Shel Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 A mi się fota nie wyświetla ;< Agaciak znów zaszaleje ;> Quote
Zuzia&Snoopy Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Piękne :loveu: ale dla mnie stanowczo za mało! Quote
Lucky. Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Agaciak teraz pewnie w szkole śpi ... ;p Słodka Milka jak zawsze ale za mało . Quote
Infortune. Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 Pestka napisał(a):Udanej imprezy życze ;) Dziękuję :loveu: Shel napisał(a):A mi się fota nie wyświetla ;< Agaciak znów zaszaleje ;> Jak to nie? Co ja na to poradzę? :niewiem: :diabloti: A jak, młoda jestem, muszę się wyszaleć :lol: Zuzia&Snoopy napisał(a):Piękne :loveu: ale dla mnie stanowczo za mało! Nie mam więcej niestety. A że robie sobie odpoczynek od aparatu to na razie nic nie będzie :siara: Lucky. napisał(a):Agaciak teraz pewnie w szkole śpi ... ;p Słodka Milka jak zawsze ale za mało . Nie spałam, dałam radę :diabloti: Kupiłam sobie rano RedBulla i przeżyłam. :eviltong: Ale warto było bo impreza była super. :loveu: Poznałam fajnych, nowych ludzi, z którymi miałam być w klasie :diabloti::loveu: Tu powinnam dać zdjęcie, ale że nie mam to powiem papa i lecę do fizyki. :mdleje::bye: Quote
Lucky. Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Łee, a ja myślałam że jakieś zdjęcia będą ew. zdjęcie a tu nic ... Szkoda :P Napisałam do ciebie na gadu ale nie odpisałaś ;d Quote
Infortune. Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 Lucky. napisał(a):Łee, a ja myślałam że jakieś zdjęcia będą ew. zdjęcie a tu nic ... Szkoda :P Napisałam do ciebie na gadu ale nie odpisałaś ;d Nic nie dostałam na gadu... :shake: Kiedy pisałaś? Quote
Lucky. Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Przedwczoraj . To napiszę jeszcze raz, a może mi zły numer podałaś co ? :P Quote
DomixX Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Witamy! piękna suńka my tu pierwszy raz ale napewno nie ostatni,,, Zapraszamy do naszej galeryjki... I czekamy na nowe zdjęcia....;) Quote
Bewarka Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Hej, przyszłam sobie zobaczyć Milkę :loveu: Śliczna sunia, w ogóle nie wygląda na swój wiek! :D I cudne foty ;) http://i45.tinypic.com/edg5h.jpg To serio jest ID?! :-o Świetne! Quote
sunshine Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Ja poproszę też o zdjęcia i zapraszam do mnie na fotki ;) Quote
Infortune. Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Niestety nie mam zdjęć bo nie mam czasu i ochoty ich robić... Jak wracam do domu jest ciemno, jak z niego wychodzę również, a w mieszkaniu nie lubię i nie umiem focić. :eviltong: Tzn., mam jedno jedyne zdjęcie, ale... Mam tyle roboty, że nie chce mi się myśleć, a wydaje mi się, że moja praca idzie na marne... :roll: Chyba jestem nadambitna... :lol: Ale nie będę marudzić. ;) U nas wszystko ok, uczymy się kuleć :diabloti: i paru innych fajnych rzeczy, co z tego wyjdzie, zobaczymy. ;) Ja sobie powoli planuje zakupy świąteczne i z bólem uświadamiam sobie, że strace niedługo wszystkie pieniądze. :diabloti: Koleżanki proszą mnie, żebym im powiedziała co chcę dostać, a ja nie mam pojęcia, pomóżcie mi wymyślić dwa prezenty :evil_lol: Chciałam je prosić o obrożę, ale chyba tego nie zrobię, uzależnienia trzeba leczyć :siara: Bewarka, taaaak, to miało być ID, aaaale spaliło się w piekarniku :evil_lol: No, i to by było na tyle, wracam do biologii bo jutro o 7.30 będę wytężać mózg pisząc sprawdzian :loveu: :mdleje: I co prawda miałam tego nie dawać bo jest straszne, ale prosicie... :cool3: zdjęcia ni ma :eviltong: przepraszam za kolory... nie umiem dobierać balansu przepraszam za szumy... ;) Quote
Foxowa Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Milka i tak cudna :loveu: W domu okropnie jest zrobić zdjęcie bez użycia lampy, ostatnio się namęczyłam więc i tak podziwiam za jasne :) Quote
taxelina Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Foxowa napisał(a):Milka i tak cudna :loveu: W domu okropnie jest zrobić zdjęcie bez użycia lampy, ostatnio się namęczyłam więc i tak podziwiam za jasne :) I Ty narzekasz? szumy to zobacz na moim na iso 800... :P Zapraszam do nas, jak codzien fotki byly ;) Quote
Infortune. Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 [quote name='Bartiśkowa_']nie marudź nie jest złe to zdjecie Podobno taka moja wada, że lubię marudzić. :cool1::eviltong: [quote name='deer_1987']I Ty narzekasz? szumy to zobacz na moim na iso 800... :P Zapraszam do nas, jak codzien fotki byly ;) Na tym zdjęciu ISO bodajże 1250, więc też sobie nieźle szumi :lol: Już biegnę :) Quote
taxelina Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Infortune. napisał(a):Na tym zdjęciu ISO bodajże 1250, więc też sobie nieźle szumi :lol: Już biegnę :) No ale to tez zalezy od aparatu, tz canon 40d daje i 1600 i nie szumi ;) :D Quote
Shel Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Ja też mam zaszumione z domu :lol: A Milka cudna :] Quote
BBeta Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 http://i48.tinypic.com/10pc6sg.jpg Milka naprawde ma 12 lat? :mdleje: Quote
Zuzia&Snoopy Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Jakie śliczności :loveu: Też nie rozumiem Twojego narzekania :D zdjęcia robisz śliczne! Czekam na więcej;) Quote
Lucky. Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Maruda, len i co jeszcze ? :P Słodko wyszłą na tym foto ;p Quote
Recommended Posts