Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Angelika_Roser napisał(a):
A my na to wszytsko tak: :sweetCyb: :laugh2_2::sweetCyb::laugh2_2::sweetCyb::laugh2_2::sweetCyb:

PS. hyhy :drink1:to trzeba by zorganizować kiedyś :evil_lol:

Nic dodac nic ujac :lol:
Tylko szkoda ze nam sie wszystkie zdjecia nie otwieraja :placz:

Posted

Kasia_i_Łukasz napisał(a):

Justynko, formalnie tytuł "V-ce Mł.Zw.Klubu" nie istnieje. To bardziej taki wymysł hodowców ;) Chciałam jednak podkreślić ten fakt, gdyż Masshiro powtórzyła sukces swojej mamusi z 2007 roku :multi: Tutaj link do fotki z "Klubówki 2007", którą "ukradłam" ze stronki Halniaków (mam nadzieję, że mi wybaczą :cool3:): http://akita_halne.republika.pl/club07/lokatyclubshow-junir.jpg

To się nazywa radość z sukcesu, widać, że obie bardzo zadowolone :loveu::lol::loveu:

Kasiu mimo ze tytuł "V-ce Mł.Zw.Klubu" nie istnieje to i tak nas bardzo cieszy :mdrmed::mdrmed::mdrmed:
a co do zdjecia to o maly wlos a bym sie poplakala ze szczescia :mdrmed::mdrmed::mdrmed:

Buziaczki dla Was Kochani :iloveyou:

Posted

Gratulacje moje!!!:multi::lol:

Mam nadzieję,że mój upominek będzie dobrze służył tej młodej akitce :lol:

[url]http://i13.photobucket.com/albums/a269/jabola/Klubwka2OO92OO9149.jpg[/url]

Posted

Bardzo dziękujemy za gratulacje :lol::lol::lol:

Laura i Paweł, nam też było miło poznać Was i Waszego uroczego Demona :loveu:

27 września 2009 - kolejny wielki dzień dla naszej hodowli :multi: [SIZE="3"]MEISHI Kazoku Kanshin na Międzynarodowej Wystawie Psów we Wrocławiu otrzymała ocenę doskonałą, zajęła I lokatę (w stawce 7 suń) i otrzymała tytuł Zwycięzcy Młodzieży!!! :multi::multi::multi:
Muszę przyznać, że te nasze dziewczyny mają doskonałe wyczucie czasu. Aszka w moje imieniny wydała na świat maluszki "N" a Meishi w urodziny Łukasza zdobyła "duże" Zwycięstwo Młodzieży :lol::loveu::lol:

Zapraszam na krótką fotorelację z wczorajszego, wielkiego dnia :lol:

Do kompletu brakuje jeszcze dwóch suń. Od lewej: MEISHI Kazoku Kanshin, MIYABI GO Shiyo-Mokuteki, MIYUKY Tomimopa, SUKI Delle Bianche Vallate, YOSHIKO z Grodzkiego Zakątka

Meishi i Miyabi

Meishi i na drugim planie Miyuky

Meishi :loveu:

W biegu: KEIKO Tomimopa i Meishi

Posted

Uściskom nie było końca :cool3:

Pamiątkowa fotka z sędzią ;)

"Młodzieżowe" dziewczyny na lokatach:
lokata I - MEISHI Kazoku Kanshin :loveu:
lokata II - SUKI Delle Bianche Vallate
lokata III - ASSARI GO Namitori
lokata IV - KEIKO Tomimopa

a tak Łukasz dziękował Meishi za najpiękniejszy urodzinowy prezent :loveu::loveu::loveu:

The end...

Posted

[quote name='Uruwashii']Nic się nie chwaliłeś że masz urodziny:mad: Oczywiście wszystkiego najlepszego, ale gdybym wiedział to byś dostał coś na wzmocnienie:evil_lol:[/QUOTE]

O wzmocnienie Sylwuśka zadbała ;) za życzenia dziękuję i obiecuję przekazać małżonkowi :lol:

Posted

[quote name='Kasia_i_Łukasz']
a tak Łukasz dziękował Meishi za najpiękniejszy urodzinowy prezent :loveu::loveu::loveu:

The end...[/quote]
Eh, uwielbiam takie zakończenia!:multi:
Sto lat dla Łukasza!:loveu:

Pzr.

Posted

[FONT=Comic Sans MS]
[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]:cunao: [/FONT][FONT=Comic Sans MS]:new-bday: [/FONT][FONT=Comic Sans MS]:cunao:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]
[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]WS[/FONT][FONT=Comic Sans MS]ZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO dla NAJwspanialszego tatusia na świecie !!
Dużo radosnych dni psiego życia !!
Żebyś zawsze wskakiwał na kolanka do babci Kasi udając mała akitkę :loveu:
Żebyś zawsze był taki piękny i uroczy, wiecznie uśmiechnięty !!
Ściskamy i całujemy!! :Rose:

Życzenia dla ASZTARKA od Ginusia Wilczusia i Miałczusia :loveu:

[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]:BIG: [/FONT][FONT=Comic Sans MS]:Dog_run:[/FONT][FONT=Comic Sans MS] :BIG:[/FONT][FONT=Comic Sans MS]

:tort: [/FONT]

Posted

Najlepsze życzenia dla Asztarka z okazji urodzin :new-bday:

jeszcze więcej sukcesów na ringu, radosnych spacerów i by zdrówko zawsze dopisywało
:laola: :BIG:

życzą Kasia i Dawid z Natsu i Nasheńka :Rose:

Guest Madziadalena
Posted

Dołączamy się do życzeń :)
Dla Asztara Wspaniałego :loveu: dłuuuugich lat szczęśliwego życia w ziemskim psim raju. Ściskamy z miłością :loveu:

Posted

Nie zdążyliśmy jeszcze podziękować za wszystkie urodzinowe życzenia dla Łukaszka :oops: a tu już tyle cudownych i ciepłych życzeń urodzinowych dla Asztarka :loveu::loveu::loveu:

Bardzo Wam dziękuję w imieniu moich najukochańszych chłopaków i obiecuję jednego wyściskać a drugiego wytarmosić w Waszym imieniu :loveu:

Serdecznie Was pozdrawiam Kochani :buzi:

Posted

Kasia_i_Łukasz napisał(a):
Nie zdążyliśmy jeszcze podziękować za wszystkie urodzinowe życzenia dla Łukaszka :oops: a tu już tyle cudownych i ciepłych życzeń urodzinowych dla Asztarka :loveu::loveu::loveu:

Bardzo Wam dziękuję w imieniu moich najukochańszych chłopaków i obiecuję jednego wyściskać a drugiego wytarmosić w Waszym imieniu :loveu:

Serdecznie Was pozdrawiam Kochani :buzi:

Widzisz Kasiu musisz częściej zaglądać :cool3: tyle się tu dzieje :razz::loveu:

Guest Madziadalena
Posted

Kasiu, poróbcie zdjęcia akitkowemu solenizantowi, chcę zobaczyc śliczną mordeczkę Asztarka :loveu: A i fotki dziewczyn mile widziane, proooszęęę :buzi:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Babcię Kasie to trzeba na przymusowy dogomaniakowy urlop wysłać bo ona to coś za bardzo zapracowana jest :mad:

A my tu byśmy się nią dobrze zajęli, prawda?! :loveu:

PS. Ginuś tęskni... jak pytam czy chce do babci to tak dziwnie kręci łepkiem :evil_lol:
[/FONT]