Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Kluchy. :diabloti:

Wpadłam z nadzieją, że ujrzę jakąś śnieżną Milkę, wchodzę, patrzę i co widzę? NIC. :mad:
Nie będzie zdjęć, to nie będzie przesyłki z kotem. :siara:

Posted

Ania! napisał(a):
[FONT=Comic Sans MS]Podpisuję się pod tym. Mam serdecznie dość, kiedy wyglądam rano przez okno. Tego śniegu zamiast coraz mniej jest coraz więcej :shake:[/FONT]

A jeszcze ciekaiwiej będzie jak ta cudowna, biała kołderka zacznie topnieć. Pies mi sie chyba utopi. :evil_lol:
W ogóle to ja już chcę wiosnę bo mój pies wygląda jakby dorabiał w kopalni, a nie ma sensu jej teraz kąpać. :shake:

Sallcia napisał(a):
gdzie jakieś zdjęcia? :(

Nie ma. :niewiem:

Cavy napisał(a):
Cześć Kluchy. :diabloti:

Wpadłam z nadzieją, że ujrzę jakąś śnieżną Milkę, wchodzę, patrzę i co widzę? NIC. :mad:
Nie będzie zdjęć, to nie będzie przesyłki z kotem. :siara:

Dobra, dobra, już coś daję. :evil_lol: Ale pewnie jak dam to wszystkich wywieje. :lol:

W każdym bądź razie świeżutka, szumiąca, rozmazana kluska zżerająca marchewkę.

Posted

Cavy napisał(a):
marchewkę? Tylko tyle? Biedny pies. :shake: :diabloti:

Za to oczko piękne. :loveu:

W końcu musi schudnąć. :diabloti:

Sztuczne, dlatego piękne. :lol:

Dobra, lecę leczyć doła lodami z milką i książką. :evil_lol:
Do kiedyś kochani!

Posted

[quote name='Bzikowa']Wyszła jak szczeniur :loveu:

Miłego leczenia doła :)
:loveu:

A dziękuję, wyleczony skutecznie, ale ciut innym sposobem... :evil_lol:

[quote name='CaneSs']Piękna! Cudowna! Śnieżna Milka < 3
Dziękujemy!

[quote name='Pestka']Surową marchewe zajada? :cool3:
Pewnie! Ona da się za nią zabić, uwielbia marchewki (może dlatego ma jeszcze sprawne oczka? :evil_lol:), podobnie jak jabłka, arbuzy, banany, mandarynki, pomarańcza (a podobno psy nie lubią zapachu i smaku cytrusów :lol:) i inne owoce i warzywka. :cool3:

[quote name='Bartiśkowa_']Kolorowe chcę z marcheqwką (wiem ze mam zachcianki :evil_lol:) pliss
Lubi marchewki ?
A po co? Musisz uwierzyć na słowo bo nie mam już tych zdjęć na komputerze, ani w kolorze ani w innych wersjach. :razz:

[quote name='Sallcia']
http://img715.imageshack.us/img715/2999/qz3knn.png
:hand:
życzonka od nas!

[quote name='Nikolaaa']Milutkich walentynek :)
http://img23.imageshack.us/img23/6740/39448171.png
Dziękujemy bardzo i nawzajem. :p

[quote name='agaciaaa']Patrzę rano przez okno i co widzę? Taaak, to białe g*** padające z nieba :roll: Samochodów na parkingu pod oknem już prawie wcale nie widać :cool3: Chyba zapadnę w sen zimowy i wstanę wiosną i to dopiero jak już sie to całe badziewie roztopi.

A tak w ogóle to cześć :lol:

http://i437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/DSC_0894.jpg rzadko mamy okazje podziwiać Milkowe oczy :lol: :loveu:
U nas niektóre samochody są zasypane praktycznie po sam dach, chyba nikt nie jeździł nimi od pierwszego śniegu. :lol:

No cześć, cześć :evil_lol:

Racja, oczy to rzadki widok, ale już niedługo, jak zrobi się cieplej maszynka pójdzie w ruch i dzieciątko odzyska wygląd psa. ;) W ogóle to zdecydowanie przydałaby jej się kąpiel bo jest okropnie brudna i niezbyt ładnie pachnie, a dopóki jest śnieg, który w ciągu dnia topnieje nie ma sensu tego robić. :roll:

[quote name='Kashdog']http://i437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/DSC_0894.jpg
No piękna :D

Posted

[quote name='sunshine']http://i437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/DSC_0894.jpg

To marchewka?:D

Hehehe myślałam że kawał lodu:D słodko wygląda:)
Lód? :lol: No może faktycznie na marchewkę nie wygląda, ale zapewniam, że to marchew. :eviltong:

[quote name='as_kate']co z tego, że pies surową marchewkę zjada, mój sępi u mnie kalarepkę :o wszystku lubi poza czosnkiem :evil_lol:
Kalarepkę też zdarza jej się zjeść. :evil_lol: A czosnku nigdy nie próbowałam jej nawet dawać, wiem tylko, że nie lubi pomidorów. :lol:

[quote name='bianka19']cześć ! ;)
marchewkę?!
ale śliczne zdjęcie :D
czekamy na więcej!
Hej. :hand:
Ano marchewkę, jak mówiłam, uwielbia jej jeść. :p

Caprisie, fotki widziałyśmy. ;)

Wiecie co? To moje małe łaciate jest jednak mądre. :evil_lol: Jestem straszna, że tak w nią wątpię.
Dziś po dwutygodniowej przerwie zaliczyłyśmy trzy klikerowe sesyjki i skubana bardzo ładnie robiła obrociki na misce (a stosunkowo niedawno je zaczęłyśmy) i kilka razy udało jej się wykonać księżycowy krok :multi:, chociaż jeszcze nie wie o co mi dokładnie chodzi.
To na tyle chwalenia się.

Teraz przysłąm Wam mokre buziaki od Kluski z okazji nieuznawanych i neobchodzonych przez nas walentynek. :evil_lol:

Ja idę się odprężyć przez kolejnym tygodniem męczarni umysłowej. :hand:

Posted

Pewnie! Ona da się za nią zabić, uwielbia marchewki (może dlatego ma jeszcze sprawne oczka? ), podobnie jak jabłka, arbuzy, banany, mandarynki, pomarańcza (a podobno psy nie lubią zapachu i smaku cytrusów ) i inne owoce i warzywka.

To super, mój za owocami nie przepada, ale za to gotowane warzywka lubi :cool3:

Gratuluję, mądre z Milki psisko.

Posted

http://i437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/DSC_0894.jpp
słodko wyszła z tą marchewką :loveu:
Duffel też uwielbia owoce i warzywa,jego najukochańsze to mandarynki ;) Ale za marchewką surową jakoś nie przepada...chyba nie do końca umie ją jeść ;) Rozgryza na mniejsze kawałki i zostawia ;)

Gratulujemy postępów w nauce ;) My nadal ćwiczymy równowagę, chyba nic nie wyjdzie nam z tej sztuczki,a szkoda, bo strasznie ją lubię...(tzw.wiewiór)