Illusion Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Unbelievable napisał(a):nie oszukujmy się, nie wszytskie zdjęcia są tak wspaniałe żeby je zachować, i większość z nich(np. portrety) jest prawie taka sama! nie ma sensu tego trzymać... ja dzisiaj wywaliłam 2gb zdjeć z 3 folderów i nie czuję się z tym źle ;) a wręcz dobrze, bo nic zbędnego mi się po dysku nie pałęta Ja kasuję z dysku wszystkie zdjęcia, jak je już opublikuję i mam czyściutko :eviltong:. Na swoim komputerze też tak zazwyczaj robię, ale po jakimś czasie, bo jak chcę te zdjęcia do czegoś wykorzystać, to lubię je mieć "pod ręką" ;). Jak komputer będzie już całkiem sprawy, to zdjęcia będę zgrywać na płyty po jakimś czasie, wtedy nie będzie kasowania, wszystkie będą gdzieś zapisane, będę mieć do nich dostęp, a dysk komputera nie będzie zapchany. Quote
wiki4 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Witamy śliczną Milkusię i zapraszamy do nas ;) Dawno żeście nie były :mad: Quote
taxelina Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 RCookie napisał(a):zgrywać na płyty po jakimś czasie, Tylko pamietaj ze plyty nie sa wieczne i z czasem nie da sie ich odczytac :( Quote
Illusion Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 deer_1987 napisał(a):Tylko pamietaj ze plyty nie sa wieczne i z czasem nie da sie ich odczytac :( To samo można powiedzieć o dysku, jak coś Ci się z nim zepsuje, to tracisz wszystko naraz ;). Quote
taxelina Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 RCookie napisał(a):To samo można powiedzieć o dysku, jak coś Ci się z nim zepsuje, to tracisz wszystko naraz ;). Tylko trzeba zajrzec do statystyk co sie czesciej psuje :D Mamy zdjecia na dysku + kopie na zewnetrznym ;) najbezpieczniej :D Quote
Illusion Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 deer_1987 napisał(a):Tylko trzeba zajrzec do statystyk co sie czesciej psuje :D Mamy zdjecia na dysku + kopie na zewnetrznym ;) najbezpieczniej :D Ja się raczej nie kieruję statystykami :eviltong:. To po co trzymać to samo na dwóch dyskach? Jak lubisz mieć podwójnie, to trzeba trzeci dysk kupić, a na tym "wewnętrznym" trzymać tylko bieżące zdjęcia :cool3:. Quote
Shel Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 My mamy na dysku, płytach, a niedlugo znów będę zgrywać na jeszcze zapasowe płyty Quote
Infortune. Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 deer_1987 napisał(a):Tylko trzeba zajrzec do statystyk co sie czesciej psuje :D Mamy zdjecia na dysku + kopie na zewnetrznym ;) najbezpieczniej :D Zaryzykowałabym stwierdzenie, że dyski psują się jednak częściej, moi rodzice mają sporo płyt mających po kilkanaście lat i wszystkie nadal z łatwością można odtworzyć, a dysk padł nam już nie raz w ciągu roku... ;) Quote
agaciaaa Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 http://i45.tinypic.com/edg5h.jpg wow, świeeetny ID :D http://i437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/Autumn/m3.jpg ślicznie tu wyszła :loveu: Quote
Infortune. Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Foxowa napisał(a):Hej :) Jak tam wam dzionek mija? :) Jakoś sobie leci :cool3: Uczymy się, spacerujemy, staramy bawić... Czyli standart :p A co do IDów... Zrobiłam fajniutką żabcię i postanowiłam je w końcu wypiec. Włożyłam do nagrzanego piekarnika, poszłam po trzech minutach, a oba IDy, owszem były twarde, ale także całkowicie spalone od góry. :lol: :evil_lol: Quote
Zuzia&Snoopy Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Infortune. napisał(a):Jakoś sobie leci :cool3: Uczymy się, spacerujemy, staramy bawić... Czyli standart :p A co do IDów... Zrobiłam fajniutką żabcię i postanowiłam je w końcu wypiec. Włożyłam do nagrzanego piekarnika, poszłam po trzech minutach, a oba IDy, owszem były twarde, ale także całkowicie spalone od góry. :lol: :evil_lol: No nie. Żaba Murzynka;) Quote
taxelina Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 RCookie napisał(a):Ja się raczej nie kieruję statystykami :eviltong:. To po co trzymać to samo na dwóch dyskach? Jak lubisz mieć podwójnie, to trzeba trzeci dysk kupić, a na tym "wewnętrznym" trzymać tylko bieżące zdjęcia :cool3:. No normalne ze mam na dysku a kopie zapasowe zamiast na plycie to na dysku zew Quote
Bartiśkowa_ Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Ślicznei wygląda w tych szeleczkach http://i437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/Autumn/m5.jpg cudo Quote
Kashdog Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 http://i437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/Autumn/DSC_9643.jpg Jakie szelki fajne :razz: http://i437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/Autumn/gffgf.jpg :loveu: Quote
Paulina. Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 witamy łaciatą imienniczkę :) jej siersc wygląda tak miękko na zdjęciach, że aż się chce ją pomiziac :loveu: gratuluje zdrobienia IDu i zazdroszczę talentu ! Quote
Aga&Ganja Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Witamy Milę i jej Pańcię! :) Jak się trzymacie i czujecie? Pozdrawiamy cieplutko! ;) Quote
Infortune. Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Nic się nie dzieje, więc nic nie piszę :diabloti: Weekend mija zdecydowanie za szybko... Pies mi znowu choruje na zatoki :angryy: I jutro prawdopodobnie znowu jedziemy do weterynarza na czyszczenie... :roll: Ostatnio zmieniłam sucz karmę na Royala (jako, ze nic innego już nie chce żreć :roll:) i jestem strasznie zaskoczona bo wsuwa aż jej się uszy trzęsą, nawet po pierwszy zachwycie... No, wygląda na to, że będe musiała trochę poprzepłacać. :lol: Ja zaraz spadam na imprezkę andrzejkową (w niedzielę bo w niedzielę kluby są najtańsze :evil_lol::evil_lol:) a jutro idę na 7.30 do szkoły i zastanawiam się jak wstanę :siara: :lol: No, to macie jedno starawe, mega przepalone zdjęcie, żeby w galerii się nie zrobiło za pusto :eviltong: Quote
iwcza Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Infortune. napisał(a): Ja zaraz spadam na imprezkę andrzejkową (w niedzielę bo w niedzielę kluby są najtańsze :evil_lol::evil_lol:) a jutro idę na 7.30 do szkoły i zastanawiam się jak wstanę :siara: :lol: To dobrej zabawy życzę! :razz: p.s. super zdjęcie :loveu: Quote
Recommended Posts