Taishi Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 bliskie spotkanie 3 stopnia-cudowne jak u nas, tylko, że u nas na początku to koty były większe od Taszika ;) Quote
wani Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Kashi... to ciasteczko dla mnie ;) Nie dosc, ze jest bialutka to jeszcze dlugowlosa :loveu: Aczkolwiek podkreslam, ze najpiekniejsze na swiecie sa dla mnie preguski :D Quote
akodirka Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 prześliczne akiciątka :loveu: tylko wymiziać by się chciało :razz: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 Kilka foteczek z serii "my i maluchy": :lol: Miłego weekendu :hand: Quote
ania_wawa Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Śliczne zdjęcia:loveu::loveu:. Wszystkie bez wyjątku !! ale Kashi poza wszelką konkurencją :loveu::loveu::loveu: Quote
Agappe Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Taishi napisał(a):bliskie spotkanie 3 stopnia-cudowne jak u nas, tylko, że u nas na początku to koty były większe od Taszika ;) zgadzam sie bliskie spotkanie 3 spotkania cudowne!!!! my od wczoraj jestesmy u znajomych, ktorzy maja kotke, szynszyla i jakiegos skowronka czy innego ptaszka. anata jest zachwycona towarzystwem :evil_lol: szynszyl nie wychodzi ze swojego sloika, ptaszek zaszyl sie w najdalszym miejscu klatki, a kot jak wczoraj wyszedl z domu tak nie wrocil :evil_lol::evil_lol::evil_lol: gdyby kot byl bardziej cywilizowany to by problemu nie bylo, bo Anata nie zwracala na niego uwagi (bedac30cm od niego) do momentu, w ktorym to on ja zaatakowal :shake: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 I pomyśleć, że jeszcze nie tak dawno one były takimi małymi szkrabami :roll: diwa operowa :lol: foczka :loveu: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Agappe napisał(a):a kot jak wczoraj wyszedl z domu tak nie wrocil :evil_lol::evil_lol::evil_lol: gdyby kot byl bardziej cywilizowany to by problemu nie bylo, bo Anata nie zwracala na niego uwagi (bedac30cm od niego) do momentu, w ktorym to on ja zaatakowal :shake: Mam nadzieję, że kotek nie wyemigrował na dobre :shake: a Anatka z opresji wyszła bez szwanku...? :diabloti: Quote
ola9338 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 ije.. jakie śliczne maluszki tylko sie zakochac :lilangel: Quote
Skibka Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 O boziu jakie niedźwiadki.. :loveu::loveu: Takie stadko mieć w domu to chyba sama przyjemność..:iloveyou: Mogę tylko pomarzyć o takiej maskotce.. Na pewno nie zaglądamy tu ostatni raz będziemy tu regularnie! :loveu: Pozdrawiamy cieplutko! ;) Quote
Agappe Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Kasia_i_Łukasz napisał(a):Mam nadzieję, że kotek nie wyemigrował na dobre :shake: a Anatka z opresji wyszła bez szwanku...? :diabloti: bez szwanku :) nawet dzis jakiegos CACIBa udalo jej sie zgarnac ;) a kotek dzisiaj wrocil na noc;) szynszyl zaczyna ze sloika wychodzic wtedy Anata macha do niego ogonkiem i szczeka, wiec on znowu nura do sloika ;) wesole towarzystwo ;) a ja poprosze aktualne zdjecia wszystkich malcow :) Quote
ania_wawa Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Kasia_i_Łukasz']I pomyśleć, że jeszcze nie tak dawno one były takimi małymi szkrabami :roll: foczka :loveu: Cuuuudoooownneee:loveu::loveu::loveu:. Quote
Kasia_i_Łukasz Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='Skibka']Na pewno nie zaglądamy tu ostatni raz będziemy tu regularnie! :loveu: ola9338, Skibka dziękujemy za odwiedzinki i zapraszamy ponownie :lol: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='Agappe']bez szwanku :) nawet dzis jakiegos CACIBa udalo jej sie zgarnac ;) a kotek dzisiaj wrocil na noc;) GRATULUJEMY kolejnego CACIBa! :Rose: [SIZE=2]całe szczęście, że kociak z emigracji powrócił :lol: a ja poprosze aktualne zdjecia wszystkich malcow :) na aktualne fotki trzeba jeszcze trochę poczekać - czytaj "sezon urlopowy" ;) Quote
Kasia_i_Łukasz Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 W końcu to galeria, więc dorzucam kolejne fotki: ;) w oczekiwaniu na "papu" :lol: nie ma jak ze starszym braciszkiem :loveu: Quote
Balaska Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Fantastyczne foty, a modele i modelki normalnie cool :loveu: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Mój pierwszy collage :oops: Jego tytuł: "ja i faceci mojego życia - Łukaszek i Asztarek" :loveu: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 [quote name='Balaska']Fantastyczne foty, a modele i modelki normalnie cool :loveu: Bialaska, miło Cię znowu tutaj widzieć :lol: Dzięki za uznanie :cool3: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Dla miłośników długowłosych akitek aktualne fotki naszego długowłosego "ciasteczka" :loveu: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Pozostając w temacie białych akitek dorzucam fotki mamusi maluszków. Tak wyglądała malutka Aszeńka :loveu: Quote
Agappe Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 haha pamietam te fotki.. w szczególności te 3 pierwsze.. Mała Aszeńka to był dopiero cudak :) Quote
Kasia_i_Łukasz Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 A tak wyglądała malutka Aidka :loveu: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 Wiem, że nie ładnie się chwalić, ale to co chcę Wam pokazać przerosło moje najśmielsze oczekiwania. Nasz prywatny akici kąt :loveu: a to arcydzieła wykonane rękoma dobrych, akicich duszyczek :loveu: Quote
Recommended Posts