.Agata. Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Infortune. napisał(a): A np gdzies na śląsku jest gwiazdka :lol: Nie śmiej się z gwiazdki ! :placz: Bo u mnie jest :evil_lol: Od Mikołaja dostaje się 6 drugnia,w Wigilię prezenty przynosi Gwiazdka :loveu: http://i49.tinypic.com/67ie4o.jpg a Milka śliczna,taka zamyślona :loveu: Quote
tigerowa Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Witam w galerii Milki po raz pierwszy :D . Czy to foksterier ? ;) Quote
Bartiśkowa_ Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Witamy ;) http://i49.tinypic.com/67ie4o.jpg myśli czy powiedzieć coś pańci czy nie xd Mojew nic nie mówiły Quote
Cavy Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 http://i49.tinypic.com/67ie4o.jpg ładnie to tak psu lampą po oczach błyskać? :mad: :evil_lol: Milka słodka. :loveu: Quote
Infortune. Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Shel napisał(a):Ale zamyślona :] To nie po pańci :eviltong::evil_lol: Czy coś sugerujesz? :mad: :diabloti: Zuzia&Snoopy napisał(a):Może za dużo pochwał wypisuję (słusznych zresztą):hmmmm: Przesadzasz :lol: agaciaaa napisał(a):http://i49.tinypic.com/67ie4o.jpg Milka odpoczywa po świątecznym obżarstwie? :lol: Dokładnie tak. :lol: Święta były to i psu się należało więc praktycznie każdy coś jej zrzucił z tego stołu (a że ludzi było sporo, chyba z 15 osób) to pies mógł się porządnie najeść :diabloti: sunshine napisał(a):Trzeba odparować troszkę od świąt:p gosiulaa napisał(a):http://i49.tinypic.com/67ie4o.jpg śliczna :loveu: Dziękujemy :p Agata_Roki napisał(a):Nie śmiej się z gwiazdki ! :placz: Bo u mnie jest :evil_lol: Od Mikołaja dostaje się 6 drugnia,w Wigilię prezenty przynosi Gwiazdka :loveu: http://i49.tinypic.com/67ie4o.jpg a Milka śliczna,taka zamyślona :loveu: Ale ja się nie śmieję, po prostu zastanawiam się jak gwiazdka może roznosić prezenty. :lol: U nas też 6 grudnia jest Mikołaj, a 24 Gwiazdor :evil_lol: tigerowa napisał(a):Witam w galerii Milki po raz pierwszy :D . Czy to foksterier ? Witamy i zapraszamy częściej :multi: Foksterier w 80 % ;) Bartiśkowa_ napisał(a):Witamy http://i49.tinypic.com/67ie4o.jpg myśli czy powiedzieć coś pańci czy nie xd Mojew nic nie mówiły Niestety Łaciata nic nie powiedziała, ale może to i lepiej... :diabloti: Cavy napisał(a):http://i49.tinypic.com/67ie4o.jpg ładnie to tak psu lampą po oczach błyskać? :mad: :evil_lol: Milka słodka. :loveu: Nie błyskałam jej po oczach :eviltong: Pożyczyłam od kuzyna lampę zewnętrzną i ją rozgryzałam, ale niewiele wychodziło. :lol: Chciałam być fajna i zrobić dziś parę zdjęć, ale po pierwsze pogoda była marna bo w nocy napadało kilkanaście mm śniegu i w dzień topniał, więc było mokro i nieprzyjemnie, a po drugie te nienormalne, rozwydrzone bachory spędzające życie na ulicy strzelają tymi cholernymi petardami i nie mogę wyjść z psem na normalny spacer. :angryy: Milka jest tak przewrażliwiona, że robi siku i wraca do domu :angryy: Jutro jedziemy po tabletki na sylwestra, żeby chociaż ten dzień przetrwała w spokoju, a nie chce jej już teraz faszerować prochami... Także zdjęcia będą jak minie sylwestrowy szał, niestety. Musiałam pousuwać kilka emotek. Quote
Infortune. Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 wiki4 napisał(a):Hejka, fajny avek :loveu: Dziękuję, też mi się bardzo podoba, szkoda tylko, że będę musiała niedługo go zmienić bo będzie nieaktualny. :diabloti::lol: A przez Twoją wczorajszą pizzę wklejoną do jakiejś galerii mam straszną ochotę na taką kolację... :placz: Quote
wiki4 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Infortune. napisał(a):Dziękuję, też mi się bardzo podoba, szkoda tylko, że będę musiała niedługo go zmienić bo będzie nieaktualny. :diabloti::lol: A przez Twoją wczorajszą pizzę wklejoną do jakiejś galerii mam straszną ochotę na taką kolację... :placz: Tak właściwie to jeszcze kilka dni :lol: U CaneSs bodajże :eviltong: Ja chcę dobrze, a potem wszyscy mnie wyzywają, ze im smaka robię :placz: Też bym sobie zjadła :diabloti: Quote
Shel Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Co jaaa? :diabloti: Ja nic nie sugeruję :evil_lol: A co do petard to mamy to samo :/ Quote
Lucky. Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Szkoda, że już po świętach ... Ja z prezentów jestem zadowolona, bo dostałam same pieniądze :P A co do petard to dzisiaj ktoś taką głośną wystrzelił, to Megi się przestraszyła, ale jak takie ciche i trochę głośne puszczają to nawet nie reaguje . Quote
wiki4 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Wpadamy życzyć miłego wieczorku i tej pizzy :cool3: Quote
Pestka Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Hej, szkoda, że fotki Milki dopiero po Sylwestrze, ale moze coś domowego dla nas zrobisz? :diabloti: Hmm, współczucie ja sama nie lubie tych ciagłych strzałów, ale u mnie żeby nie zapeszac nie ma ich tak dużo, bodajże ze dwa razy na razie tylko słyszałam. Quote
Marta_Ares Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 a co za tabletki dajesz?? bo ja mysle czy Aresowi czegos nie kupic, bo boi sie panicznie, jak mial rok, 2 lata to wogole nie reagował, ogladal je przez okno, a teraz jest straszna panika Quote
Unbelievable Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 [quote name='Marta_Ares']a co za tabletki dajesz?? bo ja mysle czy Aresowi czegos nie kupic, bo boi sie panicznie, jak mial rok, 2 lata to wogole nie reagował, ogladal je przez okno, a teraz jest straszna panika[/QUOTE] my się zamykamy w łazience bez okna ;) do przeżycia, a szczur też wariuje Quote
Cavalierkaa Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Hey :) Gdzie macie jakieś ostatnie fotki? ;d Quote
Infortune. Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 [quote name='Shel']Co jaaa? :diabloti: Ja nic nie sugeruję :evil_lol: A co do petard to mamy to samo :/[/QUOTE] No ja mam nadzieję :lol: Ja nawet nie wiem skąd ten lęk się u niej wziął bo przez dobrych kilka lat petardy nic dla niej nie znaczyły, dopiero od jakiegoś czasu boi się ich panicznie. :shake: Teraz już wiem, że następnego psa będę musiała od sameeego początku przyzwyczajać do petard, burz i innych hałasów... [quote name='Lucky.']Szkoda, że już po świętach ... Ja z prezentów jestem zadowolona, bo dostałam same pieniądze :P A co do petard to dzisiaj ktoś taką głośną wystrzelił, to Megi się przestraszyła, ale jak takie ciche i trochę głośne puszczają to nawet nie reaguje .[/QUOTE] Strasznie szkoda, święta były bardzo, bardzo udane. Prezenty też, a to jeszcze nie koniec. :cool3: Uważaj, żeby bezmózgie dzieciaki nie rzuciły Wam pod nogi bo i tacy się zdarzają. :roll: :shake: [quote name='wiki4']Wpadamy życzyć miłego wieczorku i tej pizzy :cool3:[/QUOTE] A dziękuję, była bardzo dobra :loveu::loveu: Mogłabym taką codziennie jeść. :evil_lol: [quote name='Pestka']Hej, szkoda, że fotki Milki dopiero po Sylwestrze, ale moze coś domowego dla nas zrobisz? :diabloti: Hmm, współczucie ja sama nie lubie tych ciagłych strzałów, ale u mnie żeby nie zapeszac nie ma ich tak dużo, bodajże ze dwa razy na razie tylko słyszałam.[/QUOTE] Ja nie lubię i nie umiem robić domowych zdjęć. :placz: Dziś była świetna pogoda i nawet udało nam się odbyć porządny, długi spacer, ale nie tachałam aparatu bo myślałam, że po chwili będziemy musiały wracać. :lol: Wydaje mi się, że w mniejszych miejscowościach nie jest to aż tak nasilone jak w mieście. [quote name='Marta_Ares']a co za tabletki dajesz?? bo ja mysle czy Aresowi czegos nie kupic, bo boi sie panicznie, jak mial rok, 2 lata to wogole nie reagował, ogladal je przez okno, a teraz jest straszna panika[/QUOTE] [quote name='WeronikaM']właśnie - co to za tabletki ???[/QUOTE] Sedalin mite. W zeszłym roku po raz pierwszy dostałyśmy je od weterynarza i to był pierwszy praktycznie bezstresowy sylwester od kiedy piesa się boi. [quote name='Unbelievable']my się zamykamy w łazience bez okna ;) do przeżycia, a szczur też wariuje[/QUOTE] U nas to nie pomogło. :shake: Ale trzeba spróbować, może z innym psem będzie inaczej. ;) [quote name='"CnaeSs"']Hey [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG] Gdzie macie jakieś ostatnie fotki? ;d [/quote] Nie ma fotek :evil_lol: Wróciłyśmy niedawno od weta, ludzi mnóstwo, psów chyba z 15 w czym 5 yorków :lol: Nie wiem czy wszystkie psy tak się boją czy akurat teraz tyle ich choruje, ale ruch jest niezły, wetka powiedziała, że dziś mieli już ponad 50 wizyt, a gabinet czynny jest od 12. :lol: Quote
Cavalierkaa Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='Infortune.']No ja mam nadzieję :lol: Ja nawet nie wiem skąd ten lęk się u niej wziął bo przez dobrych kilka lat petardy nic dla niej nie znaczyły, dopiero od jakiegoś czasu boi się ich panicznie. :shake: Teraz już wiem, że następnego psa będę musiała od sameeego początku przyzwyczajać do petard, burz i innych hałasów... Strasznie szkoda, święta były bardzo, bardzo udane. Prezenty też, a to jeszcze nie koniec. :cool3: Uważaj, żeby bezmózgie dzieciaki nie rzuciły Wam pod nogi bo i tacy się zdarzają. :roll: :shake: A dziękuję, była bardzo dobra :loveu::loveu: Mogłabym taką codziennie jeść. :evil_lol: Ja nie lubię i nie umiem robić domowych zdjęć. :placz: Dziś była świetna pogoda i nawet udało nam się odbyć porządny, długi spacer, ale nie tachałam aparatu bo myślałam, że po chwili będziemy musiały wracać. :lol: Wydaje mi się, że w mniejszych miejscowościach nie jest to aż tak nasilone jak w mieście. Sedalin mite. W zeszłym roku po raz pierwszy dostałyśmy je od weterynarza i to był pierwszy praktycznie bezstresowy sylwester od kiedy piesa się boi. U nas to nie pomogło. :shake: Ale trzeba spróbować, może z innym psem będzie inaczej. ;) Nie ma fotek :evil_lol: Wróciłyśmy niedawno od weta, ludzi mnóstwo, psów chyba z 15 w czym 5 yorków :lol: Nie wiem czy wszystkie psy tak się boją czy akurat teraz tyle ich choruje, ale ruch jest niezły, wetka powiedziała, że dziś mieli już ponad 50 wizyt, a gabinet czynny jest od 12. :lol:[/QUOTE] wow, nieźle ;d Ok to wezme jakieś z pierwszej stronki :p Quote
Marta_Ares Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 ja o sedalinie slyszalam niezbyt mile rzeczy... tzn ze tylko paralizuje jakby psa, a mozg caly czas funkcjonuje normalnie, pies nie moze sie ruszyc, a odczuwa caly czas tak samo Quote
Infortune. Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Ja nic takiego nie potwierdzę bo mój pies spał nie wykazując żadnych objawów stresu (a bądź co bądź gdyby mózg odbierał jakieś bodźce byłoby to w jakiś sposób widać). ;) Quote
Shel Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Ale zawaliłaś z tymi zdjęciami. ZNOWU :eviltong: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Witamy ;) Ja słyszałam że na stres dla psa dobry jest persen Quote
WeronikaM Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Ja słyszałam że na stres dla psa dobry jest persen ooo, dziękii, a to był raczej godne zaufania źródło ??? Bostoję przed dylematem, czy dać psu tabletkę, czy może siedzieć z nią w piwnicy :roll: Quote
Shel Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 ja jak jest burza, oraz w dniach przedsylwestrowym podaję KALMS,a na samego sylwestra kupuję u weta Sedalin Forte Quote
Recommended Posts