Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Infortune. napisał(a):

W ogóle to ja już chcę wiosnę bo mój pies wygląda jakby dorabiał w kopalni, a nie ma sensu jej teraz kąpać. :shake:

[FONT=Comic Sans MS]Faktycznie nie ma sensu. Lenka niecałe 3 tyg. temu była u fryzjera i znowu kąpiel by się jej przydała :roll: Dobrze chociaż, że po trymowaniu nie ma tyle podszerstka to chociaż szybko schnie i się nie kołtuni [/FONT];)

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I ja myślałam że tylko ja mam dziwnego psa :lol:
Marchewka, kiszona kapusta, ogórki zwykłe i kiszone, papryka, jabłka, gruszki, banany, etc...
To chyba foksy mają coś wspólnego ;dd

Posted

Ale tu się kulinarnie zrobiło :lol: Moja Sara przez długi czas jadła WSZYSTKO, dosłownie.. teraz już troche wybrzydza, z warzyw i owoców przestała jeść jabłka, gruszki, paprykę, pomidory też nie bardzo. Ale np. marchewka, kapusta kiszona, czy ogórek kiszony - zawsze zje :lol: Banany, mandarynki też je, ostatnio nawet kawałek grejfruta zjadła, krzywiła się ale jadła :evil_lol:

Posted

Jesteśmy, jesteśmy, ale tylko na chwilkę...
Żyjemy, jakoś.
Przez pewien czas miałam małe problemy z internetem, potem nie miałam ochoty na siedzenie przy komputerze bo znowu mam kilka problemów... :-( Życie jednak nie jest łaskawe dla nikogo.
Kluska się trzyma choć ostatnio znowu choruje, a mnie nachodzą różne, nieciekawe myśli.

Zdjęć nie mam i pewnie jakiś czas nie będzie ponieważ ochota na ich robienie ulatnia się zaraz po tym jak przyjdzie. Zwłaszcza jak pomyślę, że i tak nie będą mi sie podobały. ;) Poza tym pogoda na dworze nie sprzyja fotografowaniu, szaro, brudno, ale jeszcze trochę, już czuję wiosnę, może ona przyniesie jakieś zmiany.

Zaległości w Waszych galeriach ponadrabiam niedługo, obiecuję, tymczasem się z Wami żegnam. Do zobaczenia kochani! :hand: :loveu:

Posted

cockermaister napisał(a):
Cześć :bye:

co tam słychać ??

Hej ;)
Nic specjalnego, ogólny chaos i brak czasu, ale za to samopoczucie dobre. :cool3:

Cavy napisał(a):
Cześć Kluski. :loveu:
Widzę, że nadrabiasz w galeriach, a tu tez by pasowało kilka ŚWIEŻYCH zdjęć Milkowej. :evil_lol: :mad:

Cześć cześć :razz:
Oj, czepiasz się. Galeria przecież nie jest od tego, żeby dawać zdjęcia. :roll: :evil_lol: (Których swoją drogą nadal nie mam, ale nie mam warunków, żeby je robić bo wszędzie tylko błoto i psie kupska, których jacyś leniwi idioci nie raczyli sprzątnąć :angryy: Ale Łaciata w miarę zadowolona, ona to lubi takie taplanie się w błotku. :diabloti:)

Bzikowa napisał(a):
Oj, a co jest Milce?

Zapalenie górnych dróg oddechowych. Ale już jest lepiej, dostała serię zastrzyków, teraz dostaje tabletki i widać poprawę, choć na początku nie wyglądało to za ciekawie, kaszlała, dusiła się, nie mogła złapać powietrza, raz nawet obudziła mnie w nocy swoimi dusznościami...

I jeszcze w sprawie wyżej wspomnianych zdjęć - -obiecuję, że jak tylko zrobi się ładniej, błoto wyschnie i trawka pozielenieje to je zrobię! :cool3:

Posted

Infortune. napisał(a):
Hej ;)
Cześć cześć :razz:
Oj, czepiasz się. Galeria przecież nie jest od tego, żeby dawać zdjęcia. :roll: :evil_lol: (Których swoją drogą nadal nie mam, ale nie mam warunków, żeby je robić bo wszędzie tylko błoto i psie kupska, których jacyś leniwi idioci nie raczyli sprzątnąć :angryy: Ale Łaciata w miarę zadowolona, ona to lubi takie taplanie się w błotku. :diabloti:)

Tak, ja się czepiam, a jak u mnie nie ma dwa dni zdjęć, to od razu wielki bunt. :diabloti: :evil_lol:
A Milka później tak pięknie pachnie tym błotkiem, a uradowana pani musi to wąchać podczas kąpieli. :cool3:

Zdrówka dla Kluski, ona silna jest i z nie jednej już choroby wyszła bez szwanku, więc będzie dobrze. ;)