Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Foxowa napisał(a):

To Milka jest większa od Fuksa :O. Moj diabeł ma 40-41cm.

Bo Milka jest takim wybrykiem natury, któy Foks ma w szyi prawie 40cm? :evil_lol: Ale kochany ten wybryk :loveu:

Bartiśkowa_ napisał(a):
Witanko

http://i437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/Spring/DSC_1619.jpg nowy sposób siedzenia :evil_lol:

Ale ona słodka.:loveu:

Hej :multi:

Ona często tak siada, zwłaszcza na schodach. :lol:

Endher napisał(a):
Co się stało,że wstawiłaś zdjęcia ? :diabloti:

Upiłam się i stwierdziłam, że dam, a co. :diabloti: A tak serio, nie przesadzajcie, że u nas mało zdjęć! :eviltong:

Zuzia&Snoopy napisał(a):
http://i437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/Spring/DSC_1619.jpg ooo i wiemy gdzie spacerujecie! :evil_lol:

Koniec tematu o butach, już prawie się wyleczyłam z nałogu ich kupowania. A teraz zrobiłaś mi chęć na nowe:mad:
No tak, u nas jest to najczęściej używana obroża, bo krowy nie mają jeszcze adresówki :placz:
Przyniosłam nawet obrożę do laptopa i rzeczywiście jest kolosalna różnica. Nasze żówie są jakies szaro czarno zielone:shake: Ale nie dziwię się, w końcu łaciaty się w nich tarza w śmierdzelstwach a dziś wpadł do rzeczki:diabloti: Chciałam kupić Peace Pup ale nie mają jej w magazynach :placz:

Poznajesz Arenę? :evil_lol: Mieszkamy koło niej. :eviltong: Kiedyś mieszkałyśmy na Piątkowie (wiesz gdzie to? :evil_lol:) i tam miałyśmy więcej miejsc do spacerowania, ale niestety musieliśmy zmienić miejsce zamieszkania. :shake:

Ej, ale kupowanie butów jest faaajne. :p Ja ostatnio kupiłam sobie kolejne, to co, że nie mam ich gdzie trzymać. :lol: No, ale dobra, ju kończę bo mnie ktoś jeszcze posądzi o znęcanie się psychiczne czy coś takiego. :eviltong:

Ja przerobiłam żółwiki, z zacisku na zatrzask i teraz używamy ich cały czas, o wiele lepiej się używa! No, ale tak to jest jak się jest niecierpliwym i kupuje zacisk bo nie chce się czekać na dostawę. :lol:

Shel napisał(a):
Ale ona słodka!:loveu:

Imię do czegoś zobowiązuje! :cool3:

wiki4 napisał(a):
Hejj :hand:

Minerva napisał(a):
Witamy się niedzielnie :hand:

Kaya93 napisał(a):
Ja sie też witam :loveu:

WeronikaM napisał(a):
i ja również :bye:

Cześć, cześć, witam środowo! :cool3:

Posted

Daga & Maks napisał(a):

Dziękujemy. ; )

Sylwia K napisał(a):
http://i437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/Spring/DSC_1615.jpg jaka śliczna
teriery zdecydowanie mają to coś w sobie

Zdecydowanie mają! Ja planuję na następnego psa nieterriera, ale wiem, że terriera jeszcze będę miała mimo wszystko. Ostatnio bardziej zainteresowałam się westikami i szkotami. :loveu:

Cavy napisał(a):
http://i437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/Spring/DSC_1619.jpg
Ona zawsze wyróżniała się z tłumu.. :mdleje: :turn-l:

Dlaczego się z niej wyśmiewasz? :niewiem:

Dada napisał(a):
cudnie jej w niebieskim, sliczna jest

:loveu:

Izuuus napisał(a):
a do Milki galerii to zapomniałaś jak trafić? :cool3:

Tak jakoś wyszło... :siara:

Bzikowa napisał(a):
Halo halo? :P

cockermaister napisał(a):
Hej :) co u was ?

Jesteśmy, aż z jednym zdjęciem. :razz:

Niestety domowe, ale innych nie mogę robić bo siedzę w domu z okropnym bólem pleców.
Ale obiecuję kilka zdjęć z majówki bo jedziemy sobie daleko na wieś. :multi:

Posted

Ty to zawsze byłam przewrażliwiona na punkcie tych szumów, ja tam ich nie zauważyłam na pierwszy rzut oka, dopiero po chwili, jak się dobrze wpatrzyłam.

Szczerbata Kluska. :loveu:

Posted

Infortune. napisał(a):
Poznajesz Arenę? :evil_lol: Mieszkamy koło niej. :eviltong: Kiedyś mieszkałyśmy na Piątkowie (wiesz gdzie to? :evil_lol:) i tam miałyśmy więcej miejsc do spacerowania, ale niestety musieliśmy zmienić miejsce zamieszkania. :shake:

Ej, ale kupowanie butów jest faaajne. :p Ja ostatnio kupiłam sobie kolejne, to co, że nie mam ich gdzie trzymać. :lol: No, ale dobra, ju kończę bo mnie ktoś jeszcze posądzi o znęcanie się psychiczne czy coś takiego. :eviltong:

Ja przerobiłam żółwiki, z zacisku na zatrzask i teraz używamy ich cały czas, o wiele lepiej się używa! No, ale tak to jest jak się jest niecierpliwym i kupuje zacisk bo nie chce się czekać na dostawę. :lol:

Ty, a wiesz że coś słyszałam :hmmmm: Tak serio to jak jeszcze byłam młoda (:evil_lol: czyt. dziecko ) raz wyjeżdżałam jakoś spod Areny na obóz :evil_lol: Bardzo ciekawe, prawda?:diabloti:
Ja mieszkałam na Podolanach. Super tereny spacerowe tam były, łąki, w sumie blisko do jeziora itp :loveu: Aktualnie jak przyjeżdżam do Poznania to urzęduję na Hetmańskiej ;) Tak jakbyśmy miały już się zagłębiać w szegóły :evil_lol: Poznań jest fajny i mogłabym o nim rozmawiać godzinami ;)

Przemilczę...po maturze jadę do sklepu

Kurcze, pełen podziw! Ja nie mam zdolności do takich manualnych rzeczy i jeszcze bym zepsuła biedne żółwiki...:placz: