Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiesz co w takim razie zastanawia mnie dlaczego na nikonowym forum pisali ,ze w stałce 50mm trzeba ostrzyć rećznie, z resztą w instrukcji też mam, że co z tego, że AF jest, ale obiektywy typu D lub G (70-300) AF w d60 i tak nie działa.. ;) kup i mi powiedz :D

Już kończymy Milko...
Agata respect!! Ona ma oczy!!

Posted

Fajnie ją obciachałaś, fajnie sobie wygląda damulka. :cool3:

Może chcesz przyjechać uporządkować nieco futro mojego kudłacza? W zamian oddam Ci Kundzice. :diabloti:

Kusząca propozycja, nie? :evil_lol:

Posted

Shel napisał(a):
Wiesz co w takim razie zastanawia mnie dlaczego na nikonowym forum pisali ,ze w stałce 50mm trzeba ostrzyć rećznie, z resztą w instrukcji też mam, że co z tego, że AF jest, ale obiektywy typu D lub G (70-300) AF w d60 i tak nie działa.. ;) kup i mi powiedz :D

Już kończymy Milko...

Jak dasz mi kasę to kupię chociażby jutro :D A tak na serio to pewnie dopiero na wakacjach.. Bo jednak z silniczkiem są "troszkę" droższe :diabloti: Ok, koniec spamu :siara: Ileż można tak gadać, na prawdę opanujcie się ! :D :D

Posted

[quote name='WeronikaM']możesz iść na psią fryzjerkę jeśli chcesz, już widze, że masz doświadczenie :diabloti::evil_lol:

Ta, to tylko pozory :diabloti: Nie wiesz, czy gdzieś tam z tyłu Milka nie ma doszytej głowy, czy ucha, bo Infortune [SIZE="1"](wybacz nie wiem jak Cię zwą..:evil_lol:) 'niechcąco' jej oderwała. Albo PS :diabloti:

Posted

super wygląda w nowej fryzurce :)
czy obcinałaś? maszynką dla psów czy ludzką? :P

to ja zapraszam ludzi obeznanych w obiektywach do mnie na watek bo chce kupic jakies tanie szkło od minolty i nie wiem na co sie zdecydować....... ;/

Posted

[quote name='Ania!']http://i437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/milmil2.jpg

Nie wygląda na zachwyconą :evil_lol:

[quote name='Moniek193']No minę ma grobową :D

[quote name='gops']jaka powazna ;D
Ona była skupiona na jedzeniu :diabloti: Była zła, że pańcia się nad nią znęca i jej nie daje. :eviltong:

[quote name='Feigned']ale fajna ta nokia :loveu: szczerze mówiąc to nawet nie wiedziałam, że są takie, ja to żyje sobie z moją 7373 i na razie jest nam dobrze :evil_lol:

http://i437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/milmil2.jpg ślicznie tu wyszła, w ogóle jest piękna :loveu: :cool3:
Ano fajna, fajna, już się polubiłyśmy. :loveu: Ja gdybym nie miała okazji, tez bym nie zmieniała, ale skoro mogę... :siara:

Oj jest, jest, ale dziękuję! :loveu:

[quote name='Izuuus']Ty, to może podrzucę Ci i mojego kudłacza :siara: Jak już Kluske robisz, to i Fioda możesz :cool3:
Alez proszę. :lol: Kiedyś chciałam być groomerem :diabloti: Ale nie jestem pewna czy bym się w tym sprawdziła, poza tym moja weterynaria na mnie czeka. :evil_lol:

[quote name='Zuzia&Snoopy']Powiem Ci że bardzo fajnie ją obciełaś:D Pierwszy raz sama?
Dziękuję ;)
Nie, nie pierwszy, drugi. Kiedyś już ją sama obcięłam i w sumie pamiętam, że było gorzej, więc robię postępy. :lol:

[quote name='Shel']
Małpa... :siara:

[quote name='Cavy']Fajnie ją obciachałaś, fajnie sobie wygląda damulka. :cool3:

Może chcesz przyjechać uporządkować nieco futro mojego kudłacza? W zamian oddam Ci Kundzice. :diabloti:

Kusząca propozycja, nie? :evil_lol:
Dzięki. :cool3:

Chętnie, ale za daleko, Wy możecie przyjechać. :eviltong: Chociaż jeśli miałabym wrócić z kotem to mogłabym się poważnie zastanowić... :evil_lol:

Posted

[quote name='Moniek193']Jak dasz mi kasę to kupię chociażby jutro :D A tak na serio to pewnie dopiero na wakacjach.. Bo jednak z silniczkiem są "troszkę" droższe :diabloti: Ok, koniec spamu :siara: Ileż można tak gadać, na prawdę opanujcie się ! :D
Gadajcie, gadajcie, mnie to nie przeszkadza. ;)

[quote name='gops']o bosz ja sie nie kapnelam ze ona obcieta
rzeczywisice ! ;D
bardzo ladnei wyglada !
Wiedziałąm, że nie zauważyłaś, okropna jesteś. :eviltong:

[quote name='WeronikaM']możesz iść na psią fryzjerkę jeśli chcesz, już widze, że masz doświadczenie :evil_lol:
Chciałam, ale... j.w. ;)

[quote name='sunshine']Cześć milki fajna "fryzurka":D
Dziękujemy :)

[quote name='Izuuus']Ta, to tylko pozory :diabloti: Nie wiesz, czy gdzieś tam z tyłu Milka nie ma doszytej głowy, czy ucha, bo Infortune (wybacz nie wiem jak Cię zwą..:evil_lol:) 'niechcąco' jej oderwała. Albo PS :diabloti:
Zwą mnie jak chcą, może być Infortune :evil_lol:
Aż tak źle nie jest choć nie powiem, że w pewnym momencie było nieciekawie bo niewiele brakowało a zraniłabym ją w ucho...

[quote name='Daga & Maks']ile tu nagadane :-o
super Milce w tej fryzurce :)

[quote name='Kashdog']Świetnie teraz wygląda :loveu:
Dzięki! :)

[quote name='Marta_Ares']super wygląda w nowej fryzurce :)
czy obcinałaś? maszynką dla psów czy ludzką? :P

to ja zapraszam ludzi obeznanych w obiektywach do mnie na watek bo chce kupic jakies tanie szkło od minolty i nie wiem na co sie zdecydować....... ;/
Obcinałam nożyczkami. :evil_lol: Maszynka jeszcze do mnie nie dotarła, jakoś ciągle na nią nie nazbierałam. :lol:

[quote name='Bzikowa']Ładnie wygląda :) Ale ja nie widzę dużej różnicy,pokaż jakąś poglądową fotkę 'przed' :P
[quote name='Lucky.']Ja tam dużej różnicy nie widzę :D
Można więcej zdjęć ?

No co Wy? Przecież jest spora różnica. :lol: Na łapy na tym zdjęciu nie patrzcie bo nie są zrobione, ale na głowę. :evil_lol:
Dla porównania
http://i437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/jhghg.jpg
http://i437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/milmil1.jpg

Może i na tych zdjęciach tak dobrze nie widać, postaram się niedługo zrobić nowe. ;)

[quote name='wiki4']http://i437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/milmil1.jpg
Uuu, Milcia w nowym fryz super :cool3: :loveu:

Cześć, cześć. :)
Nie było nas jakiś czas, ale miałam małe problemy z internetem. Czasu z resztą też za bardzo nie było, niby dni coraz dłuższe, ale czasu jakby coraz mniej. :lol:

U nas nic ciekawego, jakoś sobie żyjemy, chciałabym nauczyć Kluskę jakiejś nowej sztuczki, ale nie za bardzo wiem jakiej, może jakieś propozycje?: )