz urodziny:mad: Oczywiście wszystkiego najlepszego, ale gdybym wiedział to byś dostał coś na wzmocnienie:evil_lol:[/QUOTE] O wzmocnienie Sylwuśka zadbała ;) za życzenia dziękuję i obiecuję przekazać małżonkowi :lol: Quote
Jurki :oD Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Jak pisałam w sesku GRATULUJEMY MEISHI I WAM KOCHANI!!! ŁUKASZKU :new-bday: !!! [SIZE=2]ŻYCZY NASZA TRÓJKA :lol: Quote
Asiaczek Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Kasia_i_Łukasz'] a tak Łukasz dziękował Meishi za najpiękniejszy urodzinowy prezent :loveu::loveu::loveu: The end...[/quote] Eh, uwielbiam takie zakończenia!:multi: Sto lat dla Łukasza!:loveu: Pzr. Quote
Angelika_Roser Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 [FONT=Comic Sans MS] [/FONT][FONT=Comic Sans MS]:cunao: [/FONT][FONT=Comic Sans MS]:new-bday: [/FONT][FONT=Comic Sans MS]:cunao:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] [/FONT][FONT=Comic Sans MS]WS[/FONT][FONT=Comic Sans MS]ZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO dla NAJwspanialszego tatusia na świecie !! Dużo radosnych dni psiego życia !! Żebyś zawsze wskakiwał na kolanka do babci Kasi udając mała akitkę :loveu: Żebyś zawsze był taki piękny i uroczy, wiecznie uśmiechnięty !! Ściskamy i całujemy!! :Rose: Życzenia dla ASZTARKA od Ginusia Wilczusia i Miałczusia :loveu: [/FONT][FONT=Comic Sans MS]:BIG: [/FONT][FONT=Comic Sans MS]:Dog_run:[/FONT][FONT=Comic Sans MS] :BIG:[/FONT][FONT=Comic Sans MS] :tort: [/FONT] Quote
Kasia_Dawid Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Najlepsze życzenia dla Asztarka z okazji urodzin :new-bday: jeszcze więcej sukcesów na ringu, radosnych spacerów i by zdrówko zawsze dopisywało :laola: :BIG: życzą Kasia i Dawid z Natsu i Nasheńka :Rose: Quote
Jurki :oD Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Również życzymy zdroweczka, sukcesów, długich męczących :Dog_run: spacerów i olbrzymiej kości, ewentualnie torciku :tort: Quote
Guest Madziadalena Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Dołączamy się do życzeń :) Dla Asztara Wspaniałego :loveu: dłuuuugich lat szczęśliwego życia w ziemskim psim raju. Ściskamy z miłością :loveu: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 Nie zdążyliśmy jeszcze podziękować za wszystkie urodzinowe życzenia dla Łukaszka :oops: a tu już tyle cudownych i ciepłych życzeń urodzinowych dla Asztarka :loveu::loveu::loveu: Bardzo Wam dziękuję w imieniu moich najukochańszych chłopaków i obiecuję jednego wyściskać a drugiego wytarmosić w Waszym imieniu :loveu: Serdecznie Was pozdrawiam Kochani :buzi: Quote
Kasia_Dawid Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Kasia_i_Łukasz napisał(a):Nie zdążyliśmy jeszcze podziękować za wszystkie urodzinowe życzenia dla Łukaszka :oops: a tu już tyle cudownych i ciepłych życzeń urodzinowych dla Asztarka :loveu::loveu::loveu: Bardzo Wam dziękuję w imieniu moich najukochańszych chłopaków i obiecuję jednego wyściskać a drugiego wytarmosić w Waszym imieniu :loveu: Serdecznie Was pozdrawiam Kochani :buzi: Widzisz Kasiu musisz częściej zaglądać :cool3: tyle się tu dzieje :razz::loveu: Quote
Guest Madziadalena Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Kasiu, poróbcie zdjęcia akitkowemu solenizantowi, chcę zobaczyc śliczną mordeczkę Asztarka :loveu: A i fotki dziewczyn mile widziane, proooszęęę :buzi: Quote
Angelika_Roser Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Babcię Kasie to trzeba na przymusowy dogomaniakowy urlop wysłać bo ona to coś za bardzo zapracowana jest :mad: A my tu byśmy się nią dobrze zajęli, prawda?! :loveu: PS. Ginuś tęskni... jak pytam czy chce do babci to tak dziwnie kręci łepkiem :evil_lol: [/FONT] Quote
Agappe Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Ja tak tylko na chwilkę.. od jubilatki dla jubilata: kurier już w drodze Wszystkiego Najlepszego!! Quote
Recommended Posts