Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję!
Robota baaardzo przyjemna, naprawdę. Mimo że nie mam jakiegoś zacięcia plastyczno-artystycznego spodobało mi się takie szycie :) Szkoda tylko, że taśma taka droga... :evil_lol:

Ale przyszłam w innej sprawie, a mianowicie pożegnać się na czas jakiś, czyli do ok. 20czerwca. W niedzielę wyjeżdżam do Świnoujścia, Kopenhagi, Malmo, wracam w czwartek, a w weekend wybywam na DCDC, także pojawię się pewnie po wszystkim, postaram się ze zdjęciami. :)

Do zobaczenia! :hand:

Posted

Kluska piękna, rozety superowe :loveu: (ja bym w życiu takiej ładnej nie zrobiła :roll:)

A ty... fiu fiu, jaka wycieczka... fajnie ci :)

Oceny masz już wystawione że wyjeżdżasz? :razz:

I udanej wycieczki ;) Zdjęć dużo porób :diabloti:

Posted

Przybywam powiadomic że nadrobiłam zaległości :D
http://i437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/Spring/cyt6.jpg cudnie wygląda w tej obroży! :loveu:
I śliczne rozetki zrobiłaś, zazdroszczę takich zdolności artystyczno-manualnych :D
W czwartek(?) przyjeżdżam ze Snoopciakiem do Poznania i będę na 100% na DCDC więc mam nadzieję ze się spotkamy, tylko jeszcze nie wiem czy wezmę łaciatka bo on oszaleje od takiej ilości psów... :)
A jakbyśmy się nie spotkały to może jakiś spacerek? :razz:

Posted

[quote name='Shel']Pf. Ale cwaniara!
Ale o co chodzi? :siara: :evil_lol:

[quote name='Karolina&Lucky']Kluska piękna, rozety superowe :loveu: (ja bym w życiu takiej ładnej nie zrobiła :roll:)

A ty... fiu fiu, jaka wycieczka... fajnie ci :)

Oceny masz już wystawione że wyjeżdżasz? :razz:

I udanej wycieczki ;) Zdjęć dużo porób :diabloti:
Dzięki! Tak jak pisałam rozety są banalne i baaardzo przyjemnie się je robi! Może zacznę jakąś produkcję masową... :lol:

Tak, oceny już mam, ale tylko dlatego że mam tą wycieczkę. :lol: U mnie walka o stopnie zaczęła się tydzień wcześniej niż zazwyczaj, także teraz mam luz bluz i jutro np nie idę do szkoły bo mi się nie chce. :diabloti:

Dziękuję! : ) Zdjęć pewnie będzie najwięcej moich także swojej twarzy Wam oszczędzę, ale coś tam innego się znajdzie. :eviltong:

[quote name='Ewa&Duffel']Ale Ci fajnie, że teraz sobie wyjeżdżasz ;)
Wiem. :p Ale pocieszę Was, że to nie jest wycieczka w celu wygrzewania się na słońcu, z moją wychowawczynią 20km dziennie to minimum :p

[quote name='Sylwia K']http://img257.imageshack.us/img257/6320/dsc2039f.jpg ale słodziaczek

http://img267.imageshack.us/img267/6443/dsc2053.jpg śliczne
Dziękujemy :loveu:

[quote name='kaskaSz']Fajne te rozetki, a cóż to za zlot kynologii? Miłej zabawy!
Dziękuję.
Zlot kynologii to zlot forum na którym jestem. ;)

[quote name='deer_1987']wyjezdzasz do malmö i nawet nie napisalas... a bysmy sie mogli spotkac... mam 30 min do malmö
Oj, nawet o tym nie pomyślałam. :oops: Ale w Malmo będę tylko parę godzin a i tak podobno nie będę miała czasu wolnego także pewnie nie byłoby jak się spotkać...

[quote name='Ania!']Baw się dobrze :bye:
Dziękuję, na pewno będę! :)

[quote name='Zuzia&Snoopy']Przybywam powiadomic że nadrobiłam zaległości :D
http://i437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/Spring/cyt6.jpg cudnie wygląda w tej obroży! :loveu:
I śliczne rozetki zrobiłaś, zazdroszczę takich zdolności artystyczno-manualnych :D
W czwartek(?) przyjeżdżam ze Snoopciakiem do Poznania i będę na 100% na DCDC więc mam nadzieję ze się spotkamy, tylko jeszcze nie wiem czy wezmę łaciatka bo on oszaleje od takiej ilości psów... :)
A jakbyśmy się nie spotkały to może jakiś spacerek? :razz:
Aaaa, kogóż to moje oczy widzą. :mdleje: Witaaaj!
Dzięki!

A co do Poznania, dobrze wiesz, że ja jestem bardzo chętna! Z tymże ja wracam dopiero w czwartek jakoś o 22, więc spotkać możemy się w piątek albo już na DCDC (a kiedy wracasz do Wawki?) :p Tam już spotykam się prawdopodobnie z jedną dziewczyna, więc będzie większe spotkanie. :lol:
No i gdybyś wzięła Łaciatka byłoby cuuudownie. :loveu: Ja się zastanawiam czy wybrać się na cytadelę z Kluską czy nie i nie wiem na razie co zrobić...

Dogo działa jakby chciało a nie mogło... :angryy:

Posted

No to miłej zabawy życzę :)
Ja po radzie pedagogicznej będę chodzić do szkoły kiedy mi się zachce:diabloti:, bo tam w takie upały jak dzisiaj się wytrzymać nie da :shake::shake:

Posted

Infortune. napisał(a):
Aaaa, kogóż to moje oczy widzą. :mdleje: Witaaaj!
Dzięki!

A co do Poznania, dobrze wiesz, że ja jestem bardzo chętna! Z tymże ja wracam dopiero w czwartek jakoś o 22, więc spotkać możemy się w piątek albo już na DCDC (a kiedy wracasz do Wawki?) :p Tam już spotykam się prawdopodobnie z jedną dziewczyna, więc będzie większe spotkanie. :lol:
No i gdybyś wzięła Łaciatka byłoby cuuudownie. :loveu: Ja się zastanawiam czy wybrać się na cytadelę z Kluską czy nie i nie wiem na razie co zrobić...

Dogo działa jakby chciało a nie mogło... :angryy:

:)
No to super! Już się nie mogę doczekac i mam nadzieję że również uda mnie się poznac Milkę:loveu::multi: Będę prawdopodobnie w sobotę i w niedzielę, także raz przyjdę z laciatym a drugi raz bez:evil_lol: Najgorsze jest to że nie będę miała dostępu do neta (znów:angryy:), dlatego trudno nam się będzie zgadac...ale jak już się uda nam spotkac na DCDC to możemy omówic dalsze spotkania:evil_lol: Mogę też Ci przesłac mój numer komórki na PW, wtedy możemy się jakoś zgadac smsem;)
Do Warszawy wracam hmm...prawdopodobnie 5. lipca ale to jeszcze może ulec zmianie;)

Posted

Obejrzałam parę zdjęć i dalej nie mogę, bo chyba uderzę komputerem o ścianę :lol:. Zabiję mój wolny neet :roll:.
Fajnie, że poszłaś :razz:. Na DCDC to ja jeszcze żadnym nie byłam. :hmmmm:

Ale mam nadzieję, że znowu zobaczymy się w listopadzie :).

Posted

Shel napisał(a):
Obejrzałam parę zdjęć i dalej nie mogę, bo chyba uderzę komputerem o ścianę :lol:. Zabiję mój wolny neet :roll:.
Fajnie, że poszłaś :razz:. Na DCDC to ja jeszcze żadnym nie byłam. :hmmmm:

Ale mam nadzieję, że znowu zobaczymy się w listopadzie :).

Spoko, nie ma co oglądać. :lol:

Jasne, jeśli tylko przyjedziesz... :diabloti:

Unbelievable napisał(a):
phi, co to za zawody, na których nie ma żadnego russella :diabloti:

Russel jak russel, ale w ogóle coś innego nić border collie by się przydało... :evil_lol: