Kosmaty Gałganek Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Infortune. napisał(a): W ogóle to ja już chcę wiosnę bo mój pies wygląda jakby dorabiał w kopalni, a nie ma sensu jej teraz kąpać. :shake: [FONT=Comic Sans MS]Faktycznie nie ma sensu. Lenka niecałe 3 tyg. temu była u fryzjera i znowu kąpiel by się jej przydała :roll: Dobrze chociaż, że po trymowaniu nie ma tyle podszerstka to chociaż szybko schnie i się nie kołtuni [/FONT];) Quote
Foxowa Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 I ja myślałam że tylko ja mam dziwnego psa :lol: Marchewka, kiszona kapusta, ogórki zwykłe i kiszone, papryka, jabłka, gruszki, banany, etc... To chyba foksy mają coś wspólnego ;dd Quote
sunshine Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Nie no nic dziwnego że je marchew...Shira też wszystko wcina:P ale chodziło o to że na zdjęciu mi tak nie wyglądało haha:D Quote
mineralna_ Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 http://i437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/Autumn/Winter/DSC_0847kopia.jpg oomgg :crazyeye: jaka zajebiaszcza bandamka a do tego krowi rogz :placz: ja sie tak nie bawię. Szkoda że krowy u nas nie będą mojej pasować bo choruje na nie od dłuższego czasu. A tak w ogóle to of kors śliczne zdjęcia i pies :loveu: Quote
agaciaaa Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Ale tu się kulinarnie zrobiło :lol: Moja Sara przez długi czas jadła WSZYSTKO, dosłownie.. teraz już troche wybrzydza, z warzyw i owoców przestała jeść jabłka, gruszki, paprykę, pomidory też nie bardzo. Ale np. marchewka, kapusta kiszona, czy ogórek kiszony - zawsze zje :lol: Banany, mandarynki też je, ostatnio nawet kawałek grejfruta zjadła, krzywiła się ale jadła :evil_lol: Quote
cockermaister Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Witanko sobotnie :loveu::razz: :cool3::cool3: Quote
Pestka Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Hej, no właśnie, gdzie się podziewacie? ;P Quote
Infortune. Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Jesteśmy, jesteśmy, ale tylko na chwilkę... Żyjemy, jakoś. Przez pewien czas miałam małe problemy z internetem, potem nie miałam ochoty na siedzenie przy komputerze bo znowu mam kilka problemów... :-( Życie jednak nie jest łaskawe dla nikogo. Kluska się trzyma choć ostatnio znowu choruje, a mnie nachodzą różne, nieciekawe myśli. Zdjęć nie mam i pewnie jakiś czas nie będzie ponieważ ochota na ich robienie ulatnia się zaraz po tym jak przyjdzie. Zwłaszcza jak pomyślę, że i tak nie będą mi sie podobały. ;) Poza tym pogoda na dworze nie sprzyja fotografowaniu, szaro, brudno, ale jeszcze trochę, już czuję wiosnę, może ona przyniesie jakieś zmiany. Zaległości w Waszych galeriach ponadrabiam niedługo, obiecuję, tymczasem się z Wami żegnam. Do zobaczenia kochani! :hand: :loveu: Quote
sunshine Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Jak wrócicie to wpadnijcie:) Milka tak ładnie się usmiecha:) Zapraszam na plebiscyt wariatów, śmieszków i głuptasków: http://www.dogomania.pl/threads/1804...5#post14163315 Quote
Cavy Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Cześć Kluski. :loveu: Widzę, że nadrabiasz w galeriach, a tu tez by pasowało kilka ŚWIEŻYCH zdjęć Milkowej. :evil_lol: :mad: Quote
Infortune. Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 cockermaister napisał(a):Cześć :bye: co tam słychać ?? Hej ;) Nic specjalnego, ogólny chaos i brak czasu, ale za to samopoczucie dobre. :cool3: Cavy napisał(a):Cześć Kluski. :loveu: Widzę, że nadrabiasz w galeriach, a tu tez by pasowało kilka ŚWIEŻYCH zdjęć Milkowej. :evil_lol: :mad: Cześć cześć :razz: Oj, czepiasz się. Galeria przecież nie jest od tego, żeby dawać zdjęcia. :roll: :evil_lol: (Których swoją drogą nadal nie mam, ale nie mam warunków, żeby je robić bo wszędzie tylko błoto i psie kupska, których jacyś leniwi idioci nie raczyli sprzątnąć :angryy: Ale Łaciata w miarę zadowolona, ona to lubi takie taplanie się w błotku. :diabloti:) Bzikowa napisał(a):Oj, a co jest Milce? Zapalenie górnych dróg oddechowych. Ale już jest lepiej, dostała serię zastrzyków, teraz dostaje tabletki i widać poprawę, choć na początku nie wyglądało to za ciekawie, kaszlała, dusiła się, nie mogła złapać powietrza, raz nawet obudziła mnie w nocy swoimi dusznościami... I jeszcze w sprawie wyżej wspomnianych zdjęć - -obiecuję, że jak tylko zrobi się ładniej, błoto wyschnie i trawka pozielenieje to je zrobię! :cool3: Quote
sunshine Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 To znaczy że jak wiosna będzie?:P hehehe To dobrze że milkusia zdrowieje:) Wycałuj choruska ode mnie:) Quote
Bzikowa Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 No to życzymy zdrówka... I czekamy na trawkę i zdjęcia:) Quote
*Jot* Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Dużo zdrówka dla Mileczki życzymy :loveu::loveu: Quote
Kashdog Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 No to ja tez zdrówka dla Milki życzę :loveu: Quote
Cavy Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Infortune. napisał(a):Hej ;) Cześć cześć :razz: Oj, czepiasz się. Galeria przecież nie jest od tego, żeby dawać zdjęcia. :roll: :evil_lol: (Których swoją drogą nadal nie mam, ale nie mam warunków, żeby je robić bo wszędzie tylko błoto i psie kupska, których jacyś leniwi idioci nie raczyli sprzątnąć :angryy: Ale Łaciata w miarę zadowolona, ona to lubi takie taplanie się w błotku. :diabloti:) Tak, ja się czepiam, a jak u mnie nie ma dwa dni zdjęć, to od razu wielki bunt. :diabloti: :evil_lol: A Milka później tak pięknie pachnie tym błotkiem, a uradowana pani musi to wąchać podczas kąpieli. :cool3: Zdrówka dla Kluski, ona silna jest i z nie jednej już choroby wyszła bez szwanku, więc będzie dobrze. ;) Quote
Shirai - Koki Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Witamy sie i Milce zdrowka zyczmy !!!! Quote
Recommended Posts