Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Jurki :oD']

GRATULUJEMY WAM KOCHANI JAK ROWNIEZ ASZTAROWI I AIDZIE INTERCHAMPIONÓW!!! :multi:

:laola:

Gratuluje rodzinka Masshiro :lol:

Dzisiejsza wiadomosc od Was przynajmniej nas zmotywowala aby sie tutaj pojawic :lol:

Jeszcze raz Gratulujemy i Pozdrawiamy :loveu:

Jurki kochane bardzo się cieszę, że i Wy tutaj zawitaliście :loveu: Dziękuję, że jako pierwsi ogłosiliście na forum tę cudowną nowinę :multi::multi::multi: Dodam tylko, że te Interchampionaty nasze akitki ukończyły na Międzynarodowej Wystawie Psów - DZUKIJA SUMMER 2009 w Druskienikach na Litwie w dniu 07.08.2009 r.

[quote name='andromeda']Ogladam juz jakis czas galerie :) do pisania to ja taka szybka nie jestem. No ale postanowiłam ze na podgladactwie sie niezakonczy :evil_lol:

Zdjecia bardzo ładne, super uchwycone psiaki :p mam kilka swoich ulubionych :)

Witamy serdecznie w naszej galerii i zapraszamy do odwiedzania nas jak najczęściej :lol:

[quote name='Asiaczek']O, gdzies mi ta informacja umknęła... Albo jej jeszcze tutaj nie było...

Tak czy siak - gratulacje!!!:multi::lol::loveu:

Pzdr.

Asiaczku, nic Ci nie umknęło :lol: Bardzo dziękujemy za gartulacje :lol:

[quote name='Kasia_Dawid']Wspaniała wiadomość :-) Kasiu, Łukasz gratulujemy sukcesów :-) Brawo Asztarek, Aidka :-) ściskamy mocno :-)

Dziękujemy i również Was mocno ściskamy :loveu:

[quote name='Inarugowa']Ogromne gratulacje!!!:klacz:
:laola:

Ślicznie dziękujemy Martynko :loveu:

[quote name='Angelika_Roser']
G R A T U L A C J E !!!!!

[SIZE=2]Bardzo się cieszymy, że nasza kochana akitkowo-babciowo-dziadkowa rodzinka zdobywa tak wspaniałe tytuły :loveu:

A jak my się cieszymy to już chyba dodawać nie muszę :multi: Dziękujemy Wam raz jeszcze za gratulacje :lol:

Guest Madziadalena
Posted

Piękne zdjęcia, zwłaszcza plenerowe :lol: Widać, że wyjazd udał Wam się pod każdym względem :) Uściski :loveu:

Posted
Posted

Dziekujemy za odwiedzinki w naszej galerii i mile slowa, bardzo sie cieszymy ze Wam sie podoba :multi:

A co do wnukow to Wam sie udaly :loveu:
A najmlodsze wnuki rosna jak na drozdzach i wszystkie sliczne :loveu:

Pozdrawiamy :lol:

Posted

[quote name='Kasia_i_Łukasz']Dzisiejsza sesja plenerowa naszych Interchampionów :loveu::loveu::loveu:

3 pokoleniowa rodzinka :p:p:p

Nashi i Natsu są dumni z tatusia Asztarka i cioci Aidki :multi: piękne trofea:multi::lol::lol::lol: :loveu::loveu::loveu:

Guest Madziadalena
Posted

Para interchampionów pięknie się prezentuje, ach te dumne postawy :loveu: :loveu:

Śliczny braciszek Kawaii :lol: