Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy wszystkim! :loveu:
Zdjęcie tylko jedno bo... reszta nie wyszła. :lol:

A ja wpadłam na chwilkę prosić Was o trzymanie kciuków jutro... Mam sprawdzian z fizyki i uczę się cały dzień, ale coś czuję, że nie będzie za ciekawie... :shake:
Jak będzie ładna pogoda to później wezmę psa i aparat i postaram się o zdjęcia, więc warto... :diabloti: :evil_lol:

Posted

to kciuki będą za sprawdzian
ja dzisiaj stres przeżywałam, bo sprawdzian z geografii, a nasza nauczycielka lubi wymyślać kosmiczne pytania. Ostatnio na sprawdzian myślałam że umiem wszystko i ledwo 3 dostałam :lol: ale dzisiaj chyba na 5 wyciągnę, bo pani w dzienniku coś sobie uzupełniała, to ja sobie sprawdzian uzupełniałam na podstawie zeszytu :diabloti:

Posted

Pewnie, ze będziemy trzymać kciuki ! :)

Daga & Maks napisał(a):
ale dzisiaj chyba na 5 wyciągnę, bo pani w dzienniku coś sobie uzupełniała, to ja sobie sprawdzian uzupełniałam na podstawie zeszytu :diabloti:

Hehe, bardzo często tak robię na historii :evil_lol: A potem nauczyciel się zachwyca moimi cudownymi ocenami :diabloti:

Posted

Cześć Milki :multi:

Trzymam kciuki za sprawdzian. :kciuki: A jakby co to pomyśl sobie że zawsze go możesz poprawić :evil_lol: Ja tak zawsze myślę, z taką myślą łatwiej żyć :evil_lol:

Posted

Dziękuję za kciuki, pomogły! Sprawdzian poszedł nadspodziewanie dobrze... :diabloti: Teraz tylko czekam na wycieczkę w przyszłą niedzielę i koniec roku... :loveu:

A zdjęcia są, ale kolory są wyprane przez photobucketa. :roll:

Dziś pojechałyśmy sobie pozwiedzać Cytadelę, ale ludzi było od groma i szybko wróciłyśmy...

Było leniuchowanie...

i latające jedzenie także.