Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

http://i437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/DSC_0661kopia.jpg jaki mordziel śliczny :loveu:

weeź, gdzie tu ze TAKIMI zdjęciami TAKIEJ obroży wyskakujesz. Nie dość że przez ciebie popadam w kompleksy przez fotki to jeszcze zaśliniłam cały monitor łącznie z biurkiem i sobą, z powodu obroży :shake::evil_lol:. Zastanawiam się od jakiegoś czasu nad Lupine ale jak przyjdzie co do czego to i tak albo zamawiam jakąś inną albo zupełnie coś innego.

Aha. I nie wierzę że Milka ma 12 lat :diabloti::eviltong: Młodo wygląda :loveu:

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']Super wygląda w tej obroży :loveu:
Gdzie kupowałaś ?
I czy jest może w ogole dostępna wersja 2,5 cm ? Bo na Duffla rozmiarowo pasowałaby ta:
http://www.lupine.pl/product_info.php/products_id/4900
ale szerokość 1,8 cm to za mało dla niego...

http://i437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/DSC_0661kopia.jpg
jak romantycznie :loveu: Lubię czarno białe zdjęcia ;)
Dziękuję bardzo! :loveu:
Kupowałam na pełnej misce, ale niestety w 2,5cm nie ma tej wersji. Ale nie martw się , kiedyś może zrobią bo widzę, że teraz zrobli wzorek dla średniaków w wersji dla dużych psów. :cool3:

[quote name='Cavy']Dlaczego Ty mi to robisz? :mdleje:

Choruje od dawna na tą chorobę, ale nie chce jej kupować, bo za ładna jest. :loveu:
Oj, wiesz jak jak Cię kocham, nie? :loveu: :diabloti:
Ale drugiej części nie zrozumiałam. :eviltong: Nie chcesz kupować bo za ładna? Kupuj, Tofikowi będzie w niej cudownie! :loveu:

[quote name='Zuzia&Snoopy']Ej! Moja obroża!:eviltong:
W sumie jeszcze nie moja, ale moja w planach :evil_lol:
Ślicznie Milka w niej wygląda, aż mi się jeszcze bardziej zachciało ją kupić:evil_lol:
Kupujcie, kupujcie, warto! Na żywo ma o wieeeeele ładniejsze kolory niż na tym badziewnym zdjęciu :loveu:

[quote name='Zuza i Noddy']Cudnie jej w tej obroży, z resztą jej we wszystkim cudnie :loveu:

[quote name='Pestka']Pięknie Milka wygląda, ten wzorek ogólnie jest super :loveu:

[quote name='Niufciak']Witamy,
Śliczna psinka:)
A fotki rewelka !!!;)
Dziękujemy bardzo! ;)

Posted

[quote name='Cavy']Kusi mnie ta obroża. :loveu:

[quote name='Kashdog']Mnie ta obroża kusi już od dłuższego czasu :evil_lol:

[quote name='Foxowa']Piękna obróżka :loveu:

[quote name='wiki4']Obróżka śliczna- wszystkie kolory tęczy :cool3:

[quote name='Marta_Ares']ale jej slicznie w tej obrozy:loveu:

kusza te lupinki, kusza.....:oops:
Dziękujemy bardzo! Też uważam, że jej w niej ślicznie :diabloti:
A lupinki kuszą oj kuszą, sama bym kupiła jeszcze kilka, ale nieeee, będę twarda. Ciekawe tylko jak długo. :siara:

[quote name='Lucky.']Hej !
Co do obróż to mam zakazane zsprzedawać i kupować, a chce mi się następnych ! ;p
To czarno białe fajne :)
Haha, ja też miałam okres, że chciałam wszystko w cholerę sprzedać, ale nie mogłąm się zdecydować co bo wszystko mi się strasznie podoba i wszystko zostało! :lol:

[quote name='Shel']Świetnie wygląda!
Dzięki!

[quote name='mineralna_']http://i437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/DSC_0661kopia.jpg jaki mordziel śliczny :loveu:

weeź, gdzie tu ze TAKIMI zdjęciami TAKIEJ obroży wyskakujesz. Nie dość że przez ciebie popadam w kompleksy przez fotki to jeszcze zaśliniłam cały monitor łącznie z biurkiem i sobą, z powodu obroży :shake::evil_lol:. Zastanawiam się od jakiegoś czasu nad Lupine ale jak przyjdzie co do czego to i tak albo zamawiam jakąś inną albo zupełnie coś innego.

Aha. I nie wierzę że Milka ma 12 lat :diabloti::eviltong: Młodo wygląda :loveu:
Ale jakimi zdjęciami? Mi się te zdjęcia, jak już tysiąc razy mówiłam, nie podobają. Ale jeśli Ty uważasz inaczej to baaardzo mi miło i bardzo dziękuję. :loveu:

No, niestety z tym wiekiem nie kłamię. :diabloti: A czasem bardzo bym chciała...

[quote name='Agata_Roki']http://i437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/DSC_0668kopia.jpg
ah.. :loveu: Milkuś wygląda równie cudownie co ten Peace Pup :loveu:

[quote name='Nikolaaa']http://i437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/DSC_0668kopia.jpg Ale ona piękna :loveu:

Milka oczywiście , ale obróżka też mi się bardzo podoba :eviltong:

[quote name='CaneSs']Hey cudaki.! :D
Cudną macie obróżke. < 3
Dziękujemy bardzo :loveu:

[quote name='Zuzia&Snoopy']A Wy macie ferie!:placz:
A ja muszę się uczyć:mad:
Oj mamy, mamy, ale pomyśl sobie, że jak my skończymy to Wy będziecie leniuchować. :cool3: I wtedy ja będę rozpaczać.

A ferie jakoś średnio się zaczynają, moje plany na pierwszą połowę legły w gruzach... :shake: Ale w czwartek jedziemy z Kluską na wieś, do babci. Nie wiem czy się cieszyć czy nie. :lol:
I ja aktualnie przeżywam kryzys szczeniakowy. Strasznie, strasznie bym chciała mieć szczylka albo młodego psa co jest niestety niemożliwe. :placz:

Posted

Infortune. napisał(a):

I ja aktualnie przeżywam kryzys szczeniakowy. Strasznie, strasznie bym chciała mieć szczylka albo młodego psa co jest niestety niemożliwe. :placz:

szczeniaki sux, takie niewychowane małe mendy :diabloti:

Posted

Infortune. napisał(a):

[FONT=Comic Sans MS]Nie wiesz czego pragniesz :evil_lol: Uważaj, bo czasami marzenia się spełniają :diabloti:
Ja mam takiego w domu, to wiem co piszę :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

Infortune. napisał(a):

Ja też bym chciała...zwlaszcza,że swojego psa nie miałam od malucha,a poprzedni właściciele delikatnie mówiąc zawalili jego wychowanie i socjalizację...Ja teraz na setery "choruję",strasznie mi się podobają !
ale nie ma mowy o drugim psie na razie :shake:

Posted

[quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Nie wiesz czego pragniesz :evil_lol: Uważaj, bo czasami marzenia się spełniają :diabloti:
Ja mam takiego w domu, to wiem co piszę :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]
Najwyższy czas się przekonać, szczerze mówiąc mało pamiętam jak to było za czasów szczenięcych. :placz: :diabloti:
Ale jeśli te szczeniaki takie złe, to już nie musi być taki maciupci, może być młody pies. :evil_lol: Kocham moją małpkę, ale niestety wiek już na wiele rzeczy jej nie pozwala. :-(

[quote name='Ewa&Duffel']Ja też bym chciała...zwlaszcza,że swojego psa nie miałam od malucha,a poprzedni właściciele delikatnie mówiąc zawalili jego wychowanie i socjalizację...Ja teraz na setery "choruję",strasznie mi się podobają !
ale nie ma mowy o drugim psie na razie :shake:
Ja miałam od malucha... zarówno ona nim była jak i ja. :evil_lol: Z jednej strony strasznie się cieszę że wychowywałam się z psem praktycznie od zawsze bo może gdyby nie to nie kochałabym ich aż tak, ale z drugiej strony wolałabym mieć teraz psa, kiedy już wiem sporo... No, ale cieszę się tym co mam bo w końcu mogło być jeszcze gorzej i mogłabym psa nie mieć w ogóle... :lol:
A Ty sie jeszcze nie łam, Duffel jest młody, w pełni sił, cieszcie się! ;)

[quote name='Sallcia']witamy się [ niestety] zimowo :)

http://i437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/DSC_0661kopia.jpg

ale przytulankaa! :loveu:
Oj tam zaraz niestety... Zima fajna jest! Ale co prawda to prawda, już może sobie iść. :evil_lol: U nas od wczoraj wszystko się topi, a jutro ma być temperatura ma być na minusie, będzie ciekawie... :siara:

Miałam dziś ambitny plan zrobienia zdjęć, ale najpierw szłam do dentysty, potem do biblioteki, do miasta, wróciłam, zaczęłam czytać książkę no i zrobiło się ciemno. :lol: Wybaczcie i wiedzcie, że miałam dobre zamiary! :cool3:

Posted

Infortune. napisał(a):
Najwyższy czas się przekonać, szczerze mówiąc mało pamiętam jak to było za czasów szczenięcych. :placz: :diabloti:
Ale jeśli te szczeniaki takie złe, to już nie musi być taki maciupci, może być młody pies. :evil_lol: Kocham moją małpkę, ale niestety wiek już na wiele rzeczy jej nie pozwala. :-(

ja wzięłam szczura jak miał prawie 4 miesiące i uważałam go już wtedy za prawie dorosłego :diabloti: zaczęło być śmiesznie jak wkroczył w wiek dorastania, miałam szajbę a nie psa, codziennie gonitwy po domu (bo coś zwinął) po ogrodzie (bo nie chciał przynieść zabawki) i po ulicy(bo zwiewał pod bramą : P ) nie mówiąc o innych atrakcjach, także nie znam tego okresu gdy jest jeszcze słodki, mały i z kłującymi kiełkami :evil_lol: dlatego mój pogląd na szczeniaki jest dosyć negatywny : P