cropka Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Mój synek jak był malutki, miał takiego pluszowego ośmiornica - nazywał się Osiek :p. Jaka pikna akitowa kita :crazyeye::loveu: http://i13.photobucket.com/albums/a269/jabola/4.jpg Quote
Iwona&Wiki Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 :offtopic: [SIZE=5]PROŚBA 1 i DWIE NASTĘPNE, ale równie ważne :offtopic: Kasiu, przepraszam, że śmiecę Ci w topiku bez pytania i zgody:Rose: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Iwona&Wiki napisał(a): Kasiu, przepraszam, że śmiecę Ci w topiku bez pytania i zgody:Rose: Iwonka, naprawdę nie masz za co przepraszać. Trzymam mocno kciuki za Emira i Masumi'ego oczywiście :calus: Musi się udać!! Quote
ali71 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 :loveu:Kasiu lada dzien gorace fotki wnusia-Kanusia ,mam nadzieje ze dolaczysz do galerii poniewaz ciebie obciaze tym zadaniem. Quote
Kasia_i_Łukasz Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 ali71 napisał(a)::loveu:Kasiu lada dzien gorace fotki wnusia-Kanusia ,mam nadzieje ze dolaczysz do galerii poniewaz ciebie obciaze tym zadaniem. Takie "obciążenie" to dla mnie czysta przyjemność :lol: W takim razie czekam i mam nadzieję, że niebawem się doczekam :cool3: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 ali71, słowa dotrzymała, za co oczywiście bardzo jej dziękuję :buzi: i tym sposobem możemy nareszcie pochwalić się pierwszymi fotkami, naszego wnusia Kanemo, z jego miejsca na ziemi :loveu: Kanemo w Grecji :loveu: Kanemo i dogomaniaczka Ali71 :lol: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 w objęciach ukochanego Pancia :lol: i z ukochaną Panią :lol: Quote
cropka Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Jejku wydaje się jakby wczoraj Wam się pierwszy miot urodził, a tu już takie duże te wasze latorośla :crazyeye:. Pewnie duma Was rozpiera :cool3::p. Quote
Agappe Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [SIZE="4"]NAjlepsze życzenia urodzinowe dla Asztarka!!! dużo wspaniłych spacerków, smacznych kości, nieskończonej miłości właścicieli i towarzyszek życia oraz duuuuużo duuużo zdrówka!!!! :new-bday::new-bday::tort::tort::BIG::BIG::bday::bday: Quote
INU Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 :bday::bday::bday::bday::bday: Wszystkiego najlepsiejszego dla ASZTARKA! :BIG::new-bday::BIG::new-bday::BIG::new-bday: Quote
wani Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 :knajpa: do dna! NAJ!lepszego-> zdrowia, szczescia i radosci... duzo kosci i milosci... spacerkow do rana i wielkiego przytualnia :multi::lol: Quote
ali71 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 :tort: Najlepszemu akitkowi torcik od synusia i mizianko od nas Asztarku Quote
Kasia_i_Łukasz Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Dziewczyny, bardzo Wam dziękujemy za wszystkie życzenia urodzinowe dla Asztarka :calus: Zapewniam, że Asztarek wymiziany od każdej cioteczki z osobna :loveu: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 Dzięki ali71 mamy kolejne fotki Kanemusia - dziękuję Kochana :calus: Kanemo solo: i z koleżanką :loveu: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 usunęłam zdublowany post :( Quote
ali71 Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 a kiedy pokazesz nowe Aidkowe :loveu:malenstwa-czy juz przyszly na swiat? Quote
Kasia_i_Łukasz Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 ali71 napisał(a):a kiedy pokazesz nowe Aidkowe :loveu:malenstwa-czy juz przyszly na swiat? Aidkowe maleństwa "w drodze" :lol: około 20 października spodziewamy się ich przyjścia na świat - już się doczekać oczywiście nie możemy :loveu: Quote
Agappe Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 jeśli dobrze pójdzie to maluchy będa miały urodziny razem ze mną :evil_lol: Quote
Sylwia1 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Z ogromnymi trudnościami wreszcie czynnie dotarłam na dogo. Kasiu fotki cudne "maleństwa" szczególnie Kanemo :loveu: super. Z niecierpliwością czekam na kolejne Wasze maluchy,które zapewne się tu pojawią. Quote
Kasia_i_Łukasz Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 [quote name='Sylwia1']Z ogromnymi trudnościami wreszcie czynnie dotarłam na dogo. Kasiu fotki cudne "maleństwa" szczególnie Kanemo :loveu: super. Z niecierpliwością czekam na kolejne Wasze maluchy,które zapewne się tu pojawią. Z największą przyjemnością witamy nową akitomaniaczkę w naszej galerii - cioteczkę Sylwunię :buzi: Nareszcie "na żywo" na dgm - pierwsze koty za płoty :lol: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Z dumą informujemy, że za sprawą Aidki w dniu dzisiejszym zostaliśmy poraz drugi dziadkami i zarazem poraz pierwszy pradziadkami :lol: Urodziło się 7 suń, 6 czerwonych i 1 biała rodzyneczka :loveu: Obrodziło u nas w same dziewuchy - oj będzie się działo! :evil_lol: Quote
Asiunia02 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Sylwia1 napisał(a):Z ogromnymi trudnościami wreszcie czynnie dotarłam na dogo. Kasiu fotki cudne "maleństwa" szczególnie Kanemo :loveu: super. Z niecierpliwością czekam na kolejne Wasze maluchy,które zapewne się tu pojawią. No wreszcie ześ się zalogowała :) :) Pozdrowionka !!! Quote
Recommended Posts