cockermaister Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Hejka wam :) a u nas ferie zaczynaja się 15 lutego :multi: co tam słychać u pięknej suni?? Quote
WeronikaM Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Haha, a ja mam ferie jako ostatnia ja też :multi: :) dawać jakieś fotki Milki !!! :iloveyou: Quote
Shel Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Unbelievable napisał(a): a ja mam tylko af-s i af-c :hmmmm: Ja mam AF-A (auto), AF-S(pojedynczy AF), AF-C(ciągły AF), MF(manualny) ;-) Quote
Unbelievable Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Ewa&Duffel napisał(a):Ja zmieniam w zależności od tego, czy robię portrety, czy zdjęcia w ruchu. Przy zdjęciach w ruchu rzeczywiście ustawiam wyższe ISO, aby móc ustawić krótszy czas naświetlania ;) A przy niższym ISO dłuższy ;) zazdroszę psa przy którym da się zmieniać iso :evil_lol: ja się cieszę jak zdążę zmienić pole af : P Shel napisał(a):Ja mam AF-A (auto), AF-S(pojedynczy AF), AF-C(ciągły AF), MF(manualny) ;-) a ja nie mam af-a : P Quote
Infortune. Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 agaciaaa napisał(a):No to zdrówka życzę Milce ;) Dziękujemy, przyda się :multi: cockermaister napisał(a):Hejka wam :) a u nas ferie zaczynaja się 15 lutego :multi: co tam słychać u pięknej suni?? Ja bym chciała 15 lutego, ale co poradzę :lol: Piękna sunia chora. ;) WeronikaM napisał(a):ja też :multi: :) dawać jakieś fotki Milki !!! :iloveyou: Oj, na fotki trzeba trochę poczekać... :diabloti: Unbelievable napisał(a):zazdroszę psa przy którym da się zmieniać iso :evil_lol: ja się cieszę jak zdążę zmienić pole af : P A masz tryb wyboru pola pojedynczy, dynamiczny czy automatyczny? Ja mam ten ostatni i otrość prawie zawsze pada nie tam gdzie trzeba :diabloti: Quote
WeronikaM Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Ja mam AF-A (auto), AF-S(pojedynczy AF), AF-C(ciągły AF), MF(manualny) ja mam wszystko co wypisałaś, oprócz MF :D :D Quote
Kosmaty Gałganek Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Przyszłam ze spóźnionymi życzeniami z okazji Nowego Roku ;) Samych szczęśliwych chwil i spełnienia wszystkich marzeń w 2010 roku :multi::multi: [/FONT] Quote
Unbelievable Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Infortune. napisał(a): A masz tryb wyboru pola pojedynczy, dynamiczny czy automatyczny? Ja mam ten ostatni i otrość prawie zawsze pada nie tam gdzie trzeba :diabloti: pojedynczy ;) automatyczny jest zuy, bo najczęściej ostrzy na to co jest najbliżej obiektywu, a zazwyczaj akurat nie o to chodzi : P Quote
Shel Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Tryby pola to ja mam pierwszy plan, dynamiczny oraz pojedynczy punkt... Ja głównie robię na "pierwszy plan", a czasem "pojedynczy punkt". Dochodzę do wniosku, że to to samo co u Was, tyle, że u mnie auto to "pierwszy plan"... :lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Witamy ;) Kiedy można się spodziewac jakichś zdjęc ? Quote
WeronikaM Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 cześć :hand: właśnie, kiedy fotki ??? :D Quote
sunshine Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Hej pluszaki: przepraszam za offa ale szukamy pomocy : Podajcie dalej... Quote
Kosmaty Gałganek Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Bartiśkowa_ napisał(a): Kiedy można się spodziewac jakichś zdjęc ? WeronikaM napisał(a): właśnie, kiedy fotki ??? :D [FONT=Comic Sans MS]Też się dopominam fotek :evil_lol:[/FONT] Quote
Infortune. Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 [quote name='Unbelievable']pojedynczy ;) automatyczny jest zuy, bo najczęściej ostrzy na to co jest najbliżej obiektywu, a zazwyczaj akurat nie o to chodzi : P U mnie właśnie nie ostrzy tego co jest najbliżej a to co jest najdalej... :stupid: Ale teraz zmienię tryb i w najbliższym czasie zobaczę jak będzie działa. Dzięki! ;) Bardzo nam miło, że tak strasznie za nami tęsknicie, ale nowych zdjęć nadal nie mam. :diabloti: Milka cały czas jest przeziębiona i chodzimy tylko na max. kilkunastominutowe spacerki bez aparatu. :lol: Mam dla Was tylko coś takiego :cool3: gdyż dziś zebrało mi się na wspominki. :lol: (jaka ona była cuudowna, jakie miała cudowne ciemne łatki :placz::loveu:) Jakieś dwa miesiące temu minęło nam 12 wspólnych, cudownych lat... :loveu: Lat pełnych kochających spojrzeń czekoladowych oczu, zajętych poduszek i miłości. Aaaach. Ten czas płynie zdecydowanie za szybko... :placz: A tak z innej beczki, ostatnio zrobiłam sobie kalendarz :cool3: http://i47.tinypic.com/qrmf06.jpg Ładny, prawda? :evil_lol: Quote
Ewa&Duffel Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 http://i50.tinypic.com/33f8bhc.jpg ale cudeńko z niej było :loveu: oczywiście nadal jest ;) http://i47.tinypic.com/qrmf06.jpg bardzo fajny ;) Milka zdecydowanie nie wygląda na swój wiek, w życiu bym nie powiedziała, że ma 12 lat... Quote
Infortune. Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Ewa&Duffel napisał(a):Milka zdecydowanie nie wygląda na swój wiek, w życiu bym nie powiedziała, że ma 12 lat... Dziękujemy. :loveu: Ale niestety po zachowaniu coraz częściej widać ten wiek... :-( Widzę, że coraz mniej chętnie wychodzi na dwór, coraz mniej chętnie chodzi po schodach... Ale wierzę, że będzie ze mną jeszcze długo! :multi: Nikomu się mała Kluska nie podoba? :evil_lol: Quote
Feigned Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 jak to nie? podoba się i to bardzo! :loveu: ale jak dla mnie duża jest jeszcze ładniejsza :cool3: Quote
WeronikaM Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Nikomu się mała Kluska nie podoba? podoba, podoba :D :D Quote
Shel Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Mnie się Kluska i taka i taka podoba :) A na żywo zwłaszcza:loveu: Quote
Zuzia&Snoopy Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Śliczna malutka Milka:) Mały niedźwiadek:D Dużo zdrowia dla Kuski! I kalendarz też fajny:D A wracając do rozmowy w galerii Duffla strasznie mi się obroża Watermelon(lupine) podoba ale jest za mała o 3 cm:placz: Quote
Recommended Posts