Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale masz fajnie;p. Ja oprócz tego że obecnie matury to do tego wracam na lekcje i siedzę do 15 ;(.
i tak na przykład jutro piszę trzy godziny matme a potem idę na dwie godziny rachunkowości :/:(

Posted

Zuzia&Snoopy napisał(a):
Ja mam lepiej:D piszę 6 godzin matmy:D

Ale... że jak? :crazyeye: Co Ty tam będziesz robiła? Poza tym...czy próbnej matmy nie było 3 lisropada? :hmmmm:
W mojej szkole teraz nie mają niestety próbnych matur, więc chodzę normalnie, a szkoda, bo przecież maturzystom by się przydało poćwiczyć. :evil_lol:

Posted

Infortune. napisał(a):
Teraz niestety będziesz już kopiarą :niewiem: :evil_lol:

nie, bo dalej nie mam zamiaru tego robić :evil_lol:

a co do wstawania- mnie nie pobijecie :diabloti: 2 razy na 8.00, 3 razy na 9.50 :loveu: jeszcze np. dzisiaj miałam na 11.50 :evil_lol: żyć nie umierać :evil_lol:

Posted

sunshine napisał(a):
... piszesz od razu rozszerzona czy jak?;p

Niestety...Miałam 3h podstawa, godzina przerwy i 3h rozszerzenie...

Infortune. napisał(a):
Ale... że jak? :crazyeye: Co Ty tam będziesz robiła? Poza tym...czy próbnej matmy nie było 3 lisropada? :hmmmm:
W mojej szkole teraz nie mają niestety próbnych matur, więc chodzę normalnie, a szkoda, bo przecież maturzystom by się przydało poćwiczyć. :evil_lol:

Hmm myślę że liczyłam zadanka :D
Fajnie było...aż mózg mnie boli...
Teraz były matury OPERONowskie, później są te z OKE ;) Podobno te z Operonu są trudniejsze. Mam nadzieję że to prawda

Posted

Pestka napisał(a):
Matko Wy tu o maturach, a ja się testu gimnazjalnego boje :D

Testy gimnazjalne to lajcik. ;) Chociaż pamiętam jak się sama stresowałam przed nim bo w końcu sporo zależy od wyników. :evil_lol:

Unbelievable napisał(a):

a co do wstawania- mnie nie pobijecie :diabloti: 2 razy na 8.00, 3 razy na 9.50 :loveu: jeszcze np. dzisiaj miałam na 11.50 :evil_lol: żyć nie umierać :evil_lol:

:mdleje: Przynajmniej się wyspać możesz... :loveu: Chociaż z drugiej storny nie wiem czy nie wolę iść wcześniej do szkołył i wrócić o ludzkiej porze...

Zuzia&Snoopy napisał(a):
Niestety...Miałam 3h podstawa, godzina przerwy i 3h rozszerzenie...

Hmm myślę że liczyłam zadanka :D
Fajnie było...aż mózg mnie boli...
Teraz były matury OPERONowskie, później są te z OKE ;) Podobno te z Operonu są trudniejsze. Mam nadzieję że to prawda

Na pewno się udało! ;) Podziwiam Cię strasznie za tą rozszerzoną matmę. :lol:

Lucky. napisał(a):
Może jakieś zdjęcia ? ;d

Nie mam zdjęć, nie miałam czasu robić, jutro mam spr z chemii od którego zależy czy będę mieć 5 na semestr czy nie (a znając moje szczęście-nie :diabloti:).
Może w piątek coś wykombinuję. ;)

Posted

Infortune. napisał(a):

:mdleje: Przynajmniej się wyspać możesz... :loveu: Chociaż z drugiej storny nie wiem czy nie wolę iść wcześniej do szkołył i wrócić o ludzkiej porze...

z psem i tak wychodzę jak jest ciemno, więc w sumie mi to rybka ;) a rano mam przynajmniej czas dla siebie i nie gonią mnie do lekcji

Posted

deer_1987 napisał(a):
focisz w raw? my bysmy chcieli ale mamy juz ponad 100 tys zdjec i nie ma miejsca na dysku na raw :(

wszystkie zdjęcia na 100% nie są ci potrzebne... ja po jakimś roku-dwóch robię selekcję i wywalam co mi niepotrzebne bo i po co to trzymać

Posted

Unbelievable napisał(a):
wszystkie zdjęcia na 100% nie są ci potrzebne... ja po jakimś roku-dwóch robię selekcję i wywalam co mi niepotrzebne bo i po co to trzymać

Widzisz zalezy co focisz, jesli autobusy i inna komunikacje bo takie masz hobby to nagle nie wyrzucasz ;)

Zdjec zwierzakow tez nie wyrzucam jesli sa dobre - pierwsze odrzucenia robie jak zgrywam z aparatu. potem juz nie