Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lucky.']Co ty chcesz od tych zdjęć kobieto ?!
Czyżby to był rogz ? :P
Ale od tych nic :eviltong: Po prostu mówię, że wyszłam z wprawy i wychodzi mi tylko połowa zdjęć, a nawet mniej. :lol:
Jasne, że rogz. :loveu:

[quote name='Shel']Boszz jaka ona cudna i słodka! Koniecznie częściej aparat w łapki!! ;) :P
Oj tam, nie mam czasu :eviltong: Poza tym denerwuje się że mi nie wychodzi i zamiast ćwiczyć to się wkurzam. :evil_lol:

[quote name='halgre']http://i437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/szit.jpg - Jaka słooooodka

[FONT=Courier New]
http://halgre.posadzdrzewo.pl[/FONT]

[quote name='wiki4']http://i437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/szit.jpg
Aaa, jaka słodycz :loveu:
Dziękujemy! :loveu:

Hihi, tak się pluły o zdjęcia, a jak dałam to nikt nie ogląda. :evil_lol: Aż takie straszne? :evil_lol: :cool3:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przyszłam Wam osobiście napisać, że macie przepiękny banner i avek :loveu: Strasznie te kolorki Milce pasują !
I że robisz piękne foty :) Jakim aparatem to wiem, ale jakim obiektywem chętnie bym się dowiedziała :diabloti:

I w ogóle to nie wiem czy już coś tu pisałam, bo zaglądam czasem, ale jeśli nie to się ładnie przywitam :loveu:

Posted

[quote name='Shel']Masz ćwiczyć!! Rozkaz :P Ja tam pstrykam codziennie ]:->
A co mi zrobisz jak nie będę? :cool3:

[quote name='Marta_Ares']http://i437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/szit.jpg
sama slodycz :):)

domagam sie zdecydowanie wiecej fotek :P

[quote name='CaneSs']O Mój Boże! Jakie cudowne zdjęcia.
http://i437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/szit.jpg to mnie powaliło.! < 3 :loveu::loveu::loveu:

[quote name='Feigned']pięęęękna ! :loveu: :loveu:
koniecznie musi być więcej zdjęć :cool3:
Dziękuję. :) Postaram się dawać zdjęcia częściej i większych ilościach, ale przywołajcie mi wiosnę, proooooszę. :lol:

[quote name='Zuzia&Snoopy']To zabierasz ją na biglówkę jak przyjadę do Poznania:loveu:
http://i437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/l2.jpg świetne zdjęcie! Okoooo:loveu:
Kocham tego puchatego misiaka:loveu:
Hihi, pewnie. :evil_lol: Mówiłam Ci, że w niej, jak widzi latające i szczekające psy, włącza się mały agresor. :oops: Poza tym to był jednorazowy epizod, często już jej się takie nie zdarzają, niestety.

[quote name='Sylwia K']http://i437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/szit.jpg jak słodko:loveu:
moja ma niby krótką sierść, ale pomimo tego i tak zawsze się bardzo brudzi niestety
Ta krótka sierść to takie złudzenie, czasem więcej z nią problemów niż z długą. :lol:

[quote name='WeronikaM']piękna :loveu:
http://i437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/jhghg.jpg
Dzięki! :loveu:

[quote name='Ewa&Duffel']Ale fajne jest to zdjęcie :loveu: Ta brudna łapeczka taka słodka jest :cool3::loveu:
http://i437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/szit.jpg
Dziękuję!
Oj, bardzo, zwłaszcza, że mam biało-zieloną pościel. :evil_lol: :siara:

Posted

[quote name='Moniek193']Przyszłam Wam osobiście napisać, że macie przepiękny banner i avek :loveu: Strasznie te kolorki Milce pasują !
I że robisz piękne foty :) Jakim aparatem to wiem, ale jakim obiektywem chętnie bym się dowiedziała :diabloti:

I w ogóle to nie wiem czy już coś tu pisałam, bo zaglądam czasem, ale jeśli nie to się ładnie przywitam :loveu:
Ooo, nowa 'twarz' w galerii! :multi: Witamy i dziękujemy, mavek i banner by miSZCZ, Shel. :loveu:

Dziękuję, nie będę się powtarzać, że ja tych zdjęć za takie nie uważam... :loveu: A szkła mam dwa, Nikkora 18-105 i Nikkora 50mm, te zdjęcia były robionestałką, jak chyba większość tutaj, ale słoneczko pojawia się coraz częściej więc tele wróci do łask. :loveu: :lol:

Nie, chyba nic nie pisałaś, przynajmniej ja nie pamiętam. ; ) Ale teraz, jak już się ukazałaś to pisz, pisz! :diabloti:

[quote name='Kashdog']Jakbyś chodziła z nami na spacery to zabawa z innymi psami byłaby normą :diabloti:
http://i437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/szit.jpg
Ekstra :loveu:
No nie wie czy moje kochane łaciate by nie siało ziarna niezgody w towarzystwie. :lol:

[quote name='Karolina&Lucky']http://i437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/jhghg.jpg
Aaaa......
cudo, cudo :loveu:
:loveu:

Wiecie co jest jutro? :cool3:
Otóż, moi drodzy, mam jutro wolne (tzn mam jakiś tam dzień przedsiębiorczości i powinnam iść do jakiegoś zakładu pracy uczyć się zawodu, ale kto by tam szedł jak można się wyspać...? :evil_lol: :lol:) i mam ambitny plan zabrania Kluski i Nikodema na jakąś przechadzkę coby przypomnieć sobie jak się używa wymienionego wcześniej pana. :eviltong: Mam nadzieję, że przyniosę trochę zdjęć, ale nic nie obiecuję. ; )

No i jeszcze jedna sprawa, kończy mi się umowa i mam wybrać sobie telefon, ale zupełnie nie wiem na co się zdecydować, rozważam LG Cookie i Samsunga Omnię Lite, ale nie wiem czy warto,. Miał ktoś styczność z tymi telefonami? A może potraficie polecić coś innego, dobrego, najlepiej dotykowego? :cool3:

Posted

Na telefonach się nie znam, ale w życiu nie kupiłabym sobie dotykowego, bo mnie szlag trafia jak coś na nich robię :diabloti:
Moja koleżanka ma cookie i ujdzie, ale moje zdanie co do tych telefonów się nie zmieni :lol:

Posted

co do telefonow to sie wypowiem ;D
LG cookie ma moj brat i jest do d ;D tzn nie podoba mi sie wcale , oprocz tego ze ma rysik i painta ;p cookie jest bardzo glosny
Omnie mialam i polecam!! super telefon , wart swojej ceny , ale nie wiem czy maja go w ofercie jakiejs jak ja bralam to nie bylo
co do innych dotykowych to mam teraz samsunga Aville i tez polecam! nie ma rysika w zestawie ale ma bardzo dobry aparat i mase opcji , np czujnik ruchu , dobre glosniki - polecam!

czekamy na Milke!!

Posted

[quote name='Infortune.']Hihi, pewnie. :evil_lol: Mówiłam Ci, że w niej, jak widzi latające i szczekające psy, włącza się mały agresor. :oops: Poza tym to był jednorazowy epizod, często już jej się takie nie zdarzają, niestety.
[/QUOTE]

Ale przecież łaciate są taaakie grzeczne:diabloti:

Posted

Mam nadzieję, że przyniosę trochę zdjęć, ale nic nie obiecuję. ; )

:multi:

ja rok temu bardzo chciałam dotykowego i sobie kupiłam, ale po kilku miesiącach bardzo mnie wkurzam (m in podczas pisania sms ów)

Posted

Mam nadzieję, że przyniosę trochę zdjęć, ale nic nie obiecuję. ; )

ja rok temu bardzo chciałam dotykowego i sobie kupiłam, ale po kilku miesiącach bardzo mnie wkurzam (m in podczas pisania sms ów)

Posted

Infortune. napisał(a):

No i jeszcze jedna sprawa, kończy mi się umowa i mam wybrać sobie telefon, ale zupełnie nie wiem na co się zdecydować, rozważam LG Cookie i Samsunga Omnię Lite, ale nie wiem czy warto,. Miał ktoś styczność z tymi telefonami? A może potraficie polecić coś innego, dobrego, najlepiej dotykowego? :cool3:

nie bierz szajsunga ;) wszystkie które "znam", niezależnie od modelu, miały jakieś dziwne dolegliwości typu po miesiącu nie działający aparat, rozwalający się wyświetlacz 3 razy pod rząd, brak możliwości ładowania przy dobrej baterii i ładowarce i takie tam : P

Posted

Ja posiadam LG cookie :loveu: Ciasteczko ma bardzo dużo bajerów np. gier, aplikacji etc. dobre na nudę :D Mi bateria trzyma ok 4-5dni :) Ogólnie telefonik jest ładny, zgrabny, ma rysik, choć jest troszkę hm.. powolny :diabloti: Ale spokojnie, nauczysz się przy nim cierpliwości :D

PS Ja do mojego Nikona d60 używam kit-a, ale mam go serdecznie dość :evil_lol: Planuję zakup właśnie stałki 50mm :) A Ty masz f1.8 czy f1.4 ?

Posted

Unbelievable napisał(a):
nie bierz szajsunga ;) wszystkie które "znam", niezależnie od modelu, miały jakieś dziwne dolegliwości typu po miesiącu nie działający aparat, rozwalający się wyświetlacz 3 razy pod rząd, brak możliwości ładowania przy dobrej baterii i ładowarce i takie tam : P

A ja mam samsunga od 2 lat i nigdy nic mu się nie działo(nie dotykowy, a rozsuwany). Wszytsko działa sprawnie, bez zarzutów. Bateria także długo trzyma, więc.. :) Dzisiaj wymieniam telefon i biorę także samsunga, Avilę.

Kluskowe foty widziałam, świetne. Tylko proszę więcej i częściej :loveu:

Posted

Kashdog napisał(a):
Na telefonach się nie znam, ale w życiu nie kupiłabym sobie dotykowego, bo mnie szlag trafia jak coś na nich robię :diabloti:
Moja koleżanka ma cookie i ujdzie, ale moje zdanie co do tych telefonów się nie zmieni :lol:

A ja własnie strasznie lubię dotykowe, u mnie w rodzinie mają dwie osoby i z żadnym się nic nie stało, nawet się nie zacina, także to pewnie zależy od telefonu. ;)

gops napisał(a):
co do telefonow to sie wypowiem ;D
LG cookie ma moj brat i jest do d ;D tzn nie podoba mi sie wcale , oprocz tego ze ma rysik i painta ;p cookie jest bardzo glosny
Omnie mialam i polecam!! super telefon , wart swojej ceny , ale nie wiem czy maja go w ofercie jakiejs jak ja bralam to nie bylo
co do innych dotykowych to mam teraz samsunga Aville i tez polecam! nie ma rysika w zestawie ale ma bardzo dobry aparat i mase opcji , np czujnik ruchu , dobre glosniki - polecam!

czekamy na Milke!!

Ooo, kogo ja widzę :diabloti:
Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź, Cookie już chyba odpadł zupełnie bo jednak czytam i słyszę że to nienajlepszy telefon, także teraz pewnie wezmę Omnię. :lol:

Zuzia&Snoopy napisał(a):
Ale przecież łaciate są taaakie grzeczne:diabloti:

Ja tak nigdy nie twierdziłam... :siara: :diabloti:

WeronikaM napisał(a):

Nie ma się co cieszyć bo jak na razie nigdzie nie byłyśmy, miałyśmy bardzo pracowite przed-popołudnie. :lol:

Ja więcej dzwonię niż piszę, więc może nie będzie tak źle...

Unbelievable napisał(a):

Izuuus napisał(a):
A ja mam samsunga od 2 lat i nigdy nic mu się nie działo(nie dotykowy, a rozsuwany). Wszytsko działa sprawnie, bez zarzutów. Bateria także długo trzyma, więc.. :) Dzisiaj wymieniam telefon i biorę także samsunga, Avilę.

Kluskowe foty widziałam, świetne. Tylko proszę więcej i częściej :loveu:

No, bardzo pomocne, nie ma co. :diabloti:
Ja nigdy nie miałam Samsunga, ale tez nie słyszałam o nich jakichś złych opinii... :niewiem:

A Avilę miałam kilka dni, ale wg mnie taki sobie telefon. Słabo wykonana, wolno chodzi i w ogóle jakaś taka prosta. Sprzedałam niedawno. :diabloti:

Moniek193 napisał(a):
Ja posiadam LG cookie :loveu: Ciasteczko ma bardzo dużo bajerów np. gier, aplikacji etc. dobre na nudę :D Mi bateria trzyma ok 4-5dni :) Ogólnie telefonik jest ładny, zgrabny, ma rysik, choć jest troszkę hm.. powolny :diabloti: Ale spokojnie, nauczysz się przy nim cierpliwości :D

PS Ja do mojego Nikona d60 używam kit-a, ale mam go serdecznie dość :evil_lol: Planuję zakup właśnie stałki 50mm :) A Ty masz f1.8 czy f1.4 ?

A nie zacina Ci się? Nie masz czegoś takiego, że ekranik nie reaguje na dotyk? Bo wczoraj się trochę dowiadywałam i dwie osoby powiedziały mi o takich problemach. ;)

Ja w ogóle nie kupowałam z KITem bo nie warto. :lol: Od razu kupiłam z Nikkorem, chociaż w ogóle to miałam jeszcze inny plan, żeby wziąć samo body i do tego Tamrrona 55-200 bo wtedy był w Fotojokerze za 200zł bodajże, ale nie udało mi się go dostać, niestety.

Stałkę mam 1,8 ;)

Shel napisał(a):
Jak kupisz do d60 stałki to bez AF ;) D60 nie mają silnika

Nie? A co ma Alla? Nie D60?

Nie mam zdjęć bo tak jak mówiłam byłyśmy od rana bardzo zajęte i mam nadzieję, że wieczorem pokażę Wam efekty - mała niespodzianka. :evil_lol:

Teraz lecę po telefon, może z czymś wrócę. :lol: