Shel Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Ja raz mam na 7.30, a resztę na 8.25. Raz do 13.05, dwa razy do 15.00 i reszta do 14.05 Quote
sunshine Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Ale masz fajnie;p. Ja oprócz tego że obecnie matury to do tego wracam na lekcje i siedzę do 15 ;(. i tak na przykład jutro piszę trzy godziny matme a potem idę na dwie godziny rachunkowości :/:( Quote
Zuzia&Snoopy Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 sunshine napisał(a):jutro piszę trzy godziny matme a potem idę na dwie godziny rachunkowości :/:( Ja mam lepiej:D piszę 6 godzin matmy:D Quote
sunshine Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 ... piszesz od razu rozszerzona czy jak?;p Quote
Infortune. Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Zuzia&Snoopy napisał(a):Ja mam lepiej:D piszę 6 godzin matmy:D Ale... że jak? :crazyeye: Co Ty tam będziesz robiła? Poza tym...czy próbnej matmy nie było 3 lisropada? :hmmmm: W mojej szkole teraz nie mają niestety próbnych matur, więc chodzę normalnie, a szkoda, bo przecież maturzystom by się przydało poćwiczyć. :evil_lol: Quote
Pestka Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Matko Wy tu o maturach, a ja się testu gimnazjalnego boje :D Quote
Unbelievable Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Infortune. napisał(a):Teraz niestety będziesz już kopiarą :niewiem: :evil_lol: nie, bo dalej nie mam zamiaru tego robić :evil_lol: a co do wstawania- mnie nie pobijecie :diabloti: 2 razy na 8.00, 3 razy na 9.50 :loveu: jeszcze np. dzisiaj miałam na 11.50 :evil_lol: żyć nie umierać :evil_lol: Quote
Zuzia&Snoopy Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 sunshine napisał(a):... piszesz od razu rozszerzona czy jak?;p Niestety...Miałam 3h podstawa, godzina przerwy i 3h rozszerzenie... Infortune. napisał(a):Ale... że jak? :crazyeye: Co Ty tam będziesz robiła? Poza tym...czy próbnej matmy nie było 3 lisropada? :hmmmm: W mojej szkole teraz nie mają niestety próbnych matur, więc chodzę normalnie, a szkoda, bo przecież maturzystom by się przydało poćwiczyć. :evil_lol: Hmm myślę że liczyłam zadanka :D Fajnie było...aż mózg mnie boli... Teraz były matury OPERONowskie, później są te z OKE ;) Podobno te z Operonu są trudniejsze. Mam nadzieję że to prawda Quote
Infortune. Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Pestka napisał(a):Matko Wy tu o maturach, a ja się testu gimnazjalnego boje :D Testy gimnazjalne to lajcik. ;) Chociaż pamiętam jak się sama stresowałam przed nim bo w końcu sporo zależy od wyników. :evil_lol: Unbelievable napisał(a): a co do wstawania- mnie nie pobijecie :diabloti: 2 razy na 8.00, 3 razy na 9.50 :loveu: jeszcze np. dzisiaj miałam na 11.50 :evil_lol: żyć nie umierać :evil_lol: :mdleje: Przynajmniej się wyspać możesz... :loveu: Chociaż z drugiej storny nie wiem czy nie wolę iść wcześniej do szkołył i wrócić o ludzkiej porze... Zuzia&Snoopy napisał(a):Niestety...Miałam 3h podstawa, godzina przerwy i 3h rozszerzenie... Hmm myślę że liczyłam zadanka :D Fajnie było...aż mózg mnie boli... Teraz były matury OPERONowskie, później są te z OKE ;) Podobno te z Operonu są trudniejsze. Mam nadzieję że to prawda Na pewno się udało! ;) Podziwiam Cię strasznie za tą rozszerzoną matmę. :lol: Lucky. napisał(a):Może jakieś zdjęcia ? ;d Nie mam zdjęć, nie miałam czasu robić, jutro mam spr z chemii od którego zależy czy będę mieć 5 na semestr czy nie (a znając moje szczęście-nie :diabloti:). Może w piątek coś wykombinuję. ;) Quote
Unbelievable Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Infortune. napisał(a): :mdleje: Przynajmniej się wyspać możesz... :loveu: Chociaż z drugiej storny nie wiem czy nie wolę iść wcześniej do szkołył i wrócić o ludzkiej porze... z psem i tak wychodzę jak jest ciemno, więc w sumie mi to rybka ;) a rano mam przynajmniej czas dla siebie i nie gonią mnie do lekcji Quote
Infortune. Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 Ładny mamy nowy ID? :evil_lol: Przepraszam za kolory ale PSa nadal brak, a nie mam innego programu otwierającego RAWy... Quote
wiki4 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 http://i45.tinypic.com/edg5h.jpg Super :evil_lol: Quote
Shel Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 O matko! Prześwietny!! Dumna jestem z Ciebie :loveu::evil_lol: Quote
Illusion Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Super ten ID! Strasznie mi się podoba :loveu:. Quote
Zuzia&Snoopy Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Jaki boski ten ID! :loveu: Cudo! Quote
taxelina Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 focisz w raw? my bysmy chcieli ale mamy juz ponad 100 tys zdjec i nie ma miejsca na dysku na raw :( Quote
Unbelievable Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 deer_1987 napisał(a):focisz w raw? my bysmy chcieli ale mamy juz ponad 100 tys zdjec i nie ma miejsca na dysku na raw :( wszystkie zdjęcia na 100% nie są ci potrzebne... ja po jakimś roku-dwóch robię selekcję i wywalam co mi niepotrzebne bo i po co to trzymać Quote
Bzikowa Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Mi też się straszliwie podoba ten ID :loveu: Quote
Marta_Ares Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 ale swietny ten ID:loveu: :loveu: ja probowalam ale mi nic nie wychodzi:-( Quote
taxelina Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Unbelievable napisał(a):wszystkie zdjęcia na 100% nie są ci potrzebne... ja po jakimś roku-dwóch robię selekcję i wywalam co mi niepotrzebne bo i po co to trzymać Widzisz zalezy co focisz, jesli autobusy i inna komunikacje bo takie masz hobby to nagle nie wyrzucasz ;) Zdjec zwierzakow tez nie wyrzucam jesli sa dobre - pierwsze odrzucenia robie jak zgrywam z aparatu. potem juz nie Quote
Recommended Posts