WeronikaM Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 torby workowate", w których mogłaby się zmieścić połowa mojej szafy. . :iloveyou: moich 99% torebek to właśnie takie workowate :D Quote
Infortune. Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Karolina&Lucky napisał(a):A bo to jeden grzech mam?! :evil_lol: I nie mów że aż tyle zdjęć dajesz, bo tak dużo tego nie ma :mad: Musisz teraz nam DUUŻO zdjęć dać, bo jak ciachniesz Milkę to nie wiadomo czy będziesz chciała ją pokazywać :diabloti: Chyba że już masz wprawę w strzyżeniu psów :razz: A łapki rzeczywiście brudne, ale Lucky ma tak samo [z resztą przy takiej pogodzie to nie dziwne], z tym że u niego jest o tyle lepiej, że nie widać tak tego :eviltong: No i on co tydzień do prania idzie... Nie no wiesz, idealnie nie jest, jakieś 2-3kg mogłabym schudnąć, ale myślę że nie jest tragicznie :roll:;) Chociaż zawsze mogło by być lepiej :roll: Oj, grzesznico, grzesznico. :eviltong: Spokojnie, spokojnie, tak szybko jej nie ciachnę bo... wydałam częśc pieniędzy przeznaczonych na maszynkę. :oops: No i musze dozbierać od nowa. :evil_lol: Teraz w sumie też wstyd ją pokazywać bo jest taka brudna... :siara: Naprawdę bardzo podziwiam właścicieli Yorków za to, że chce im się co kilka dni prać swoje zwierzaczki. :mdleje: Gdybym ja miałą to robić z moim potworem to obie byśmy się stresowały. :evil_lol: Na pewno nie jest źle. :cool3: Ja w sumie nie jestem super szczupła, ale ważne, że nie czuję się źle ze sobą. :eviltong: Quote
Infortune. Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 [quote name='Izuuus']Widzę tutaj mój ulubiony temat - zakupy :loveu: [quote name='WeronikaM']nie tylko twój :D :D :D ............ [quote name='Cavy']http://i437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/gcb.jpg kochany brudasek. :loveu: O tak, zakup to coś, czemu najchętniej poświęcam swój czas. :diabloti: Też najbardziej lubię kupować buty, ale jeszcze takie torebki, tzn nie typowe, tylko takie "torby workowate", w których mogłaby się zmieścić połowa mojej szafy. :evil_lol: O i zegarki też się bardzo przyjemnie kupuje, a o obrożach dla psa to już nie wspomnę. [quote name='WeronikaM']:iloveyou: moich 99% torebek to właśnie takie workowate :D Haha, dobrze, że nie jestem tutaj jedyną zakupoholiczką. :evil_lol: Torebki też bardzo lubię kupować tylko jest ich tak dużo, że zawsze trudno mi się zdecydować. :lol: Takie duże worki noszę do szkoły, normalnie noszę mniejsze, ale też dość sporo bo zawsze mam przy sobie wszystkie 'niezbędne' rzeczy. :siara: Zegarki, bransoletki, kolczyki, obroże, aaach :loveu: Nie mówmy już o tym lepiej. :diabloti: Jutro mam spr z PO z caaałego roku, z ratownictwa medycznego. :roll: Nauczenie się tego graniczy chyba z cudem, zwłaszcza, że średnio mnie to interesuje. :lol: Ja nie wiem po co nam te cudowne przedmioty... A w piątek mam jeszcze spr z WOSu, też uwielbiam ten przedmiot. :lol: Quote
Shirai - Koki Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Jak Milczus czeka to i sie doczeka wiosna bedzie juz niedlugo !!! http://i437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/hyhhh.jpg A u mnie z torebkami to jest tak ze tez lubie duze i workowate, alez juz mam zakaz domowy kupowani, poprostu niechodze z nimi tylko od swieta ehhh Quote
Cavy Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Infortune. napisał(a):Haha, dobrze, że nie jestem tutaj jedyną zakupoholiczką. :evil_lol: Torebki też bardzo lubię kupować tylko jest ich tak dużo, że zawsze trudno mi się zdecydować. :lol: Takie duże worki noszę do szkoły, normalnie noszę mniejsze, ale też dość sporo bo zawsze mam przy sobie wszystkie 'niezbędne' rzeczy. :siara: Zegarki, bransoletki, kolczyki, obroże, aaach :loveu: Nie mówmy już o tym lepiej. :diabloti: Jutro mam spr z PO z caaałego roku, z ratownictwa medycznego. :roll: Nauczenie się tego graniczy chyba z cudem, zwłaszcza, że średnio mnie to interesuje. :lol: Ja nie wiem po co nam te cudowne przedmioty... A w piątek mam jeszcze spr z WOSu, też uwielbiam ten przedmiot. :lol: O tak, też chodzę w takich torebkach do szkoły, w ogóle plecaka w domu nie posiadam. :mdleje: Dziewczyny ciągle mi się dziwią jakim cudem mieszczę tam prawie wszystkie książki do poszczególnych przedmiotów z całej mojej szafki, to ja mam prosta odpowiedź - połowy nie biorę, z przyjaciółką mamy po jednej książce na ławce. :diabloti: Trzeba sonie przecież radzić w życiu. :cool3: Życzę powodzenia jutro. :multi: Quote
Izuuus Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Też noszę takie torebki do szkoły. Mam nawet ulubioną - czarną, bo mi do wszytskiego pasuje:diabloti: Buty :loveu: i wszytsko inne, w co mogę się ubrać. Nie przepadama za kupowaniem spodni, bo mam zawsze z nimi problem, żeby były długie nogawki i dopasowane, [SIZE="1"]teraz szukam 'takich rurek z obiżonym krokiem':diabloti: A obroży nie lubię kupować, chociaż mnei kusi, zawsze szkoda mi kasy :shake: Quote
Zuzia&Snoopy Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Infortune. napisał(a):U łaciatej też jest lepiej, o wiele, ale jeszcze nie w 100%. Ale to pewnie kwestia kilka dniu. Swoją drogą ciekawe, że nasze łaciate zachorowały w tym samym czasie. :lol: No to super! Napisz jak tam po kontroli:) My dzisiaj jedziemy. Haha też się nad tym zastanawiałam ale do niczego nie doszłam :hmmmm: Infortune. napisał(a): Kocham kupować buty! :loveu: Uwielbiam! Ale zawsze mam je dośc krótko bo bardzo szybko niszczę buty i jak muszę się z nimi rozstawać to jest mi przykro. :lol: Dzis widziałam co najmniej 5 par wartych uwagi i jak tu się zdecydować i skąd wziąć pieniądze? Co prawda mam jakieś tam odłożone, ale to na maszynkę, więc nie będę ruszać. :evil_lol: Musze ją chyba szybko zamówić bo nie będzie ciekawie... Hihi, to chyba tak zawsze jest, mnie się zawsze podoba wszystko jak nie mam nic w portfelu. ;) A potem, jak mówisz, albo nie ma rozmiaru albo już nic ciekawego nie sprzedają. Ciężki ten nasz los. :evil_lol: Ja miałam kiedyś tak, że spałam koło nowych butów (tzn. one koło mnie) ale na szczęście mi przeszło :evil_lol: Kurcze, nabrałam ochoty na nowe buty (to źlee:diabloti:). Dokładnie, ja mam jeszcze takiego pecha że kupię coś a za tydzień ta rzecz jest przeceniona:mad:. Grrr...i jak tu się nie wkurzyć:diabloti: Infortune. napisał(a):Dobra, idę się w końcu pouczyć tego nieszczęsnego niemieckiego bo inaczej jutro kolejne dwója wpadnie. :lol: Deutche, deutche:loveu: Nie masz przypadkiem niemieckiego z taką kobietą, której nazwisko zaczyna się na B.? Bo ja taką jedną znam:cool3::diabloti: Quote
Bartiśkowa_ Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Ja to kolczyki uwieelbiam kupować no to już chyba nałóg tak samo jak i kupowanie lakierów do paznokci. ;p Zdjęcia chcem! Quote
Sylwia K Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 http://i437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/hyhhh.jpg ślicznie wygląda na czerwonym tle pozdrawiam Quote
Infortune. Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 [quote name='Shirai - Koki']Jak Milczus czeka to i sie doczeka wiosna bedzie juz niedlugo !!! http://i437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/hyhhh.jpg A u mnie z torebkami to jest tak ze tez lubie duze i workowate, alez juz mam zakaz domowy kupowani, poprostu niechodze z nimi tylko od swieta ehhh Musi się doczekać. Ja już czuję tę wiosnę w powietrzu, ale coś nie mozę się rozwinąc. A podobno w weekend ma być znowu minusowa temperatura. :shake: Mnie na szczęście jeszcze nikt nie zakazał kupowania, ale to pewnie kwestia czasu. :lol: [quote name='Cavy']O tak, też chodzę w takich torebkach do szkoły, w ogóle plecaka w domu nie posiadam. :mdleje: Dziewczyny ciągle mi się dziwią jakim cudem mieszczę tam prawie wszystkie książki do poszczególnych przedmiotów z całej mojej szafki, to ja mam prosta odpowiedź - połowy nie biorę, z przyjaciółką mamy po jednej książce na ławce. :diabloti: Trzeba sonie przecież radzić w życiu. :cool3: Życzę powodzenia jutro. :multi: Plecak to ja mam, ale... w szafie. :evil_lol: W zasadzie ja noszę tylko zeszyty bo podręczników i tak nie używamy, a jeśli już to zawsze ma albo koleżanka z łąwki, ale ktoś inny, po co ja mam się męczyć? :eviltong: A dziękuję, przydało się, było hardkorowo, ale dałam radę! :D [quote name='Izuuus']Też noszę takie torebki do szkoły. Mam nawet ulubioną - czarną, bo mi do wszytskiego pasuje:diabloti: Buty :loveu: i wszytsko inne, w co mogę się ubrać. Nie przepadama za kupowaniem spodni, bo mam zawsze z nimi problem, żeby były długie nogawki i dopasowane, teraz szukam 'takich rurek z obiżonym krokiem':diabloti: A obroży nie lubię kupować, chociaż mnei kusi, zawsze szkoda mi kasy :shake: Ja też lubię moją czarną, ale szarą i czerwoną też. :loveu: Teraz szukam jakiejś ładnej brązowej i beżowej (kawa z mlekiem :cool3:), ale nigdzie nie mogę znaleźć takich w odpowiednich odcieniach... Ja gdybym tylko miałą nieograniczoną ilość pieniędzy miałąbym peeełno ciuchów, butów, torebek ale niestety tak się nie da. :lol: A takie rurki z obniżonym krokiem widziałam niedawno w jakimś sklepie, ale ja jakoś za takimi nie przepadam. Takie spodnie "z krokiem w kolanach" :diabloti: mam, ale za kolano, świetne są, poprzecierane, z dziurami, aaach, uwielbiam je :loveu: :eviltong: [quote name='Zuzia&Snoopy']No to super! Napisz jak tam po kontroli:) My dzisiaj jedziemy. Deutche, deutche:loveu: Nie masz przypadkiem niemieckiego z taką kobietą, której nazwisko zaczyna się na B.? Bo ja taką jedną znam:cool3::diabloti: My jednak na kontrolę zasuwamy jutro bo źle obliczyłam :evil_lol: Mamy przyjść przed ostatnią tabletką, ale ostatnia będzie jutro wieczorem, więc jutro wizyta. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Ze Snoopym również! :) Ja nie lubię dojcza! :placz: Tzn lubię ale tylko czasami :lol: Nie mam niemieckiego z panią na B, ale znam taką. Tylko... skąd Ty znasz nauczycielkę z mojej szkoły? :hmmmm: Quote
Infortune. Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 [quote name='Bartiśkowa_']Ja to kolczyki uwieelbiam kupować no :loveu: to już chyba nałóg tak samo jak i kupowanie lakierów do paznokci. ;p Zdjęcia chcem! :diabloti: [quote name='Pusiakowa']ja kocham kupywać buty. :D:D Ja tam już nie będę wymieniać, po prostu lubię kupować, wszystko. :evil_lol: Zdjęć nie mam. :lol: Jak siedzę w szkole to jest śliczne słońce, ale jak tylko z niej wyjdę to słońce znika zupełnie! :roll: [quote name='Sylwia K']http://i437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/hyhhh.jpg ślicznie wygląda na czerwonym tle pozdrawiam Witamy nowych gości! :hand: Quote
Ewa&Duffel Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 [quote name='Infortune.'] Jak siedzę w szkole to jest śliczne słońce, ale jak tylko z niej wyjdę to słońce znika zupełnie! :roll: Skąd ja to znam ...;) http://i437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/hyhhh.jpg Jakie cudeńko :loveu:I te oczka :loveu: Eh to wyczekiwanie wiosny... A u nas dziś znowu śnieg padał :lol: Ja też uwielbiam zakupy, ale ostatnio jakoś nie przepadam za chodzeniem po sklepach,wolę kupować przez internet... No i oczywiście standardem jest to, że jak mam akurat kasę, to w sklepach nie ma nic co mi się podoba :diabloti: Quote
Izuuus Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Ja też lubię moją czarną, ale szarą i czerwoną też. Teraz szukam jakiejś ładnej brązowej i beżowej (kawa z mlekiem ), ale nigdzie nie mogę znaleźć takich w odpowiednich odcieniach... Ja gdybym tylko miałą nieograniczoną ilość pieniędzy miałąbym peeełno ciuchów, butów, torebek ale niestety tak się nie da. A takie rurki z obniżonym krokiem widziałam niedawno w jakimś sklepie, ale ja jakoś za takimi nie przepadam. Takie spodnie "z krokiem w kolanach" mam, ale za kolano, świetne są, poprzecierane, z dziurami, aaach, uwielbiam je A no, ja ostatnio szukałam w zebre jakiejś, ale nic sensownego nie znalazłam. Może mi coś jeszcze wpadnie w oko i kupię:loveu: Co do kasy to niestety.. chciałabym maszynę, która by kase drukowała, albo ulubione sklepy na wyłączność:diabloti: Ja muszę pare par okularów przeciwsłonecznych zamówić na all, ale funduszy mi brak :shake: A co do kroku, to aż tak bardzo obniżonych bym nie chciała, tak troszkę, ale też nie za mało. I właśnie też jakieś poprzecierane, ciemne. :loveu: Quote
Zuzia&Snoopy Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Infortune. napisał(a):My jednak na kontrolę zasuwamy jutro bo źle obliczyłam :evil_lol: Mamy przyjść przed ostatnią tabletką, ale ostatnia będzie jutro wieczorem, więc jutro wizyta. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Ze Snoopym również! :) Ja nie lubię dojcza! :placz: Tzn lubię ale tylko czasami :lol: Nie mam niemieckiego z panią na B, ale znam taką. Tylko... skąd Ty znasz nauczycielkę z mojej szkoły? :hmmmm: Nam jakoś szybciej się te różowe tabletki skończyły:evil_lol: Ma się te znajomości:razz: To taka dłuższa historia...Ale jakoś skojarzyłam że Ty chodzisz przecież do VII a ona tam uczy. Przypominam że mieszkałam w Poznaniu:loveu::razz: :D Quote
Cavy Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Widzisz i po co było się tak martwić? Jakoś napisałaś. :diabloti: :evil_lol: Quote
Infortune. Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 [quote name='Ewa&Duffel']Skąd ja to znam ...;) http://i437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/hyhhh.jpg Jakie cudeńko :loveu:I te oczka :loveu: Eh to wyczekiwanie wiosny... A u nas dziś znowu śnieg padał :lol: Ja też uwielbiam zakupy, ale ostatnio jakoś nie przepadam za chodzeniem po sklepach,wolę kupować przez internet... No i oczywiście standardem jest to, że jak mam akurat kasę, to w sklepach nie ma nic co mi się podoba :diabloti: Kupowanie przez internet jest bezpieczniejsze bo nie otaczają cię towary wokoło. :diabloti: [quote name='Izuuus']A no, ja ostatnio szukałam w zebre jakiejś, ale nic sensownego nie znalazłam. Może mi coś jeszcze wpadnie w oko i kupię:loveu: Co do kasy to niestety.. chciałabym maszynę, która by kase drukowała, albo ulubione sklepy na wyłączność:diabloti: Ja muszę pare par okularów przeciwsłonecznych zamówić na all, ale funduszy mi brak :shake: A co do kroku, to aż tak bardzo obniżonych bym nie chciała, tak troszkę, ale też nie za mało. I właśnie też jakieś poprzecierane, ciemne. :loveu: W zebrę? Hm, ciekawa koncepcja bo powiem Ci szczerze, że nigdy nie widziałam takie torebki. :lol: Taa, taka maszynka to byłaby niezła sprawa. :evil_lol: Pomarzyć zawsze można. :loveu: Ale te moje też nie mają tak nisko kroku, mówiąc za kolana miałam na myśli długość spodni, taki skrót myślowy. :evil_lol: [quote name='Zuzia&Snoopy']Nam jakoś szybciej się te różowe tabletki skończyły:evil_lol: Ma się te znajomości:razz: To taka dłuższa historia...Ale jakoś skojarzyłam że Ty chodzisz przecież do VII a ona tam uczy. Przypominam że mieszkałam w Poznaniu:loveu::razz: :D Może dlatego, że Snoopciak jest cięższy? A też dostaliście całe opakowanie? :razz: O, jak pamiętasz :loveu: W 'seven heaven' (jak to mówi mój fizyk :lol:) jest chyba tylko jedna pani od niemieckiego z nazwiskiem na B. Ja ją znam właściwie tylko ze słyszenia, ale jeżeli to ta o której myślę to ma teraz złamaną nogę i podobno do końca roku jej nie będzie. ;):cool3: [quote name='Cavy']Widzisz i po co było się tak martwić? Jakoś napisałaś. :diabloti: :evil_lol: Ależ ja się nie stresowałam, ja tylko stwierdziłam, że PO to dziki przedmiot i nawet się nie uczyłam, bo tak jak mówiłam, nauczenie się tego graniczyłoby z cudem. :eviltong: Zaczęłam dziś męczyć łaciatkową trymerem i wynik jest taki, że mnie odpada ręka, ona śpi jak po przejściu 15 km, ale szyja wytrymowana. :evil_lol: Co prawda jeszcze nie tak jakbym chciała, aaaleeee zawsze coś. :cool3: Quote
Izuuus Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Ale te moje też nie mają tak nisko kroku, mówiąc za kolana miałam na myśli długość spodni, taki skrót myślowy. Aaa, rozumiem :cool3: Mam ostatnio małe probmemy z kontaktowaniem szybkim i myśleniem :siara: Czekamy więc na kluskowe zdjęcia po trymowanku Quote
Zuzia&Snoopy Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Infortune. napisał(a):Może dlatego, że Snoopciak jest cięższy? A też dostaliście całe opakowanie? :razz: O, jak pamiętasz :loveu: W 'seven heaven' (jak to mówi mój fizyk :lol:) jest chyba tylko jedna pani od niemieckiego z nazwiskiem na B. Ja ją znam właściwie tylko ze słyszenia, ale jeżeli to ta o której myślę to ma teraz złamaną nogę i podobno do końca roku jej nie będzie. ;):cool3: Hmmm...może:hmmmm: I tak musimy się wziąć za odchudzanko, bo mu się przez zimę przytyło:mad: Dostaliśmy pojedyncze tabletki (każda osobno zapakowana) ale nie pamiętam ile ich było :siara: Uuu seven heaven..No to świetną musisz mieć tą szkołę:evil_lol: No to ta sama B. o której myślę:diabloti: Tylko że ja słyszałam że ona ze ścięgnem coś sobie zrobiła. Quote
Kosmaty Gałganek Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Ale nagadane i do zdjęć się nie można dokopać :mad: Witam i pozdrawiam :lol: Quote
Ewa&Duffel Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Ale macie prześliczny banerek !!! :loveu: Kto wam robił ? Quote
bianka19 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Właśnie chciałam to samo powiedzieć! ;) Śliczny bannerek i av. Quote
Recommended Posts