Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

CaneSs napisał(a):
Oo, to zazdroszczę. :P
Ja mam tylko 2 i 3 :D
i cała rodzinka się w to wciągnęła :P ( włącznie z czworonogiem, który tylko trochę przysypia :P )

Ja kupione mam od 1 do 4, 5 i 6 mam tak troszkę... nielegalnie :diabloti:
U mnie też wszyscy (no, może brat niekoniecznie :lol:) oglądają Housea, ale co tu się dziwić, najlepszy serial jaki widziałam. Innych nie oglądam. :lol:

Shel napisał(a):
Ja muszę uzbierać 800zł więc cicho być :P

Hahaha, powodzenia, wierzę w Ciebie całym sercem... :turn-l:
A, i nie odpowiedziałaś mi na pytanie, czego się po mnie spodziewałaś, bardzo mnie to nurtuje. :hmmmm: :diabloti:

mineralna_ napisał(a):
tymi z galerii wyżej wiesz :P
Twoimi xD
fajne są, nie wiem co ty w nich widzisz takiego nie teges. brzydkich zdjęć nie widziałaś dziewczyno :P

Dziękuję, miło słyszeć :jumpie:

CaneSs napisał(a):
na co zbierasz ? :D

Shel napisał(a):
Na obiektyw

Tak jak wyżej, powodzenia, na pewno się uda. :cool3:
A na jakie szkło zbierasz?

Ja teraz lecę do wanny, poleżeć sobie w gorącej wodzie... :loveu: Do później :eviltong:

Posted

[quote name='Infortune.']Oni mówią, że te mrozy jeszcze conajmniej kilka tygodni :placz: Ja nie chcę! :placz:

A teraz lecę, do Was wpadnę później! :bye:

Ja też nie chcę! Wczoraj byłam na spacerze na łące (do której trochę trzeba dojść) i zanim tam doszłam to Snoopiemu już się zimno zrobiło, więc pobyliśmy tam tylko trochę....Słońce może zostać ale niech trochę cieplej się zrobi...
Wpadaj, wpadaj jak najszybciej, bo chcę więcej zdjęć :diabloti:
http://i437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/Autumn/Winter/DSC_0711kopia.jpg jejuuu śliczny kubraczek:D
Do niej chyba wszyskie kolorki pasują:loveu:

Posted

[quote name='Shel']Milkaaa! Ale ma fajny kubraczek :)

Więcej!!!

[quote name='gops']swietny kubrak!!
zdejcia bardzo fajne
i MIlka sliczna ;D
Dzięki, kubraczek hand made :evil_lol: Dziś koleżanka mi mówiła, że swojemu weimarowi kupiła za 45zł derkę, więc poszłyśmy do tego zoologicznego i taka sama derka jaką kupiła koleżanka dla mojej sucz kosztowała 50 zł. Ciekawe... :hmmmm: :diabloti:

[quote name='Zuzia&Snoopy']Ja też nie chcę! Wczoraj byłam na spacerze na łące (do której trochę trzeba dojść) i zanim tam doszłam to Snoopiemu już się zimno zrobiło, więc pobyliśmy tam tylko trochę....Słońce może zostać ale niech trochę cieplej się zrobi...
Wpadaj, wpadaj jak najszybciej, bo chcę więcej zdjęć :diabloti:
http://i437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/Autumn/Winter/DSC_0711kopia.jpg jejuuu śliczny kubraczek:D
Do niej chyba wszyskie kolorki pasują:loveu:
Taak, ja też chcę ciepło. Już nawet może nie być słońca. :lol:

[quote name='Russellka']Białe tak mają :diabloti:

Ale ma gustowne wdzianko :cool3::loveu:
Więcej fotek!
Jasne. :cool3: Białe mają swój urok, ale jak mają ąłty to już trudniej jest :lol:

[quote name='wiki4']http://i437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/Autumn/Winter/DSC_0711kopia.jpg
Ale słodka :loveu:
:loveu:

[quote name='Ewa&Duffel']http://i437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/Autumn/Winter/DSC_0711kopia.jpg
ale super wygląda w tym kubraczku :loveu:

Ja mam gorzej, bo muszę 3000 uzbierać :diabloti:
A na co ci tyle? :crazyeye: Na tą sigmę?

[quote name='CaneSs']Łaa.! Jak zajefajny kubraczek ma Milka. < 3 Cudnie, Cudnie, Cudnie :D
A my bo bannera zapraszamy ;-)
Dziękujemy ;)
Za banner też, cudowny jest! :loveu:

No, to lecimy dalej:
Podobne, ale inne :evil_lol:

Brudas :placz:

Posted

Shel napisał(a):
Jaki pan taki pies :diabloti:
grr, pewnie specjalnie założyłaś jej żółwie! :mad::-(

Dlaczego mnie obrażasz? :placz: Przecież wiesz, że jestem jedyną wierzącą w Twoje siły osobą! :diabloti:

Jasne, mam przyjemność z dręczenia innych.:lol: A gdzie Ty w ogóle kobieto obroże widzisz? :hmmmm:

Posted

[quote name='Infortune.']
A na co ci tyle? :crazyeye: Na tą sigmę?

Tak, na Sigmę ;) Ale wątpię, żebym tyle uzbierała, to jest raczej niemożliwe :evil_lol:

http://i437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/Autumn/Winter/DSC_0712kopia.jpg
słodki pyszczek :loveu:

Nie narzekaj, że ona brudna jest...brudny to jest moj pies...ciągle powtarzam tacie, że trzeba go wykąpać,a on ciągle mówi, że nie ma sensu, bo i tak się zaraz ubrudzi...:shake:

Posted

as_kate napisał(a):
Kurczę, ludzie na dogo mają albo tanie aparaciki, albo lustra... tylko ja mam taką hybrydę? Jakkolwiek to wpływa na moje zdjęcia...

ja tez mam hybryde ;p

fajnie Milce w tym kubraczku ;) Jaki ona ma rozmiar obroży? ;> Mka?