Shel Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Ale masz cierpliwość. Mnie przy takich pracach szlag trafia :lol:. Quote
Infortune. Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 Dziękuję! Robota baaardzo przyjemna, naprawdę. Mimo że nie mam jakiegoś zacięcia plastyczno-artystycznego spodobało mi się takie szycie :) Szkoda tylko, że taśma taka droga... :evil_lol: Ale przyszłam w innej sprawie, a mianowicie pożegnać się na czas jakiś, czyli do ok. 20czerwca. W niedzielę wyjeżdżam do Świnoujścia, Kopenhagi, Malmo, wracam w czwartek, a w weekend wybywam na DCDC, także pojawię się pewnie po wszystkim, postaram się ze zdjęciami. :) Do zobaczenia! :hand: Quote
Karolina. Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Kluska piękna, rozety superowe :loveu: (ja bym w życiu takiej ładnej nie zrobiła :roll:) A ty... fiu fiu, jaka wycieczka... fajnie ci :) Oceny masz już wystawione że wyjeżdżasz? :razz: I udanej wycieczki ;) Zdjęć dużo porób :diabloti: Quote
Sylwia K Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 http://img257.imageshack.us/img257/6320/dsc2039f.jpg ale słodziaczek http://img267.imageshack.us/img267/6443/dsc2053.jpg śliczne Quote
kaskaSz Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Fajne te rozetki, a cóż to za zlot kynologii? Miłej zabawy! Quote
taxelina Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 wyjezdzasz do malmö i nawet nie napisalas... a bysmy sie mogli spotkac... mam 30 min do malmö Quote
Zuzia&Snoopy Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Przybywam powiadomic że nadrobiłam zaległości :D http://i437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/Spring/cyt6.jpg cudnie wygląda w tej obroży! :loveu: I śliczne rozetki zrobiłaś, zazdroszczę takich zdolności artystyczno-manualnych :D W czwartek(?) przyjeżdżam ze Snoopciakiem do Poznania i będę na 100% na DCDC więc mam nadzieję ze się spotkamy, tylko jeszcze nie wiem czy wezmę łaciatka bo on oszaleje od takiej ilości psów... :) A jakbyśmy się nie spotkały to może jakiś spacerek? :razz: Quote
Infortune. Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 [quote name='Shel']Pf. Ale cwaniara! Ale o co chodzi? :siara: :evil_lol: [quote name='Karolina&Lucky']Kluska piękna, rozety superowe :loveu: (ja bym w życiu takiej ładnej nie zrobiła :roll:) A ty... fiu fiu, jaka wycieczka... fajnie ci :) Oceny masz już wystawione że wyjeżdżasz? :razz: I udanej wycieczki ;) Zdjęć dużo porób :diabloti: Dzięki! Tak jak pisałam rozety są banalne i baaardzo przyjemnie się je robi! Może zacznę jakąś produkcję masową... :lol: Tak, oceny już mam, ale tylko dlatego że mam tą wycieczkę. :lol: U mnie walka o stopnie zaczęła się tydzień wcześniej niż zazwyczaj, także teraz mam luz bluz i jutro np nie idę do szkoły bo mi się nie chce. :diabloti: Dziękuję! : ) Zdjęć pewnie będzie najwięcej moich także swojej twarzy Wam oszczędzę, ale coś tam innego się znajdzie. :eviltong: [quote name='Ewa&Duffel']Ale Ci fajnie, że teraz sobie wyjeżdżasz ;) Wiem. :p Ale pocieszę Was, że to nie jest wycieczka w celu wygrzewania się na słońcu, z moją wychowawczynią 20km dziennie to minimum :p [quote name='Sylwia K']http://img257.imageshack.us/img257/6320/dsc2039f.jpg ale słodziaczek http://img267.imageshack.us/img267/6443/dsc2053.jpg śliczne Dziękujemy :loveu: [quote name='kaskaSz']Fajne te rozetki, a cóż to za zlot kynologii? Miłej zabawy! Dziękuję. Zlot kynologii to zlot forum na którym jestem. ;) [quote name='deer_1987']wyjezdzasz do malmö i nawet nie napisalas... a bysmy sie mogli spotkac... mam 30 min do malmö Oj, nawet o tym nie pomyślałam. :oops: Ale w Malmo będę tylko parę godzin a i tak podobno nie będę miała czasu wolnego także pewnie nie byłoby jak się spotkać... [quote name='Ania!']Baw się dobrze :bye: Dziękuję, na pewno będę! :) [quote name='Zuzia&Snoopy']Przybywam powiadomic że nadrobiłam zaległości :D http://i437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/Spring/cyt6.jpg cudnie wygląda w tej obroży! :loveu: I śliczne rozetki zrobiłaś, zazdroszczę takich zdolności artystyczno-manualnych :D W czwartek(?) przyjeżdżam ze Snoopciakiem do Poznania i będę na 100% na DCDC więc mam nadzieję ze się spotkamy, tylko jeszcze nie wiem czy wezmę łaciatka bo on oszaleje od takiej ilości psów... :) A jakbyśmy się nie spotkały to może jakiś spacerek? :razz: Aaaa, kogóż to moje oczy widzą. :mdleje: Witaaaj! Dzięki! A co do Poznania, dobrze wiesz, że ja jestem bardzo chętna! Z tymże ja wracam dopiero w czwartek jakoś o 22, więc spotkać możemy się w piątek albo już na DCDC (a kiedy wracasz do Wawki?) :p Tam już spotykam się prawdopodobnie z jedną dziewczyna, więc będzie większe spotkanie. :lol: No i gdybyś wzięła Łaciatka byłoby cuuudownie. :loveu: Ja się zastanawiam czy wybrać się na cytadelę z Kluską czy nie i nie wiem na razie co zrobić... Dogo działa jakby chciało a nie mogło... :angryy: Quote
Feigned Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 ja też lubię robić takie rzeczy jak te rozety, uspokaja mnie to :evil_lol: dobrej zabawy! :multi: Quote
Kashdog Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 No to miłej zabawy życzę :) Ja po radzie pedagogicznej będę chodzić do szkoły kiedy mi się zachce:diabloti:, bo tam w takie upały jak dzisiaj się wytrzymać nie da :shake::shake: Quote
taxelina Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 No spodziewam sie jak to jest na takich wycieczkach :) Tak dogo cos dzis nie dziala.. Quote
Zuzia&Snoopy Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Infortune. napisał(a):Aaaa, kogóż to moje oczy widzą. :mdleje: Witaaaj! Dzięki! A co do Poznania, dobrze wiesz, że ja jestem bardzo chętna! Z tymże ja wracam dopiero w czwartek jakoś o 22, więc spotkać możemy się w piątek albo już na DCDC (a kiedy wracasz do Wawki?) :p Tam już spotykam się prawdopodobnie z jedną dziewczyna, więc będzie większe spotkanie. :lol: No i gdybyś wzięła Łaciatka byłoby cuuudownie. :loveu: Ja się zastanawiam czy wybrać się na cytadelę z Kluską czy nie i nie wiem na razie co zrobić... Dogo działa jakby chciało a nie mogło... :angryy: :) No to super! Już się nie mogę doczekac i mam nadzieję że również uda mnie się poznac Milkę:loveu::multi: Będę prawdopodobnie w sobotę i w niedzielę, także raz przyjdę z laciatym a drugi raz bez:evil_lol: Najgorsze jest to że nie będę miała dostępu do neta (znów:angryy:), dlatego trudno nam się będzie zgadac...ale jak już się uda nam spotkac na DCDC to możemy omówic dalsze spotkania:evil_lol: Mogę też Ci przesłac mój numer komórki na PW, wtedy możemy się jakoś zgadac smsem;) Do Warszawy wracam hmm...prawdopodobnie 5. lipca ale to jeszcze może ulec zmianie;) Quote
Daga&Maks Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 no to w takim razie udanego wyjazdu życzę :) Quote
sunshine Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 no przecież że z Kluchą:D jak spotkam tam psiaki z dogo to każdemu foty strzelam:D Quote
Infortune. Posted June 19, 2010 Author Posted June 19, 2010 Wróciłam, stęskniliście się? :diabloti: Było cudownie, ale nie będę się rozpisywać bo pewnie nikomu nie chce się czytać. ;) Dziś byłam na DCDC na Cytadeli, tutaj są gnioty z dziś, jutro będa z jutra. :evil_lol: http://s437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/Dog%20Chow%20Disc%20Cup/ [SIZE="1"]Kolejność się pomieszała, ale to co... :diabloti: Quote
Shel Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Obejrzałam parę zdjęć i dalej nie mogę, bo chyba uderzę komputerem o ścianę :lol:. Zabiję mój wolny neet :roll:. Fajnie, że poszłaś :razz:. Na DCDC to ja jeszcze żadnym nie byłam. :hmmmm: Ale mam nadzieję, że znowu zobaczymy się w listopadzie :). Quote
Unbelievable Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 phi, co to za zawody, na których nie ma żadnego russella :diabloti: Quote
Infortune. Posted June 19, 2010 Author Posted June 19, 2010 Shel napisał(a):Obejrzałam parę zdjęć i dalej nie mogę, bo chyba uderzę komputerem o ścianę :lol:. Zabiję mój wolny neet :roll:. Fajnie, że poszłaś :razz:. Na DCDC to ja jeszcze żadnym nie byłam. :hmmmm: Ale mam nadzieję, że znowu zobaczymy się w listopadzie :). Spoko, nie ma co oglądać. :lol: Jasne, jeśli tylko przyjedziesz... :diabloti: Unbelievable napisał(a):phi, co to za zawody, na których nie ma żadnego russella :diabloti: Russel jak russel, ale w ogóle coś innego nić border collie by się przydało... :evil_lol: Quote
Recommended Posts