Shel Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Infortune. napisał(a): Jasne, jeśli tylko przyjedziesz... :diabloti: Jak zuza nie pojedzie to coś się wymyśli :lol:. Quote
Unbelievable Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Infortune. napisał(a): Russel jak russel, ale w ogóle coś innego nić border collie by się przydało... :evil_lol: ee no przecież są, i aussie, i ACD, i jorczek chyba nawet się załapał... : P Quote
Foxowa Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Fajne fotki co chcesz ;p Nawet połowa poszła :diabloti: Quote
kajkoowa Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Witamy :hand: Strasznie podobają mi się Twoje zdjęcia:loveu: A Milka jest słodka, nie dałabym jej tylu lat :) Będziemy do Was wpadać :) Pozdrawiamy Quote
Infortune. Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 Shel napisał(a):Jak zuza nie pojedzie to coś się wymyśli :lol:. No pewnie przecież pociągi jeżdżą codziennie... :evil_lol: Unbelievable napisał(a):ee no przecież są, i aussie, i ACD, i jorczek chyba nawet się załapał... : P Niby tak, ale dla mnie i tak zbyt biało-czarno. :lol: deer_1987 napisał(a):no a zdjecia z zagranicznej wycieczki? Nie ma. :P Mam sporo, ale większość to ja i moi znajomi, więc lepiej tego tutaj nie wstawiać bo różne rzeczy się działy... :diabloti: Ale jak obrobie zdjęcia to może i coś wrzucę. ;) Foxowa napisał(a):Fajne fotki co chcesz ;p Nawet połowa poszła :diabloti: Jaka połowa ? Kaja10014 napisał(a):Witamy :hand: Strasznie podobają mi się Twoje zdjęcia:loveu: A Milka jest słodka, nie dałabym jej tylu lat :) Będziemy do Was wpadać :) Pozdrawiamy Witamy i zapraszamy częściej! :) Bardzo mi miło :) Milka może i na swoje lata nie wygląda i w sumie się nie zachowuje, ale dziś było widać, że starsza z niej pani... :lol: Przy tych latających psach jest spokojna, ospała, milcząca... :diabloti: Właśnie wróciłam z cytadeli, znowu nie mogłam być dłużej :roll: Żałuję, że nie moge obejrzeć finałów, ale trudno się mówi. Mam sporo zdjęć, nie wiem, które nadają się do publikacji, które nie, do obejrzenia będa pewnie wieczorem. ;) Quote
Kosmaty Gałganek Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Lucky. napisał(a):A może by tak jakieś zdjęcia Milki, co ? :P Racja, nie zapominajmy czyja to galeria ;):evil_lol: Quote
Infortune. Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 Milka była ze mną, więc na jakieś dwa zdjęcia się załapała, spokojnie... :diabloti: Quote
Kosmaty Gałganek Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 To grzecznie czekamy na te dwa ale byłoby miło, gdyby się jakoś rozmnożyły ;) Quote
sunshine Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 FOCH ... tu tez wypadało ten fakt zaakcentować :D, niech wiedzą, a co :D... A co i gdzie w listopadzie się dzieje?:) Quote
Shel Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Infortune. napisał(a):No pewnie przecież pociągi jeżdżą codziennie... :evil_lol: \ Chodziło mi raczej o jakiegoś forumowicza. :eviltong: Quote
Infortune. Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 Ups, jednak się przeliczyłam, nie mam ani jednego zdjęcia Kluski, a wydawało mi się, że robiłam... :lol: W każdym bądź razie - nie ma na co patrzeć, wygląda jak na poprzednich zdjęciach, tylko trochę już zarosła. :diabloti: Gdyby ktoś był jeszcze zainteresowany, zdjęcia z dzisiejszego DCDC : http://s437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/Dog%20Chow%20Disc%20Cup/Niedziela/ Quote
gops Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 sunshine napisał(a):Czy tylko mi wyskakuje błąd strony?:( mi dziala zdjecia prosze zrobic Milki!! dawno nic nie bylo ;p Quote
Daga&Maks Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 oglądam te twoje zdjęcia z DCDC i coraz bardziej żałuję że nie wybrałam się na zawody w Chorzowie pomimo deszczu :placz: Quote
Asiaczek Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Witaj, Asiaczki przydreptały i tutaj:) A skusił mnie śmieszny tytuł Galerii, no i cudne imię suni:loveu: Pzdr. Quote
Ewa&Duffel Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Hej :) Bardzo fajnie Ci wyszły zdjęcia z DCDC :) Te psiaki są niesamowite !!! Koniecznie muszę się wybrać, jak zawody będą w Warszawie ;) Czekamy na zdjęcia Milki :diabloti: Quote
Lucky. Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 No to tej Milki chyba się nie doczekamy ............ :P Quote
sunshine Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Teraz mi się wszystko otwiera:D Masz talent:D Quote
Recommended Posts