Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='RCookie']Z tymi zdjęciami to naprawdę zaszalałaś :eviltong:.

http://i437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/3.jpg

Miiisio :loveu:.
No już nie przesadzaj, zawsze lepsze trzy niż nic. :eviltong:

[quote name='Kashdog']http://i437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/1.jpg
To jest fajne :)

[quote name='Korciaczki']Śliczne zdjęcia : )

[quote name='Niufciak']http://i437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/3.jpg
Mmmm.. te oczka:loveu:

[quote name='Shel']Kluska! Cudna :-)

[quote name='mineralna_']fajna Kluskowa ;)
ładną obroże macie
Dzięki. ;)

[quote name='Zuzia&Snoopy']http://i437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/3.jpg ale się stęskniłam za tym pycholkiem :loveu:
Ja też ostatnio powyciągałam cały sportowy sprzęcior:) Ach! Kocham wiosnę:loveu:
Ja też kocham wiosnę, ale boję się, że w tym roku możemy się nie długo nie cieszyć, od razu może przyjść gorące, okropne lato, którego nienawidzę. :diabloti:

[quote name='Ewa&Duffel']Ale uśmiechnięta wiosenna mordka :loveu:
http://i437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/3.jpg

Ja też od paru dni jeżdżę na rolkach,z psem w dodatku ;) Fajny sposob na zmeczenie, po 20 minutach Dufflasty pada :diabloti:
:cool3:

Swego czasu też jeździłam z Kluską na rowerze czy rolkach, ale teraz nie mam takiej możliwości, więc w ramach rekompensaty, od czasu do czasu, zabieram weimara koleżance. :lol:

[quote name='Pestka']świetne fotki, a ja też ostatnio wyjęłam rower, dobre buty do biegania i jest super :cool3:
Szkoda tylko, że ostatnie 2 dni padało. :lol:

[quote name='Moniek193']Żyjecie :loveu: :diabloti:

Zdjęcia świetne, jak zawsze xd
No, tak się złożyło, że jeszcze żyjemy. :lol:

Ech, świetne to one na pewno nie są, ale tak to jest jak się dawno nie robiło zdjęć. :p

Posted

[quote name='Agata_Roki']http://i437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/3.jpg
Kochana,szczęśliwa mordziel :loveu:

Super wygląda zielonej obróżce i taka 'opitolona' cudnie wygląda :cool3:
W tym tyg będzie jeszcze bardziej opitolona bo maszynka do nas idzie... :siara:

[quote name='as_kate']http://i437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/1.jpg jaki dziki uśmiech ^^

[quote name='wiki4']http://i437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/1.jpg
Fajne :loveu:
Dzięki!

Po dzisiejszym dniu padam... Posprzątałam caaaaały pokój, włącznie z przestrzeniami zabiurkowymi i zakanapowymi. :lol: Okna, drzwi też. Dawno nie miałam tutaj tak czysto. Mimo wszystko było warto. :diabloti:

Jutro jak pogoda będzie sprzyjająca to na naszą wyprawę w świat wezmę aparat i zrobię zdjęcia, ale żeby nie było, nic nie obiecuję. :eviltong:

A poza tym muszę się pożalić i trochę ponarzekać, że mój pies się nie bawi. :placz: Ja wiem, że ma już swoje lata, ale znam psy z jej wieku szalejące za piłeczką czy inną zabawką, a ona nic. Strasznie tego żałuję, ale w sumie jak sobie przypominam to ona jakoś nigdy nie była mega zabawkowa, nawet jako szczenior... No dobra, muszę przeżyć... :lol:
Kiedyś, mam nadzieję, doczekam się tego zabawowego szczylka. :diabloti:

Posted

Pocieszę Cię tym, że nie tylko Milka się nie bawi. Mój pies mimo, że ma tylko 6 lat też ma zabawki w nosie [SIZE="1"](no poza piłką, na której widok szalaje, ale tylko w mojej obecności), a tak to innych zabawek nie rusza, szczególnie piszczących. Czasami się sznurem poprzeciąga, ale muszę go zachęcic :hmmmm: A więc też mam nadzieję doczekania się zabawowego szczyla :loveu:

Czuj się pocieszona :diabloti:

Posted

Infortune. napisał(a):

A poza tym muszę się pożalić i trochę ponarzekać, że mój pies się nie bawi. :placz: Ja wiem, że ma już swoje lata, ale znam psy z jej wieku szalejące za piłeczką czy inną zabawką, a ona nic. Strasznie tego żałuję, ale w sumie jak sobie przypominam to ona jakoś nigdy nie była mega zabawkowa, nawet jako szczenior... No dobra, muszę przeżyć... :lol:
Kiedyś, mam nadzieję, doczekam się tego zabawowego szczylka. :diabloti:

Jeśli nigdy nie była jakoś bardzo zabawkowa to niestety nic dziwnego, że trochę spadła jej chęć do zabawy... Dodatkowo zauważ, że nastąpiła nagła zmiana temperatury. W weekend tydzień temu padało i nie było za ciepło a w tym tygodniu było ponad 15 stopni, przynajmniej u nas.. Niektóre psy (np mój) są wrażliwe na takie zmiany. Może to dodatkowo sprawiło, że jej się nie chce bawić?
No i może dla pewności zrób jakieś badanka :)

Pozdrawiamy i czekamy na zdjęcia:)

Posted

Ach ja też bym chciała zabawowego psa! Czego to ja łaciatemu nie nakupowałam do zabawy:evil_lol: Ma już i piłeczki i sznurki i frisbee i nic! Najlepiej jest ukraść pańci rękawiczkę i uciekać z nią po całym ogrodzie.

Jestem pełna podziwu że Ci się chciało sprzątać! :evil_lol: Ja na szczęście wyjeżdżam na święta:)

Czekam na zdjęcia Milki!:loveu:

Posted

Tofik ostatnio też krzywym okiem patrzy na zabawki, zachęcam go, wygłupiam sie, a on nic, sama nie wiem czemu, no ale co zrobię. :mdleje:
Tylko ile on ma lat , a ile Milka.

Posted

A Shira ma bata na gorąco:P Po co zamulać skoro można się wykapać w stawie i kaczkom kota pogonić?:D I co z tego że pańcia dzień wcześniej ją prała:P hehe

Biała ma swój wiek, każdy pies inaczej przechodzi swoje latka. Jeden statecznie chodzi, inny cofa się w rozwoju:D a jeszcze inny pozostaje sobą, tylko mniej aktywnym.

Tak jak z dziadkami, jedni śmigaja na rowerku, inni chodzą, a jeszcze inni nawet z domu tyłka nie ruszą:)

Posted

[quote name='Izuuus']Pocieszę Cię tym, że nie tylko Milka się nie bawi. Mój pies mimo, że ma tylko 6 lat też ma zabawki w nosie (no poza piłką, na której widok szalaje, ale tylko w mojej obecności), a tak to innych zabawek nie rusza, szczególnie piszczących. Czasami się sznurem poprzeciąga, ale muszę go zachęcic :hmmmm: A więc też mam nadzieję doczekania się zabawowego szczyla :loveu:

Czuj się pocieszona :diabloti:
Dziękuję, czuję się pocieszona. :lol:

[quote name='Bzikowa']Jeśli nigdy nie była jakoś bardzo zabawkowa to niestety nic dziwnego, że trochę spadła jej chęć do zabawy... Dodatkowo zauważ, że nastąpiła nagła zmiana temperatury. W weekend tydzień temu padało i nie było za ciepło a w tym tygodniu było ponad 15 stopni, przynajmniej u nas.. Niektóre psy (np mój) są wrażliwe na takie zmiany. Może to dodatkowo sprawiło, że jej się nie chce bawić?
No i może dla pewności zrób jakieś badanka :)

Pozdrawiamy i czekamy na zdjęcia:)
Ja wiem, wiem, ja to wszystko wiem, czasami tylko, zwłaszcza jak wszystkie inne czterołapy zaczynają szaleć mam chwile w których żałuję, że zamieszkała z nami tak wcześnie. Ale na szczęście wszystko szybko mija i cieszę się tym co mam.
Próbowałam z nią wyklikać zabawę i był moment w którym już się cieszyłam z sukcesu, ale widocznie zapeszyłam i nic z tego. Widać, że ona po prostu tego nie lubi. (a podobno wszystkie psy w każdym wieku kochają zabawki... :evil_lol: nigdy nie twierdziłam, że zwierzęta i ludzie w moim otoczeniu są zwyczajni :lol:)

A badania wszystkie były robione, Kluska zdrowa jak ryba (na szczęście!), podobno jak na swój wiek jest w świetnej formie.

[quote name='Zuzia&Snoopy']Ach ja też bym chciała zabawowego psa! Czego to ja łaciatemu nie nakupowałam do zabawy:evil_lol: Ma już i piłeczki i sznurki i frisbee i nic! Najlepiej jest ukraść pańci rękawiczkę i uciekać z nią po całym ogrodzie.

Jestem pełna podziwu że Ci się chciało sprzątać! :evil_lol: Ja na szczęście wyjeżdżam na święta:)

Czekam na zdjęcia Milki!:loveu:
Z tego co widziałam Łaciat polubił nowa piłeczkę to już sukces. :)
Rękawiczki owszem, są fajne, ale wiosną niestety leżą w szafie to już nie ma nic czym Łaciate chciałoby się bawić (oprócz smyczy, ale i to coraz rzadziej).

Nie chciało mi się, musiałam. :eviltong: Z własnej, nieprzymuszonej woli nie robię tego zbyt często. Ale co ja poradzę, że odnajduję się w tym swoim bałaganie? :lol:

[quote name='deer_1987']Melduje sie u Was! i do nas zapraszam :D
:)

[quote name='Moniek193']Moja Sara kiedyś w ogóle nie lubiła zabawek, ale ostatnio coś ją nachodzi i dosłownie bywa, że zrobi dla nich wszystko :D Sama czasem nie dowierzam jak to widzę :D
To się ciesz! :diabloti:

[quote name='Shirai - Koki']Witamy sie dawno mnie u Was nie bylo, zaleglosci toszke tylko nadrobione...znow czas goni...pozdrawimy
Rozumiem i cieszę sie, że znalazłaś choć chwilkę!

[quote name='Cavy']Tofik ostatnio też krzywym okiem patrzy na zabawki, zachęcam go, wygłupiam sie, a on nic, sama nie wiem czemu, no ale co zrobię. :mdleje:
Tylko ile on ma lat , a ile Milka. :evil_lol:
Ma chłopak humorki, przejdzie mu.
A ile on ma lat?

[quote name='sunshine']
Biała ma swój wiek, każdy pies inaczej przechodzi swoje latka. Jeden statecznie chodzi, inny cofa się w rozwoju:D a jeszcze inny pozostaje sobą, tylko mniej aktywnym.

Tak jak z dziadkami, jedni śmigaja na rowerku, inni chodzą, a jeszcze inni nawet z domu tyłka nie ruszą:)
Jak pisałam wyżej, wiem to wszystko i żyję z tym, czasami tylko muszę troche ponarzekać. I tak cieszę się, że nie mamy z nią żadnych (odpukać!) problemów zdrowotnych.

Obiecywałam Wam zdjęcia, wiem, ale niestety nie dałam rady. Rozłożyło mnie zupełnie, od poniedziałku praktycznie cały czas leżę z temperatura i bolącym gardłem, także o spacerach nie było mowy. Miałam zrobić zdjęcia w weekend, ale padało, także nie mam nic.
Mam nadzieję, że jutro już podniosę się z łóżka i pójdę na jakiś spacer...
A tymczasem do zobaczenia !