Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

Z największą przyjemnością przedstawiamy kolejnego przedstawiciela "rodzinki godnej podziwu" - SATOSHI Kazoku Kanshin :loveu: (z japońskiego: jasne myślenie, bystry, mądry). Stoshi urodził się 13 listopada 2011. Szczęśliwymi rodzicami zostali, nasza ARASHI Tajgeta i E'RYU-HO-GO of Kamino Ken (hodowla "of Tomonari").

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Wstyd, że dopiero teraz, ale lepiej późno niż wcale :oops: 19.11.2011 roku na świat przyszedł kolejny miot w naszej hodowli, urodziło się pięcioro chłopaków. Z największą przyjemnością przedstawiamy Miot "T" T jak testosteron :lol::loveu::lol: Szczęśliwymi rodzicami zostali: nasza MEISHI Kazoku Kanshin i KOUHOURYU GO Miyagi Kozaki Kensha (importowany z Japonii do hodowli Akogareno)

TAIYOU Kazoku Kanshin (z japońskiego: słońce)

Posted

małe, puchate cudeńka!!! :loveu::loveu: Już nie mogę sie doczekać aż je wymiziam a to juz całkiem niedługo!!!:multi:
A TSUYOSHI to mi wyglada na takiego małego psotnika przy reszcie chłopaczków którzy mają tutaj takie niewinne minki:lol:
Satoshi jak narazie mój najulubieńszy bo taki już fajnie puchaty i tłuściutki!!!:loveu:
Ale czekam z niecierpliwościa jak reszta przystojniaczków podrośnie!!!

buziaki!!!

• 9 months later...