Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
Ja zmieniam w zależności od tego, czy robię portrety, czy zdjęcia w ruchu. Przy zdjęciach w ruchu rzeczywiście ustawiam wyższe ISO, aby móc ustawić krótszy czas naświetlania ;) A przy niższym ISO dłuższy ;)

zazdroszę psa przy którym da się zmieniać iso :evil_lol: ja się cieszę jak zdążę zmienić pole af : P
Shel napisał(a):
Ja mam AF-A (auto), AF-S(pojedynczy AF), AF-C(ciągły AF), MF(manualny) ;-)

a ja nie mam af-a : P

Posted

agaciaaa napisał(a):
No to zdrówka życzę Milce ;)

Dziękujemy, przyda się :multi:

cockermaister napisał(a):
Hejka wam :)

a u nas ferie zaczynaja się 15 lutego :multi:

co tam słychać u pięknej suni??

Ja bym chciała 15 lutego, ale co poradzę :lol:

Piękna sunia chora. ;)

WeronikaM napisał(a):
ja też :multi:
:)

dawać jakieś fotki Milki !!! :iloveyou:

Oj, na fotki trzeba trochę poczekać... :diabloti:

Unbelievable napisał(a):
zazdroszę psa przy którym da się zmieniać iso :evil_lol: ja się cieszę jak zdążę zmienić pole af : P

A masz tryb wyboru pola pojedynczy, dynamiczny czy automatyczny? Ja mam ten ostatni i otrość prawie zawsze pada nie tam gdzie trzeba :diabloti:

Posted

Infortune. napisał(a):

A masz tryb wyboru pola pojedynczy, dynamiczny czy automatyczny? Ja mam ten ostatni i otrość prawie zawsze pada nie tam gdzie trzeba :diabloti:

pojedynczy ;) automatyczny jest zuy, bo najczęściej ostrzy na to co jest najbliżej obiektywu, a zazwyczaj akurat nie o to chodzi : P

Posted

Tryby pola to ja mam pierwszy plan, dynamiczny oraz pojedynczy punkt... Ja głównie robię na "pierwszy plan", a czasem "pojedynczy punkt".

Dochodzę do wniosku, że to to samo co u Was, tyle, że u mnie auto to "pierwszy plan"... :lol:

Posted

[quote name='Unbelievable']pojedynczy ;) automatyczny jest zuy, bo najczęściej ostrzy na to co jest najbliżej obiektywu, a zazwyczaj akurat nie o to chodzi : P
U mnie właśnie nie ostrzy tego co jest najbliżej a to co jest najdalej... :stupid:
Ale teraz zmienię tryb i w najbliższym czasie zobaczę jak będzie działa. Dzięki! ;)

Bardzo nam miło, że tak strasznie za nami tęsknicie, ale nowych zdjęć nadal nie mam. :diabloti: Milka cały czas jest przeziębiona i chodzimy tylko na max. kilkunastominutowe spacerki bez aparatu. :lol:

Mam dla Was tylko coś takiego :cool3: gdyż dziś zebrało mi się na wspominki. :lol:
(jaka ona była cuudowna, jakie miała cudowne ciemne łatki :placz::loveu:)

Jakieś dwa miesiące temu minęło nam 12 wspólnych, cudownych lat... :loveu: Lat pełnych kochających spojrzeń czekoladowych oczu, zajętych poduszek i miłości. Aaaach. Ten czas płynie zdecydowanie za szybko... :placz:

A tak z innej beczki, ostatnio zrobiłam sobie kalendarz :cool3:
http://i47.tinypic.com/qrmf06.jpg Ładny, prawda? :evil_lol:

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
Milka zdecydowanie nie wygląda na swój wiek, w życiu bym nie powiedziała, że ma 12 lat...

Dziękujemy. :loveu: Ale niestety po zachowaniu coraz częściej widać ten wiek... :-( Widzę, że coraz mniej chętnie wychodzi na dwór, coraz mniej chętnie chodzi po schodach... Ale wierzę, że będzie ze mną jeszcze długo! :multi:

Nikomu się mała Kluska nie podoba? :evil_lol:

Posted

Śliczna malutka Milka:) Mały niedźwiadek:D
Dużo zdrowia dla Kuski!
I kalendarz też fajny:D
A wracając do rozmowy w galerii Duffla strasznie mi się obroża Watermelon(lupine) podoba ale jest za mała o 3 cm:placz: